Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
4 کاراکتر دیگه هم تایید شد.
منبع
چیزی که توی اون خبر واسه من مهمتره اینه که گفته تو مایه‌های TvC کار کردن. این یعنی اینکه احتمالاً حداقل موقع تماشای بازی، یه‌خورده می‌فهمم چه اتفاقی توی بازی داره می‌افته. چون MvC2 رو که تماشا می‌کنم، تقریباً نمی‌فهمم چه اتفاقی داره می‌افته :دی

چیزی که توی اون خبر واسه من مهمتره اینه که گفته تو مایه‌های TvC کار کردن. این یعنی اینکه احتمالاً حداقل موقع تماشای بازی، یه‌خورده می‌فهمم چه اتفاقی توی بازی داره می‌افته. چون MvC2 رو که تماشا می‌کنم، تقریباً نمی‌فهمم چه اتفاقی داره می‌افته :دی
تایید میشه.
فقط اینجوری که از خبر معلومه , میترسم دیگه خفن ساده ش کنن :S دیگه Smash Bros که بازی نمی کنیم خو . یا مثلا موشن هارو دستکاری کنن مثل Shortcut Motion های SFIV که صدای خیلی هارو درآورده بود...

تایید میشه.
فقط اینجوری که از خبر معلومه , میترسم دیگه خفن ساده ش کنن :S دیگه Smash Bros که بازی نمی کنیم خو . یا مثلا موشن هارو دستکاری کنن مثل Shortcut Motion های SFIV که صدای خیلی هارو درآورده بود...
توی همون جمله بعدیش، یه سری تکنیک‌ها رو نام برده و گفته که اینا همچنان در بازی هستن. من دقیقاً نمی‌دونم اینا چی هستن اما حتماً تکنیک‌های سختی هستن. بنابراین منظورش اینه که اونجوری آسون نخواهد بود.

یه سری اطلاعات جدید راجع به بازی اومده :
گفتن که Dante همون دانته جوان DMC3 هست و از همون سلاح ها استفاده میکنه.دانته میتونه با Dual Pistol ـش حریف رو juggle کنه و ...
کریس ردفیلد همه ی سلاح هایی که تو RE5 استفاده میکنه رو آورده به MvC3.یه حرکت Slide هم داره که با باتون برقی انجام میده :دی
منبع

واااای عجب بازی بشه این.
واقعا همیشه تو فکرم بود که یک بازی فایتینگ از شخصیت های معروف استفاده کنه.(با حضور دانته بازی کلی طرفدار جدید پیدا کرد.:biggrin1:)
راستی گیم پلی بازی مثل سری SF است؟(آیا Ultra combo های کراکتر های کپکام هم در بازی قابل اجرا هستند؟)

راستی گیم پلی بازی مثل سری SF است؟(آیا Ultra combo های کراکتر های کپکام هم در بازی قابل اجرا هستند؟)
سوالت زیاد درست نیست.
ببین، از همون نسخه‌های قدیمی استریت فایتر مثل SF2 اینا بگیر تا انواع گیم‌هایی که کاراکترهای استریت‌فایتر توشون بودن بیا تا SF4... توی همه‌ی اینا، مثلاً اجرای حرکت‌های Ryu همیشه همین‌هایی بوده که توی SF4 می‌بینی، حالا با یه کم تغییرات.

اما هر کدوم از این گیمها، سیستم متفاوتی دارن، که باعث میشه گیم‌پلی‌شون خیلی با هم فرق داشته باشه.
توضیح دادنش همچین سخته... یه سری قوانین هست که توی همه این گیم‌ها مشترکه. منتها یه سری قوانین هست که مختص یه گیمه و توی بقیه نیست. توی همین سیستم سری MvC، قوانینی هست که با استفاده از اونا می‌تونی وسط هوا کمبوهای طولانی بزنی در حالی که توی SF4 نمیشه اونجوری کمبو زد. اما حرکتهای پایه، توی جفتشون تقریباً مشترک هستن.

بنابراین: گیم‌پلی سری SF، خیلی با سری MvC فرق داره.

• Like
Reactions: Sorrows

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or