Mass Effect 2 بزودی ظاهر خواهد شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
masseffect1b.jpg

سلام
امروز روز خوبی برای طرفداران 360 بود. طبق گزارش CMPevents, دنباله بازی Mass Effect که یکی از نقش آفرینی‌های زیبای کنسول 360 و کاری از BioWare بود، در GDC 09 رونمایی خواهد شد.

مدیر پروژه و طراح بازی، از طرف BioWare گفته‌اند:" تیم سازنده Mass Effect هم اکنون در حال کار بر روی مراحل بازی هستند تا بتوانند کیفیت بازی را هر چه بیشتر، بالا ببرند."

فعلا هیچ تاریخ عرضه‌ای برای این بازی مشخص نشده است.

Source

آخه اگه همه چي دست EA بود كه بازي رو براي iphone هم ميزد.:biggrin1:
چند وقتی مد شده همه تا چیزی میشه اسم iPhone میارن !‌
خواهشا اینو دیگه خز نکنید !‌ ;)
یه نگاه به این پست بنداز http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=603430&postcount=43
تا ببینی این گوشی چی داره که EA دس از سرش بر نمیداره !‌ ;)
ببخشيد نميدونستم بردن نامش در انحصار افراد خاصيه.:)
خوب حالا فهمیدی دیگه ؟ ... اگه نفهمیدی خبرم کن تا حالیت کنم
وگرنه بازي ساختن براي iphone هيچ مشكلي نداره و خيلي هم عاليه.
خوب شد شما رخصت دادی که بازی ساخته بشه برای این گوشی وگرنه دیگه هیچ احدی بازی نمی ساخت واسش :laughing:

آخرین ویرایش:
مگه میشه حق امتیاز این بازی در دست مایکروسافت باشه ولی ناشرش شرکت دیگه ای باشه ... اینم از اون حرفا بود .. خیر حق امتیاز این بازی در اختیار MS نیست

یعنی EA و Bioware این اختیار را دارند که بازی را برای هر پلتفرمی که میخوان منتشر کنند . البته تا به حال فقط صحبت از Xbox 360 بوده گر چه BioWare در یکی از مصاحبه هاش به انتشار این بازی (با تاخیر) برای PC هم چراغ سبز نشون داده
من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم ولی چه چیزی باعث شد چند تا از بازیهای شاخ ps بر روی 360 هم منتشر بشه؟ همین که حق امتیاز این بازیها متعلق به شرکت سازنده بود نه خود سونی . بنابراین وقتی دیدند سودشون میتونه با عرضه روی کنسولی دیگر چند برابر شود این کار را کردند.
حالا بیاییم سر بازی مثل ME . چرا این بازی بر روی کنسول دیگری عرضه نمیشود چون حق امتیاز این بازی متعلق به مایکروسافته و خودش تصمیم میگیرد بر روی چه کنسولی عرضه شود. حتی با توجه به اینکه حق امتیاز بازی متعلق به خودش است میتواند حتی شرکت سازنده را هم عوض کند.

پ.ن: این نظر منه و فقط قصدم اینه که بیشتر متوجه بشوم نه پافشاری روی حرف شاید اشتباه خودم.

یه نگاه به این پست بنداز http://www.bazicenter.com/forums/sho...0&postcount=43
:shocked::o

آخرین ویرایش:
چند وقتی مد شده همه تا چیزی میشه اسم iPhone میارن !‌
خواهشا اینو دیگه خز نکنید !‌ ;)
یه نگاه به این پست بنداز http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=603430&postcount=43
ببخشيد نميدونستم بردن نامش در انحصار افراد خاصيه.:)

ميدونم iphone چيه.
گفتم Mass Effect رو براي همه ي كنسولها از جمله iphone هم ميزد.
وگرنه بازي ساختن براي iphone هيچ مشكلي نداره و خيلي هم عاليه.

نسخه اولش که روی 360 دیدم کلی باگ گرافیکی داشت و روی پی سی بهتر شد واسه همونم بود که واسه نسخه پی سی game spot امتیاز بیشتری داد. واسه من فرقی نمی کنه که برای همه پلتفرمها بیاد یا نه ولی همچین بازی رو با این گرافیک با عظمت حیف هست که بیاران واسه پلتفرمهای با گرافیک پایین بدن افت داده :biggrin1:
ایشالله این نسخه هم خوب از آب در میاد

نسخه اولش که روی 360 دیدم کلی باگ گرافیکی داشت و روی پی سی بهتر شد واسه همونم بود که واسه نسخه پی سی game spot امتیاز بیشتری داد. واسه من فرقی نمی کنه که برای همه پلتفرمها بیاد یا نه ولی همچین بازی رو با این گرافیک با عظمت حیف هست که بیاران واسه پلتفرمهای با گرافیک پایین بدن افت داده :biggrin1:
ایشالله این نسخه هم خوب از آب در میاد

چرا بحثهای سیاسی میکنی..:biggrin1:

این شرکتهای سازنده اول بحث خز بودن رو مورد برسی قرار میدن .. بعد میرن دنبال قدرت بیشتر یا موارد دیگه..:biggrin1:

من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم ولی چه چیزی باعث شد چند تا از بازیهای شاخ ps بر روی 360 هم منتشر بشه؟ همین که حق امتیاز این بازیها متعلق به شرکت سازنده بود نه خود سونی . بنابراین وقتی دیدند سودشون میتونه با عرضه روی کنسولی دیگر چند برابر شود این کار را کردند.
حالا بیاییم سر بازی مثل ME . چرا این بازی بر روی کنسول دیگری عرضه نمیشود چون حق امتیاز این بازی متعلق به مایکروسافته و خودش تصمیم میگیرد بر روی چه کنسولی عرضه شود. حتی با توجه به اینکه حق امتیاز بازی متعلق به خودش است میتواند حتی شرکت سازنده را هم عوض کند.

فکر کنم هنوز معنی حق امتیاز برای بعضی ها جا نیافتاده ... که اگر جا افتاده بود شاهد این بحث ها نبودیم

اما کلا خیلی خوبه وقتی استدلالی می کنیم بر اساس یکسری حقایق عینی باشه نه یکسری استدلال هایی که هیچ پایه و اساس درستی ندارند

اینکه بیاییم استدلال کنیم چون Mass Effect تا کنون برای PS3 منتشر نشده پس حق امتیازش متعلق به مایکروسافته یک مغلطه بیشتر نیست چون نه تنها با مثال های نقض زیادی میشه ردش کرد حتی بر شواهد عینی هم استوار نیست
در حال حاضر بازی زیادی هستند که حق امتیازشون متعلق به سونی و مایکروسافت نیست ولی در عین حال انحصاری هم هستند ...که فکر نمی کنم نیازی به نام بردنشون باشه

اما در اینکه حق امتیاز Mass Effect متعلق به EA هست که هیچ شکی نیست منایع بسیار زیادی هم میشه در این ارتباط پیدا کرد ....

http://www.joystiq.com/2007/10/11/ea-owns-mass-effect-so-what-now/

While Microsoft is still publishing the first installment of the game (which is due November 20) – now that the previously BioWare-owned IP belongs to EA – Gamasutra notes that it "would conceivably from here out be EA published.​
"

البته Mass Effect همچین RPG هم نبود اومده بودن یه بازی Action-Adventure رو با المان های RPG ترکیب کرده بودند و همین المان ها هم به خاطر تمایل بازی به طرف اکشن کم رنگ شده بودند برای همین هم هست که کسانی هم که RPG بازی نمیکردند از ME خششون اومد.
+ Undying Bioware Fans
17.gif

دسترسی کاربر Luis Sera به مدت 2 هفته از سایت قطع شد

از این به بعد هر کسی بخواد خوشمزه بازی دربیاره ... اول پستش پاک میشه ...بعدشم دو هفته میره مرخصی ...
مدیران سایت انقدر بیکار نیستند که جواب هر پست بی ارزشی رو بدند

"کلا اگر کسی فکر می کنه پست قبلی من خیلی با کلاسه :laughing: و از سطح فهم و شعورش خارجه هیچ اجباری نیست بخونه ...بلخره فهم، شعور و سواد هر کسی محدودیتی داره و من کاملا این موضوع را درک می کنم"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or