Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 10, 2010 #31 این بازی برای PSN میاد یا روی BD عرضه میشه ؟ :d (فکر کنم گزینه ی دوم درست باشه)
War Has Change کاربر سایت Oct 10, 2010 #32 این بازی برای PSN میاد یا روی BD عرضه میشه ؟ :d (فکر کنم گزینه ی دوم درست باشه) بیشتر... دقیقا خودتم گفتی روی BD و DVD عرضه میشه
این بازی برای PSN میاد یا روی BD عرضه میشه ؟ :d (فکر کنم گزینه ی دوم درست باشه) بیشتر... دقیقا خودتم گفتی روی BD و DVD عرضه میشه
Trunks کاربر سایت Nov 16, 2010 #33 Special Edition بازی هم معرفی شد . که شامل : Steelbook with Exclusive ART Downloadable Two Character Pack Exclusive Comic and Art Book Marvel Digital Comic 1-Month Subscription
Special Edition بازی هم معرفی شد . که شامل : Steelbook with Exclusive ART Downloadable Two Character Pack Exclusive Comic and Art Book Marvel Digital Comic 1-Month Subscription
Trunks کاربر سایت Jan 11, 2011 #35 لیست نهایی شخصیت ها به همراه کیت های مختلفشون : Reactions: soroush yakuza
deep_purple کاربر سایت Jan 11, 2011 #36 بیشتر... تنوع رنگ چه قدر به هالک میاد بیشتر... وسکر رو نگاه احد کجایی که ببینی چه بلایی سر وسکر آوردن آخرین ویرایش: Jan 11, 2011
بیشتر... تنوع رنگ چه قدر به هالک میاد بیشتر... وسکر رو نگاه احد کجایی که ببینی چه بلایی سر وسکر آوردن