Mass Effect شاید بیش از یک سگانه !!

koorosh

کاربر سایت
سلام

masseffect.jpg

Greg Zeschuk طی صحبت هایی که امروز با 360Zine داشته اعلام کرده شانس کمی وجود داره که Mass Effect نسبت به برنامه ی اولیه بسط پیدا بکنه و بیشتر از یک سگانه بشه !!

وی میگه: "ما گفتیم Mass Effect یک سگانه خواهد بود لذا حداقل شما سومین Mass Effect رو نیز خواهد دید و اگر همه چیز به خوبی پیش بره احتمال داره این عدد بزرگ تر هم بشه"

Zeschuk همچنین ادامه میده که کمپانی همیشه "به افزایش دادن وسعت این franchises ادامه خواهد داد"

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
وای اینا دوباره دیدن یه چیزی طرفدار داره میخوان لوسش کنن .... بابا حالا شماره ی 2 بذارید بیاد بعد ذوق زده بشین برای شماره های 4 به بعد ....

در کل ME خیلی خوب تونست خودشو به یک IP بزرگ تبدیل کنه و بیشتر از یک سه‌گانه شدنش با توجه به وسعت دنیای بازی, خیلی دور از انتظار نیست. کاری به این ندارم که این بازی یه شوتر با المان‌های RPG هستش یا بلعکس چون در این مورد نظرات متفاوته (هرچند نمیشه RPG بودن این بازی رو رد کرد) ولی در کل به مدد همین موضوع Bioware‌ با یک اکشن/آر‌پی‌جی خوب تونست قشر بزرگی از غیر RPGبازها رو به این وادی وارد کنه که خودش حرکت بسیار بزرگیه.

اصلا سه گانه و یا هر چند گانه بودن بازی ها معنی نداره!!

چیزی که مهمه این هست که بازیساز ها تا شیره یک بازی رو در نیارن ولش نمی کنند.

تقریباً در مورد این و تا 90% در مورد GOD OF WAR مطمئن بودم...

ایول! منم باهات موافقم.

به نظر من که اصلا بعید نیست GOW4 رو حتی اواخر همین نسل ببینیم!

خیلی مسخره ست ... وقتی میگن این بازی سگانه هستش یعنی یه سناریو و داستانی دارند که میتونه در 3 قسمت جداگانه بیاد بیرون ... ولی حالا جناب Greg Zeschuk میاد میگه اگه همه چیز خوب باشه ممکنه نسخه ی بعدی رو هم بسازیم ... این بعنی چی یعنی این که واسه نسخه ی چهارم داستان خاصی رو ندارند و واسه پول بیشتر میسازنش ...

خیلی مسخره ست ... وقتی میگن این بازی سگانه هستش یعنی یه سناریو و داستانی دارند که میتونه در 3 قسمت جداگانه بیاد بیرون ... ولی حالا جناب Greg Zeschuk میاد میگه اگه همه چیز خوب باشه ممکنه نسخه ی بعدی رو هم بسازیم ... این بعنی چی یعنی این که واسه نسخه ی چهارم داستان خاصی رو ندارند و واسه پول بیشتر میسازنش ...

عزیز من اگه اینطوریه که همه دنبال پولن ! از استارکرافت 2 بگیر تا متال گیر تا رزیدنت ایول و .... همه دنبال پولن دیگه ! اسکور انیکس هم با این همه بازیای عالیش دنبال پوله ! هر کس بخواد تو صنعت بازی پول در بیاره باید سخت کار کنه و بازیهای عالی بسازه ! پس مطمعن باش اگه از ساختن قسمت چهارم و پنجم و ... هم بخوان پول دربیارن باید بازیشون بی نقص باشه !! چون بازیبازها احمق نیستن که جنس بیخود بخرن ! نمونش همین توم رایدر که شکست خورد ( با اون سابقش ) و محو شد ! حالا هم که میخواد با یه سیما و داستان و فضای جدید بیاد !! تا اون خاطره تلخ از یاد بره !

شما مس افکت بازی کردی ؟ اگه بازی کردی باید بدونی که بازی رو جوری طراحی کردن که 100 جور پایان مختلف داشته باشه اونم فقط با نوع رفتارت در بازی !! پس وقتی میتونن چنین بازیی رو طراحی کنن داستان سرایی در دنیای مس افکت هم کار چندان دشواری نخواهد بود ! در ثانی بازی دنیای عظیمی داره و چندین نوع نژاد !! و این یعنی پتانسیل بالا برای اراعه داستانهای نو با شخصیت های نو !!

شما نگران شماره 4 امش نباش ! فقط تا سومش رو بخر که داستانش رو نوشتن !! چهارمش رو من و امثال من میخریم ! :laughing: البته فک کنم تا اون موقع مس افکت تبدیل شده باشه به یه شاهکار بی بدیل ! که دیگه کسی اینجوری راجع بهش فکر نکنه و تا گفتن قسمت جدید ، همه کلی ذوق کنن !! از جمله شما !!

این احمقا خیال کردن سر گردنست. میتونن از دوتا آر پی جی و ده تا جی آر پی جی داستان و المان گیم پلی بگیرن بچُپونن توی یک بازی بکننش توی یک جعبه بدن بیرون پول دربیارن. اصلا خبر ندارن اون بازیهایی که ده تا سکوئل دارن روش با عرض پیشونی ساختن نه با عرق سگی. چهلتا هم بسازن همون احمقهای بی ایده هستن که از فضولات بازیسازهای قدر میخورن. بازیسازهای قدر هم به مقتضای سنی همگی در Midlife Crisis به سر میبرن و اونها هم نمیفهمن چیکار کنن تا جمعیت ارضاء شه. اصلا فکر نکنم تا 10 سال دیگه یک ایده ی خوب ببینیم. نسخه ی اولش که با اون قضیه ی هوموسـکژوالیتی به فروش رفت. احتمالا دومیش رو با پدوفیــلیا موفق کنن.

به اين ترتيب بازي MGS اين وسط نقش آلبالو رو يا تيم ايتاليا توي يورو 2008 رو بازي ميكنه نه ؟
دوست من پس از عرضه MGS 2 تقريبا هر سال قرار بود MGS ديگه اي ساخته نشه :biggrin1:.
پايان MGS3 همه تقريبا نصف ابهامات رو معلوم كرده بود كه خب ادامه پيدا كرد MGS4 كه ديگه كوجيما خودش رو پاره پاره كرد كه من ديگه MGS نميسازم حالا دوتا MGS داره ساخته ميشه.
اينها براي پول نبوده و براي شادي روح بازيكن هاست ولي ME براي مسائل جنسي ، پول و... هست ديگه ؟

این احمقا خیال کردن سر گردنست. میتونن از دوتا آر پی جی و ده تا جی آر پی جی داستان و المان گیم پلی بگیرن بچُپونن توی یک بازی بکننش توی یک جعبه بدن بیرون پول دربیارن. اصلا خبر ندارن اون بازیهایی که ده تا سکوئل دارن روش با عرض پیشونی ساختن نه با عرق سگی. چهلتا هم بسازن همون احمقهای بی ایده هستن که از فضولات بازیسازهای قدر میخورن. بازیسازهای قدر هم به مقتضای سنی همگی در Midlife Crisis به سر میبرن و اونها هم نمیفهمن چیکار کنن تا جمعیت ارضاء شه. اصلا فکر نکنم تا 10 سال دیگه یک ایده ی خوب ببینیم. نسخه ی اولش که با اون قضیه ی هوموسـکژوالیتی به فروش رفت. احتمالا دومیش رو با پدوفیــلیا موفق کنن.

چقدر فنی !! لابد گاد آف وار هم با دموهای س.ک.س.یش تونست بین همه محبوب بشه و GTA هم به همین ترتیب !! یعنی هیچکس تا به حال هیچ صحنه مورد داری در GTA ندیده !! یا اینکه شما چشمات رو بستی ، دهنت رو باز کردی و همینجوری داری حرف الکی میزنی !!؟ یا مکس پین یا هزار تا بازیه دیگه از جمله همین هوی رین !!! که از این جور صحنه ها و مفاهیم توشون هست ؟

شما یا هنوز نفهمیدی یا دوست نداری درک کنی که این مسائل جزئی از فرهنگ غربی هاست ! و کسی که میتونه بازیی برای بالای 18 سال بخره نیازی نداره بره برای دیدن چنین صحنه هایی مس افکت بخره !! مگر اینکه چنین فکر بیماری توی کله جوامع چشم و گوش بسته ای مثل ما باشه ! مگه کمن از این دست بازیها ؟ بهترین هاشون چقدر فروش میکنن ؟

واقعاً نمیدونم دیگه چی میشه به همچین خطابه ی بی معنیی گفت !! فقط یه همچین طرز فکری کم بود تو این سایت که اون رو هم دیدیم !! آفرین بازیسنتر !! آفرین !

چقدر فنی !! لابد گاد آف وار هم با دموهای س.ک.س.یش تونست بین همه محبوب بشه و GTA هم به همین ترتیب !! یعنی هیچکس تا به حال هیچ صحنه مورد داری در GTA ندیده !! یا اینکه شما چشمات رو بستی ، دهنت رو باز کردی و همینجوری داری حرف الکی میزنی !!؟ یا مکس پین یا هزار تا بازیه دیگه از جمله همین هوی رین !!! که از این جور صحنه ها و مفاهیم توشون هست ؟

شما یا هنوز نفهمیدی یا دوست نداری درک کنی که این مسائل جزئی از فرهنگ غربی هاست ! و کسی که میتونه بازیی برای بالای 18 سال بخره نیازی نداره بره برای دیدن چنین صحنه هایی مس افکت بخره !! مگر اینکه چنین فکر بیماری توی کله جوامع چشم و گوش بسته ای مثل ما باشه ! مگه کمن از این دست بازیها ؟ بهترین هاشون چقدر فروش میکنن ؟

واقعاً نمیدونم دیگه چی میشه به همچین خطابه ی بی معنیی گفت !! فقط یه همچین طرز فکری کم بود تو این سایت که اون رو هم دیدیم !! آفرین بازیسنتر !! آفرین !
1078371hasuper.jpg

من چی گفتم شما چی جواب دادید. من دارم میگم یک بازی فقیر از لحاظ سبک چرا باید به خاطر اینکه اسمش دررفته فروش کنه، شما میگید هـوموسکژوالیتی جزء فرهنگ غربی هاست. اون زمان که یک خبر مبنی بر وجود این المان در بازی اومد، توی هر فرومی بحثش شد. به این کار میگن اورهایپ.

شما خط آخری رو که نوشتی بخون ! بعد جواب من رو هم بخون !! شما میگی این بازی به خاطر هـوموسکژوالیتی فروش رفته من هم میگم نه !! این یه امر عادیه که در همه بازیها راه پیدا کرده و هیچ بازیی به خاطر این مسائل نمیتونه در عرض ( نوامبر 2007 تا ژانویه 2008 ) 3 ماه 1.6 میلیون فروش کنه !!

من نمیدونم به چه قسمتی از سبکش دارید ایراد میگیرید ؟ چه مشکلی داشت ؟ داستان زیبا نداشت که داشت ! گیم پلی زیبا نداشت که داشت ! گرافیک زیبایی نداشت که داشت ! بهترین نقش آفرینی PC نشد که شد !! امسال مس افکت 2 بهترین نقش آفرینی E309 نشد که شد ! میانگین نمراتش بالاتر از 9 نیست ؟ که هست !!

پس قبول کنید شما با این بازی مشکل دارید !! یعنی 16917 کاربری که در گیم اسپات به این بازی میانگین نمره 9.1 دادن !! نفهمیدن دارن چیکار میکنن ؟ منی که بیش از 60 یا 70 بازی رو انجام دادم نمفیهمم سکبش تکراریه یا بدرد نخور ؟ بازی تو سبک RPG و JRPG و Action RPG هم زیاد دیدم ! و به راحتی میتون بگم بهترین بازی در سبک خودش هست !! بازیی که اینقدر در برابر دیالوگها انعطاف پذیر باشه کم پیدا میشه !! اون هم با این کیفیت و دیالوگها !!

شما بهتره به جای کلی گویی مثال بزنی ! اینجوری شاید بتونی منظورت رو بهتر برسونی !

شما خط آخری رو که نوشتی بخون ! بعد جواب من رو هم بخون !! شما میگی این بازی به خاطر هـوموسکژوالیتی فروش رفته من هم میگم نه !! این یه امر عادیه که در همه بازیها راه پیدا کرده و هیچ بازیی به خاطر این مسائل نمیتونه در عرض ( نوامبر 2007 تا ژانویه 2008 ) 3 ماه 1.6 میلیون فروش کنه !!

من نمیدونم به چه قسمتی از سبکش دارید ایراد میگیرید ؟ چه مشکلی داشت ؟ داستان زیبا نداشت که داشت ! گیم پلی زیبا نداشت که داشت ! گرافیک زیبایی نداشت که داشت ! بهترین نقش آفرینی PC نشد که شد !! امسال مس افکت 2 بهترین نقش آفرینی E309 نشد که شد ! میانگین نمراتش بالاتر از 9 نیست ؟ که هست !!

پس قبول کنید شما با این بازی مشکل دارید !! یعنی 16917 کاربری که در گیم اسپات به این بازی میانگین نمره 9.1 دادن !! نفهمیدن دارن چیکار میکنن ؟ منی که بیش از 60 یا 70 بازی رو انجام دادم نمفیهمم سکبش تکراریه یا بدرد نخور ؟ بازی تو سبک RPG و JRPG و Action RPG هم زیاد دیدم ! و به راحتی میتون بگم بهترین بازی در سبک خودش هست !! بازیی که اینقدر در برابر دیالوگها انعطاف پذیر باشه کم پیدا میشه !! اون هم با این کیفیت و دیالوگها !!

شما بهتره به جای کلی گویی مثال بزنی ! اینجوری شاید بتونی منظورت رو بهتر برسونی !
من احساس نکردم این بازی RPG هست. برای همین بعد ازینکه سه چهار لول رفتم بالا گذاشتمش کنار. برای همینه که میگم این بازی اورهایپ شده. کلا از بایوویر این آشغال بعید بود. درضمن بازی ای مثل Fallout 2 بعضی از دیالوگهاش روی بالا رفتن لول هم تاثیر داره. توی این بازی فقط باعث اتلاف وقت بود. شاید من بدسلیقه ام اما این بازی واقعا اورریت شده و الکی بزرگش کردن و فروشش عجیبه. البته عجیب نیست چون آشغال خسته کننده ای مثل AC هم فروش بالایی کرد اما خیلیها از شدت تکراری بودن بازی نتونستن تمومش کنن. پس کیفلیت ربطی به فروش نداره. قسمت عمده ی فروشش سر حرفهای منتقدها بوده. به منتقدها دو ثانیه از بازی رو نشون میدن، اونها خوششون میاد و مردم میخرن. به همین سادگی. این قضیه برای بازیهای RPG خیلی تاثیر گذاره. برای مثال آخرین بازی سیلیکون نایتز که فکر کنم Too Human بود، دموش که اومد خیلیها باهش حال کردن اما وقتی منتقدها بهش زیر 7 دادند بازی شکست خورد. دیگه معلومه در حال حاظر هیچ چیز جز شانس و چرب کردن سبیل منتقدها ارزش بازی رو بالا نمیبره. دیگه به منتقدها هم نمیشه اعتماد کرد. مثلا GB به پرتوتایپ داده بود 4، من خر شدم خریدم و دیدم یک بازی مسخره جلوی رومه که تا نصفش هم بزور میشه رفت. کلا میگم ملاک یک بازی فروشش و امتیازهاش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or