اون بنده خدا انسان اولیه نیست یه شوالیه به نام آرتور هست که توی سری محبوب Ghosts N Goblins ایفای نقش میکنه ! بازی معروف و سختی که اولش با لباس زره ای شوالیه شروع میشه و هرچقدر از دشمنا ضربه میخورین یه تیکه از لباستون می افته آخرش هم میرسه به همین عکسی که دو تا آرتور توش هستن2 عدد انسان اولیه هم توی تصاویر مشاهده میشه :biggrin1:
به غیر ارزشهای خود بازی و کاراکترهای مارول، یه سری از کاراکترها رو که شاید دیگه هیچوقت نبینیم میشه اینجا دید. از جمله ویتیفول جو ، اماتراسو و همچنین دانته ی قدیمی! (خالق هر سه تاشون کامیا هست...)بدجوری داره از بازی خوشم میاد ! تنوع فوق العاده ای از نظر کاراکتر داره.
بیخیال بابا ! تصور کن نمیسیس در مقابل Spiderman ! چه بالانسی میبینی بینشون ؟موافقم خفن !!! بدجوری داره جو میده . فقط جاب یک شخصیت فوق العاده جذاب بازیهای CAPCOM خالیه NEMESIS
ا ا ا ا VENOM باشه NEMESIS نباشه ؟! نمیخوان قهرملعنت بهشون venom رو هم بیارن ما دیگه چیزی نمیخوایم .
خو حداقل بزارنش تو بخش تمرینی هی بزنیمش دوباره بلند شه بهش میخوره دیگه ؟ واقعا دلم واسش تنگیده . دوست دارم تو این گرافیک سل شید ببینمشبیخیال بابا ! تصور کن نمیسیس در مقابل Spiderman ! چه بالانسی میبینی بینشون :biggrin1: ؟
زودتر میگفتی SSF4 میزنی یه کتککاریای بکنیم.امیدوارم هرچه زودتر بیاد تا بتونم دست از بازی کردن SSF IV بکشم!
ممنون از توضیحات من فکر کردم آقا آرتور اون لباس قرمزه هستش !اون بنده خدا انسان اولیه نیست :biggrin1: یه شوالیه به نام آرتور هست که توی سری محبوب Ghosts N Goblins ایفای نقش میکنه ! بازی معروف و سختی که اولش با لباس زره ای شوالیه شروع میشه و هرچقدر از دشمنا ضربه میخورین یه تیکه از لباستون می افته :biggrin1: آخرش هم میرسه به همین عکسی که دو تا آرتور توش هستن :biggrin1:
بدجوری داره از بازی خوشم میاد ! تنوع فوق العاده ای از نظر کاراکتر داره.
همون جیل ولنتاین رو دوباره بیارن واس من یکی کافیه ! نمسیس تکی همه دنیای مارول رو حریفه !موافقم خفن !!! بدجوری داره جو میده . فقط جاب یک شخصیت فوق العاده جذاب بازیهای CAPCOM خالیه NEMESIS
به همراه هر وعده ی غذایی یه دست با برار کوچکتر میزنیم:d هرچند روز یکبار هم که میرم کلوپ، مغازه رو میبندم با عده ای از رفقا میزنیم تو سر و کله ی هم:dزودتر میگفتی SSF4 میزنی یه کتککاریای بکنیم.
به هر حال من زیاد امیدی ندارم که تعداد کسانی که توی ایران MvC3 میزنن، زیاد باشه. مثل SF4 یا بقیه گیمهای دوبعدی ژاپنی.
تو اینجا جیل و مگامن هم دیده میشن.همون جیل ولنتاین رو دوباره بیارن واس من یکی کافیه !