mass effect ادامه دارد

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
mass effect ادامه دارد.
استدیوی بازی سازی BioWare اعلام کرد که سری بازی های mass effect بعد از نسخه ی سوم این بازی نیز ادامه خواهد داشت.
Mass_Effect_3.jpg

این استدیو معروف و محبوب که با شرکت EA هم کاری می کنند،علاوه بر این اعلام کرد که کار بر روی نسخه بعدی از هم اکنون و قبل از انتشار نسخه ی سوم شروع شده است و حتی طرح های جدیدی برای نسخه بعدی این عنوان نیز ساخته شده که در ان شخصیت های جدید و حتی نژاد های جدید وجود خواهند داشت.
با این خبر جای خوش حالی است که پس از mass effect 3، بار دیگر یک عنوان خوش ساخت از این سری توسط BioWare ساخته می شود و البته جای امیدواری است که این عنوان اثر جرمی است و دیگر نیازی نیست این بازی را مانند dragon age 2 نابود کرده تا به اثر جرمی شبیه شود!

میتونن یک کاری کنن که چند انتخابی باشه ولی در هر چند حالت بمیره .:d

جون یک عده ادمو نجات بده بعد بمیره . بدست Illusive Man کشته بشه . درکل بمیره دیگه :d

البته یکجور دیگه هم میشه . اینکه اسیب ببینه و تو شماره های اینده تو بازی باشه ولی نه درنقش اصلی . بعنوان یک قهرمان .
باو مگه از شپرد چه بدی ـی دیدی میخوای فقط مردشو ببینی ؟ :دی

اینم حرفیه . اما بهتره تو فاز این چیزا نریم چون نویسنده های سری واقعا عالی عمل کردن تو دو قسمت گذشته و مطمئنن از لحاظ داستانی اینی کی هم کم نداره از اونا ... یعنی پایان هر چی باشه طرفدارای بازی مطمئنن فراموشش نمی کنن . دغدغه اصلی من بیشتر شدن المان های RPG تو بازیه . تو ME2 یه خرده کم رنگش کرده بودن دوست دارم یه خرده پر رنگ تر شه اما بالانس . نه مثه ME1 که معلوم نبود میخواد چه مدل بازی ـی باشه !

• Like
Reactions: محمد رضا mr
یک خیلی هم خوب بود :دی! از 2 به من بیشتر حال داد ( هرچند باید 2 رو دوباره از اول برم! ).
ولی من کلا دوست دارم این عنوان توی یه تریلوژی با یه پایان خیلی حماسی تموم شه :دی! تجربه نشون داده کش دادن خراب میکنه کار رو :دی!

• Like
Reactions: Medusa
شخصا دوست دارم دیگه تموم بشه و با همین خاطرات خوش به پایان برسد
این طور که بوش میاد این هم شده کالاف دیوتی !!!!!!!!!!!!!!
هیچ کدوم شماره 1 نمیشه

شخصا دوست دارم دیگه تموم بشه و با همین خاطرات خوش به پایان برسد
این طور که بوش میاد این هم شده کالاف دیوتی !!!!!!!!!!!!!!
هیچ کدوم شماره 1 نمیشه
اره از فردا شروع کنید به ME هم دری وری بگید....
داشم خوب بهترین خبره یه اعتباری چیزی نا سلامتی شما هم مثل ما ارسنالی هستی دیگه:d
ای بابا یادم رفت! واریز شد:d

• Like
Reactions: Robin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or