mass effect ادامه دارد

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
mass effect ادامه دارد.
استدیوی بازی سازی BioWare اعلام کرد که سری بازی های mass effect بعد از نسخه ی سوم این بازی نیز ادامه خواهد داشت.
Mass_Effect_3.jpg

این استدیو معروف و محبوب که با شرکت EA هم کاری می کنند،علاوه بر این اعلام کرد که کار بر روی نسخه بعدی از هم اکنون و قبل از انتشار نسخه ی سوم شروع شده است و حتی طرح های جدیدی برای نسخه بعدی این عنوان نیز ساخته شده که در ان شخصیت های جدید و حتی نژاد های جدید وجود خواهند داشت.
با این خبر جای خوش حالی است که پس از mass effect 3، بار دیگر یک عنوان خوش ساخت از این سری توسط BioWare ساخته می شود و البته جای امیدواری است که این عنوان اثر جرمی است و دیگر نیازی نیست این بازی را مانند dragon age 2 نابود کرده تا به اثر جرمی شبیه شود!

محاله بایوور قید این بازی رو بزنه و به سه شماره راضی بشه

نمیدونم چرا بنظرم اومد تو متن نوشته شده :
MASS EFFECT 3 بعد از مرگ شپرد ادامه خواهد یافت:(

مطمئن هستم شپرد تویه این شماره باید یه قهرمان بازی دربیاره و خودش رو فدا کنه

واقعا هم حیفه بازی به این بزرگی با این دنیای فوق العاده Trilogy باشه. با اینکه نبود شپرد خیلی ازار دهنده هست (:d) ولی بازم عالیه!
میشه یه کاریش کرد:دی
تو شماره بعدی یه شخصیت خودمون میسازیم کپیه شپرد و با اسم اون بعد بازی میکنیم:دی
من منتظر این شماره بازیم خیلی 2ـش خفن بود
هرچند 1ـش برام گیج کننده و نچسب بود:(

منبع رو میشه لطف کنین ؟

مطمئنا Bioware این دنیا رو خلق نکرده که فقط 3 تا بازی بده بیرون . این دنیا پتانسیل های خیلی بالایی واسه هر نوع ژانری داره .حتی یک MMORPG توپ هم میشه از توش دراورد . که امیدوارم حتما اینکارو بکنن .

در مورد پایان ME3 هم مطمئنم که تو یک پایان حماسی شپرد میمیره . :(

منبع رو میشه لطف کنین ؟

مطمئنا Bioware این دنیا رو خلق نکرده که فقط 3 تا بازی بده بیرون . این دنیا پتانسیل های خیلی بالایی واسه هر نوع ژانری داره .حتی یک MMORPG توپ هم میشه از توش دراورد . که امیدوارم حتما اینکارو بکنن .

در مورد پایان ME3 هم مطمئنم که تو یک پایان حماسی شپرد میمیره . :(

شپرد توی نسخه‌ی 2ش هم برای من با یک پایان غیرحماسی مُرد :دی :|

ای بابا این بازیم که خود این استودیو اعلام کرده بود سه گانه هست!:-o
اینا چرا میزنن زیر حرفاشون؟!!!!:(
اصلا از این خبر خوشحال نشدم چون این بازی بیشتر از یه سه گانه نمیتونه باشه!
×××××××
در ضمن دوستان عزیز خواهشا سر ای موضوع با من بحث نکنید ممنون!:d
واقعا کم کم دارم از این بایوویر هم ناامید میشم!:(

از این قرار ها زیاد میذارن!:d
ولی واقعا حیفه ME سه گانه باشه!
آره ، بنظر من هم حیفه و بازی با این دنیای بزرگش میتونه تا 3 4 نسل دیگه هم بازی ازش در بیاریم ، خیلی هم خوب :دی!
اما مشکل اینه بایوویر یه ip شاخ دیگه هم داره که نسل قبل حسابی ترکونده و کلی طرفدار برای خودش دست و پا کرده و امتیازات خیلی بالایی هم گرفته (9.9 از IGN و ... ) ، حالا اگه کلا بی خیال طرفداران این بازی بشن و هی مس افکت بسازن کلامون میره تو هم :دی ! هر چند من خودم عاشق مس افکت هستم .

آره ، بنظر من هم حیفه و بازی با این دنیای بزرگش میتونه تا 3 4 نسل دیگه هم بازی ازش در بیاریم ، خیلی هم خوب :دی!
اما مشکل اینه بایوویر یه ip شاخ دیگه هم داره که نسل قبل حسابی ترکونده و کلی طرفدار برای خودش دست و پا کرده و امتیازات خیلی بالایی هم گرفته (9.9 از IGN و ... ) ، حالا اگه کلا بی خیال طرفداران این بازی بشن و هی مس افکت بسازن کلامون میره تو هم :دی ! هر چند من خودم عاشق مس افکت هستم .
آره Jade Empire هم بازی خیلی بزرگی بود! خیلی حیفه که دیگه ادامه ایی ندادن واسش. یکی در میون بدن بیرون مشکلی نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or