SIMPLE
کاربر سایت
تو همین عکس هم مشخصه سیدنی حق خیلی از خانم هارو خورده
خانوم سیدنی سوئینی به بانو داکوتا جانسون در فیلم «مادام وب» دنیای سونی پیوست!
تو همین عکس هم مشخصه سیدنی حق خیلی از خانم هارو خورده
خانوم سیدنی سوئینی به بانو داکوتا جانسون در فیلم «مادام وب» دنیای سونی پیوست!
ممنون از نظرتونSpiderman no way home
اول یه توضیح بدم من کلا فیلم های سوپرهیرویی رو دنبال نمیکنم ولی خب به خاطر نوستالژی همیشه فیلم های بتمن و اسپایدرمن رو دنبال کردم .
چیجوری همچین امتیازی گرفته توی imdb ? اصلا برام مهم نیست بخش فنی و موسیقی و .... چقدر خوب هست ، پلات فیلم گند میزنه به همه چی یه چند مورد رو گلچین میگم همه رو بخوام بگم 10 صفحه باید بنویسم :
من زیاد استرنج رو نمیشناسم ولی اون چیزی من دیدم مسخره بود که تو دنیای خودش شکست میخوره از پیتر حالا باز این خوبه ولی داغون ترین قسمت فیلم که نمیدونستم گریه کنم یا بخندم اینه که 3 تا پیتر در عرض یه زمان کم میان برای 5 تا از بزرگترین ویلن های دنیای اسپایدر من که جهش پیدا کردن پادزهر تولید میکنن یعنی ادم به این سرعت دم نوش درست نمیکنه بعد 2 تا تینیجر یه ادم میان سال که دانش ابتدایی از شیمی دارن توی پشت انباری میان پادزهر تولید میکنن
دوست پیتر با تکون دادن انگشتش جادوگر میشه و یهو به صورت شانسی یه پورتال میزنه به جایی که استرنج هست. از حوصله خارج پس اخریشو میگم eddy تام هاردی مگه اصلا توی یونیورسش اسپایدرمن رو میشناخته یا وجود داشته که مولتی ورس کشیدش توی ماجرا اصلا نمیدونست پیتر کی هست چیجوری اومده بود ؟
در کل دوستاداشتم فیلم فقط در مورد گرفتن اون 6 نفر بود نه تغییر دادنشون یه چیز سر راست با دیالوگ های کمتر اکشن بیشتر تنها نکته مثبت فیلم هم اولین مبارزه با octo بود که بنظرم خوب درآموده بود .
در کل اگه فیلم بعد از همون 1 ساعت اول تموم میشد بهش 6/10 میدادم .
یه گزینه هم اضافه کن:نظرسنجی اضافه شد.
یه گزینه هم اضافه کن:
"بهتره کلا این شخصیت رو نیارن تو دنیای خودشون و قاطی بچه بازیاشون نکنن! "
همینو انتخاب کردم... بزارن یه هیو جکمن با Logan 2017 برامون تموم بشهیه گزینه هم اضافه کن:
"بهتره کلا این شخصیت رو نیارن تو دنیای خودشون و قاطی بچه بازیاشون نکنن! "
شایعه شده تو دکتر استرنج 2 کیت بیشاپ هم هست که با امریکا چاوز روابط عاشقانه داره ..!!!!