Mass Effect 2 بزودی ظاهر خواهد شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
masseffect1b.jpg

سلام
امروز روز خوبی برای طرفداران 360 بود. طبق گزارش CMPevents, دنباله بازی Mass Effect که یکی از نقش آفرینی‌های زیبای کنسول 360 و کاری از BioWare بود، در GDC 09 رونمایی خواهد شد.

مدیر پروژه و طراح بازی، از طرف BioWare گفته‌اند:" تیم سازنده Mass Effect هم اکنون در حال کار بر روی مراحل بازی هستند تا بتوانند کیفیت بازی را هر چه بیشتر، بالا ببرند."

فعلا هیچ تاریخ عرضه‌ای برای این بازی مشخص نشده است.

Source

دستت درد نکنه مهدی جان...
کلی حال دادی...با شماره ی یکش چه شب تا صبح هایی رو گزروندیم:love:
فقط اگه تنوع اسلحه هاش بیشتر بشه خیلی خوب میشه...و هم چنین وسایل نقلیه...

کار جالبی که مایکروسافت میکنه اینه که حق امتیاز بازی را برای خودش نگاه میدارد و در دست شرکت سازنده قرار نمیدهد بنابراین با توجه به اینکه حق امتیاز ME هم متعلق به مایکروسافت است پس بر روی هیچ کنسول دیگری عرضه نمیشود حتی اگر پابلیشر شرکت دیگری باشد.

این بازی مثل نسخۀ اول ، ابتدا برای 360 و سپس به احتمال قوی، بدلیل رضایت سازندگان از فروش نسخۀ قبلی بازی روی PC این بازی برای PC هم منتشر می شود.

از مدتها پیش اعلام شده بود که ME2 مثل نسخه ی اولش با یه تاخیر کوتاه برای پی سی هم عرضه می شه...(تو بازینما هم فکر کنم نوشته بود) البته اگه هم اعلام نمی شد چون ناشرش مایکرو هستش معلوم بود که علاوه بر 360 روی پی سی هم میاد...
پس عزیزانی که دوست ندارند بازی برای پی سی بیاد زیاد خودشون رو خسته نکنند:)

کار جالبی که مایکروسافت میکنه اینه که حق امتیاز بازی را برای خودش نگاه میدارد و در دست شرکت سازنده قرار نمیدهد بنابراین با توجه به اینکه حق امتیاز ME هم متعلق به مایکروسافت است پس بر روی هیچ کنسول دیگری عرضه نمیشود حتی اگر پابلیشر شرکت دیگری باشد.

مگه میشه حق امتیاز این بازی در دست مایکروسافت باشه ولی ناشرش شرکت دیگه ای باشه ... اینم از اون حرفا بود .. خیر حق امتیاز این بازی در اختیار MS نیست

یعنی EA و Bioware این اختیار را دارند که بازی را برای هر پلتفرمی که میخوان منتشر کنند . البته تا به حال فقط صحبت از Xbox 360 بوده گر چه BioWare در یکی از مصاحبه هاش به انتشار این بازی (با تاخیر) برای PC هم چراغ سبز نشون داده

آخرین ویرایش:
من يادم چند وقت پيش يكي از مسئولين EA ميگفت قرار دادي رو براي يك سگانه با MG امضا كردن كه بازي فقط روي پلتفورم هاي مايكروسافت بياد.

و در يكي از فروم ها هم اين مسئله مطرح شد كه مايكروسافت ميتونست اجازه نده نسخه اول روي PC عرضه بشه چون حق انتشار نسخه اول داشته.

در هر حال اين بازي حتي اگر توسط MG هم عرضه ميشد باز هم اومدن بازي براي PC اصلا دور از انتظار نبود. فقط ممكن بود كه همزمان نباشه چون همين طور كه ميدونيد ME2 اول براي PC تاييد شد و بعد براي 360 !!!

فكر كنم هنوز مايكروسافت حق امتياز اين بازي رو داشته باشه. يا قبلا اين حق رو خريده.
آخه اگه همه چي دست EA بود كه بازي رو براي iphone هم ميزد.:biggrin1:

واقعا بازی عالی بود...
من که زیاد بازی RPG بازی نمیکنم ولی این یکی رو تا ته رفتم
بازی برای پی سی هم مطمینا میاد همانطور که همه گفتن...ولی نمیدونم چرا بعضی ها بدشون میاد بازی برای پی سی بیاد...
جنگ بین 360 و ps 3 هستش...والله پی سی بی طرفه;)
بازی برای پی سی فقط برای فروش بیشتره و هیچ غرض دیگه ای نداره
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
راستی یکی جواب این سوالمو بده
بازی های پی سی هم مثله کنسول ها فروش دارن یا کمتره یا خیلی کمتره
مثلا یه بازی برای هر سه پلتفرم میاد کدوم بیشتر فروش میکنه
لطفا یه بازی رو مثال بزنید

واقعا بازی عالی بود...
من که زیاد بازی RPG بازی نمیکنم ولی این یکی رو تا ته رفتم
بازی برای پی سی هم مطمینا میاد همانطور که همه گفتن...ولی نمیدونم چرا بعضی ها بدشون میاد بازی برای پی سی بیاد...
جنگ بین 360 و ps 3 هستش...والله پی سی بی طرفه;)
بازی برای پی سی فقط برای فروش بیشتره و هیچ غرض دیگه ای نداره
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::
راستی یکی جواب این سوالمو بده
بازی های پی سی هم مثله کنسول ها فروش دارن یا کمتره یا خیلی کمتره
مثلا یه بازی برای هر سه پلتفرم میاد کدوم بیشتر فروش میکنه
لطفا یه بازی رو مثال بزنید
اتفاقا منم همين طور بودم اصلا RPG باز نبودم كه اين بازي رو انجام دادم بعدش TOV رو گرفتم و بعدش Fable 2 ...

درباره فروش بايد بگم به مراتب از X360 , PS3 متاسفانه كمتر اونم به دليل دزدي هاي كامپيوتري كه ميشه اصلا هم ربطي به فرهنگ و... نداره تعداد دانلود هاي Spore در روز اول از فروشش بيشتر بود.

بازي هاي X360 , PS3 چون تنها توسط ديسك قابل اجراست و نميشه دانلود كرد و بعد كركشون كرد و به دليل اين كه بيشتر كشور ها هم قانون حق مصرف كننده دارند فروششون به مراتب بهتر از PC هست.

فكر كنم هنوز مايكروسافت حق امتياز اين بازي رو داشته باشه. يا قبلا اين حق رو خريده.
آخه اگه همه چي دست EA بود كه بازي رو براي iphone هم ميزد.:biggrin1:
دست EA نيست! دست Bioware بود كه خب وقتي EA اون رو خريد در اصل مال اون شد.

البته Mass Effect همچین RPG هم نبود اومده بودن یه بازی Action-Adventure رو با المان های RPG ترکیب کرده بودند و همین المان ها هم به خاطر تمایل بازی به طرف اکشن کم رنگ شده بودند برای همین هم هست که کسانی هم که RPG بازی نمیکردند از ME خششون اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or