Mass Effect شاید بیش از یک سگانه !!

koorosh

کاربر سایت
سلام

masseffect.jpg

Greg Zeschuk طی صحبت هایی که امروز با 360Zine داشته اعلام کرده شانس کمی وجود داره که Mass Effect نسبت به برنامه ی اولیه بسط پیدا بکنه و بیشتر از یک سگانه بشه !!

وی میگه: "ما گفتیم Mass Effect یک سگانه خواهد بود لذا حداقل شما سومین Mass Effect رو نیز خواهد دید و اگر همه چیز به خوبی پیش بره احتمال داره این عدد بزرگ تر هم بشه"

Zeschuk همچنین ادامه میده که کمپانی همیشه "به افزایش دادن وسعت این franchises ادامه خواهد داد"

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
من احساس نکردم این بازی RPG هست. برای همین بعد ازینکه سه چهار لول رفتم بالا گذاشتمش کنار. برای همینه که میگم این بازی اورهایپ شده. کلا از بایوویر این آشغال بعید بود. درضمن بازی ای مثل Fallout 2 بعضی از دیالوگهاش روی بالا رفتن لول هم تاثیر داره. توی این بازی فقط باعث اتلاف وقت بود. شاید من بدسلیقه ام اما این بازی واقعا اورریت شده و الکی بزرگش کردن و فروشش عجیبه. البته عجیب نیست چون آشغال خسته کننده ای مثل AC هم فروش بالایی کرد اما خیلیها از شدت تکراری بودن بازی نتونستن تمومش کنن. پس کیفلیت ربطی به فروش نداره. قسمت عمده ی فروشش سر حرفهای منتقدها بوده. به منتقدها دو ثانیه از بازی رو نشون میدن، اونها خوششون میاد و مردم میخرن. به همین سادگی. این قضیه برای بازیهای RPG خیلی تاثیر گذاره. برای مثال آخرین بازی سیلیکون نایتز که فکر کنم Too Human بود، دموش که اومد خیلیها باهش حال کردن اما وقتی منتقدها بهش زیر 7 دادند بازی شکست خورد. دیگه معلومه در حال حاظر هیچ چیز جز شانس و چرب کردن سبیل منتقدها ارزش بازی رو بالا نمیبره. دیگه به منتقدها هم نمیشه اعتماد کرد. مثلا GB به پرتوتایپ داده بود 4، من خر شدم خریدم و دیدم یک بازی مسخره جلوی رومه که تا نصفش هم بزور میشه رفت. کلا میگم ملاک یک بازی فروشش و امتیازهاش نیست.

این بازی Action RPG بود و خب المانهای خوبی هم توش بود ! معایبی بهش وارده ولی نه اینقدر که بخواد خسته کننده و ... بشه ! لول گیری داره ولی نسبت به یه بازیه نقش آفرینی اصیل خیلی متنوع نبود ! در عوض در قسمت دیالوگ ها قشنگ کار کرده بودن ! جوری که بعد از مدتی و با توجه به نوع رفتار شما بعضی دیالوگ ها برای شما بسته یا باز میشدن و میتونستید فقط به واسطه نوع رفتارتون جون کسی رو نجات بدید یا بکشید یا اعتماد کسی رو جلب کنید یا ارزش شخصی رو بالا ببرید و .... و من خیلی از این سبکش خوشم اومد ! از طرفی درسته که سیستم لول گیری بازیش کمی ضعیف بود ( میتونست پیچیده تر باشه ) ولی این دلیل نمیشه بازی ضعیف بوده ! من kingdom hearts رو هم بازی کردم ولی سیستم لول گیری آنچنانیی ندیدم توش و در کل سیستمش خیلی از این ساده تر بود ! تنها نکته ای هم که داره اینه که در مس افکت جادو ها جای خودشون رو به قدرتهای دیگه ای دادن !! که یا ناشی از قدرتهای یه نژاد خاصه یا توانایی مهندسی خاص و ... همین که شما میتونید در این بازی بینهایت انتخاب و سرنوشت داشته باشید میتونه بزرگترین امتیازش به عنوان یه بازیه نقش آفرینی محسوب شه !

به هر حال قسمت دومش هم به لحاظ اوج و فرود های داستانی جالبتر به نظر میاد و هم به لحاظ تکنیکی و هم گیم پلی ! یه حرف قشنگی هم میزنن سازندگانش ! میگن بسته به اینکه چه روشی رو در بازی در پیش بگیرید شپرد ( شخصیت اصلی ) ممکنه بمیره یا زنده بمونه ( در انتهای بازی ) و همچنین میگن که اگر شپرد بمیره باز هم شماره سوم رو باید با شپرد آغاز کنید !! تنها نکته ای که وجود داره اینه که اون دیگه شپرد شما و با اون روحیات و .... نیست ! یعنی روحیاتی که شما به شخصیت خودتون میدید مستقیماً با داستان و گیم پلی و دیالوگهاش در ارتباطه ! از این قشنگتر چی میتونه باشه ؟ از این بیشتر هم میشه در بازیها و بخصوص نقش آفرینی ها تاثییر گذار بود و نقش آفرینی کرد ؟

در نهایت باید بگم برخی ماموریت های جانبی ( البته کسی به شما ماموریتی نمیداد و بسته به روحیه خود شما و کنجکاوی شما داره ) بود که فقط باید مشکلات موجود رو به واسطه دیالوگ و تصمیم گیری های درست بر طرف میکردید ! مثلآً در یکی از این صحنه ها میتونستید مشکل یک زن حامله ( که شوهرش مرده بود ) و برادر شوهرش رو در خصوص بچه ( سقط کردن یا نکردنش ) حل کنید که بسیار لذت بخش بود !! طوری که هر دوطرف قانع بشن !! یا اینکه به یه نفر یه دستی بزنید ! و ازش حرف بکشید !! و با این کارها امتیاز هم میگرفتید و لولتون هم بالا میرفت ! از بین دیالوگها هم برخی ها خاص بودند و با رنگ آبی یا قرمز که مهم بودند و میتونستند به جنگ یا صلح منجر بشن و اینها رو با ارتقا دادن سخنوری خودتون میتونستید آزاد کنید !

شاید شما از این سبک بازی خوشتون نمیاد !:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or