Marvel Universe

متاسفانه خبر رسیده ویلیام هرت بازیگر مطرح که نقش ژنرال تاندربولت راس رو تو mcu بازی می کرد فوت کرده .روحش شاد . حیف شد تازه قرار بود نقش اش پررنگ بشه . حال باید دید چه کسی قراره جای وی نقش رو بازی کنه
به نظرم بهترین گزینه سم الیوته که تو هالک آنگ لی این نقش رو بازی کرده بود . البته خب دو تا مشکل وجود داره . یکی اش کهولت سن الیوته و دیگری درگیری بندیکت کمبربچ با الیوت به خاطر انتقاد تند الیوت از فیلم قدرت سگه . البته نظر تند الیوت همین طوری ممکنه اون رو تبدیل به سوژه ی جدید کنسل کالچر بکنه ولی خب فعلا هنوز مشخص نیست اما از نظر ابهت و توانایی بازیگری قطعا میتونه گزینه مناسب و قابل قبولی برای این نقش باشه

متاسفانه خبر رسیده ویلیام هرت بازیگر مطرح که نقش ژنرال تاندربولت راس رو تو mcu بازی می کرد فوت کرده .روحش شاد . حیف شد تازه قرار بود نقش اش پررنگ بشه . حال باید دید چه کسی قراره جای وی نقش رو بازی کنه
به نظرم بهترین گزینه سم الیوته که تو هالک آنگ لی این نقش رو بازی کرده بود . البته خب دو تا مشکل وجود داره . یکی اش کهولت سن الیوته و دیگری درگیری بندیکت کمبربچ با الیوت به خاطر انتقاد تند الیوت از فیلم قدرت سگه . البته نظر تند الیوت همین طوری ممکنه اون رو تبدیل به سوژه ی جدید کنسل کالچر بکنه ولی خب فعلا هنوز مشخص نیست
بنده خدا کلا 72 سالش بود :( خیلی هم سر حال بود اصلا عجیبه... رسما استارت MCU رو حضور داشت و تا civil war هم نقش ـش آروم آروم داشت پر رنگ میشد ولی نتونست فاز 4 رو ببینه... حیف
روحش شاد باشه...

گویا توی 2018 اعلام کرده بوده که سرطان غیر قابل درمان پروستات داره که به استخوان هاش سرایت کرده.
البنه IGN مرگش رو مرگ طبیعی اعلام کرده.

نسخه اکسترا هم اومد... ولی پارت پارت هست نمیدونم کدوم قسمت اون 20 دقیقه اضافه س یا اصلا داره اینو یا نه!
---
ویل اسمیت اشاره کرده که پسرش جیدن اسمیت برای یک نقش پر طرفدار که خیلی ها خواهنش هستن داره تمرینات ورزشی انجام میده ... مایلز مورالس میبی؟
آخه کدوم #&#¥$_÷^ میخواد این مرتیکه این نقش رو بگیره؟؟؟:|

نسخه اکسترا هم اومد... ولی پارت پارت هست نمیدونم کدوم قسمت اون 20 دقیقه اضافه س یا اصلا داره اینو یا نه!
---
ویل اسمیت اشاره کرده که پسرش جیدن اسمیت برای یک نقش پر طرفدار که خیلی ها خواهنش هستن داره تمرینات ورزشی انجام میده ... مایلز مورالس میبی؟

کی ب اون پلاستیک بازی میده؟
البته مارول بین اون باترفلای هالند وقتی هالند انتخاب کرد من فک نمیکردم اینقدر خوب باشه تام . ولی شد. هرکی کست کنن قطعا خوب میشه.

در اینکه فیلم ایراد داره هیچ حرف و حدیثی نیست! مثل هر اثر دیگه ای ٬ هرچی و که شما دلت بخواد میشه از داخلش عیب و ایراد کشید بیرون ٬ plot hole ؟ بله شدنیه همه جا کارگردان و بازیگرا هرکی باشن فرقی نداره ٬ ولی تو نقد بعضی از عزیزان یه سری مطالب خوندم که خب کلا یه سری معیار ها دارن برای یه فیلم که تو این ژانر شاید نباشه به اون صورت . به عنوان مثال من بیشتر به فیلم های فلسفی علاقه دارم ٬ اسپایدر من میتونه خواسته منو بر آورده کنه؟ قطعا خیر! من میخوام فیلم عمق زیادی داشته باشه چه داستان چه بازیگر ها ٬ دد پول ببینم ؟ خیر ! چون میزنم با خاک یکسانش میکنم! میخوام بگم اکثر فیلما تکلیفشون از همون اول روشنه
no way home نه بهترین فیلم جهان به حساب میاد نه خفن ترین کارگردانی و داره نه فیلم آنچنان خاصیه که بگیم باید بره برای اسکار ٬ ولی سازنده یه هدف مشخص داشته و از رضایت اکثر بیننده و ها امتیاز های فیلم میتونیم به این موضوع برسیم. تامام.

خیلی خوب بود در اون حد نبود که بخوام احساسی بشم گریم بگیره یا چی ولی فوق العاده خوب بود فکر نکنم تا سال ها هیچکدوم از فیلم های اسپایدرمن بتونه رو دست این بیاد.
ولی این اسپایدرمن فرق داشت بعد این بر میگردیم به همون تنظیمات کارخانه (تو اسپویلر بیشتر توضیح میدم). این فیلم مارول تونست طیف وسیعی از مردم رو جذب کنه و حسابی بفروشه اما هرجقدر تو اوج باشه همونقدر تو فیلم بعدی میخوره زمین.
البته اسپایدرمن مثل بتمن جزو شخصیت هایی هستن که فیلمشون هرچقدر هم مزخرف باشه باز به خاطر توانایی/گجت هایی که دارن و شخصیت های منحصر به فردشون به راحتی میتونن مخاطب رو جذب کنند.

من با اسپایدرمن اول خیلی نتونستم ارتباط برقرار کنم ولی از لحاظ اینکه تو Civil War اومده بود علاقه داشتم ببینم ولی فیلم دوم رو اصلا ندیدم فقط صحنه های مهم رو توی یوتیوب دیدم ! اما بعضی شخصیت هایی که توی این فیلم اومدن اصلا لول فیلم رو بالا بردن ! بی اغراق دیالوگ و حضور بعضی شخصیت ها قشنگ فلسفه اسپایدرمن تام هالند رو تغییر داد و از اون تم بچگانه خارج کرد. اونقدر این قضیه تو چشم و ضایع هست که تو این فیلم از خود اسپایدرمن تا بقیه شخصیت ها بارها بهش اشاره میکنند.

نکته ای که گفتم این بود که این فیلم هرچقدر که خوب از آب در اومده و فروخته همش رو مدیون اسپایدرمن ها و ویلین های فیلم قبلی هاست ! حضور 3 تا اسپایدرمن و ویلین ها در کنارهم، صحبت هایی که کردن کاملا مشخص بود که لول کار AMS از اسپایدرمن تام هالند و اسپایدرمن توبی هم از AMS بالاتر بود. ویلین های قبلی (حتی سری AMS) به مراتب داستان و شخصیت پردازی های بهتری دارن و داشتن نسبت به ویلین های مارول. حالا دیگه دکتر اختاپوس یا نورمن دیگه جای خود داره ! انصافا کدوم یک از ویلین قبلی ها تونست مثل نورمن اسپایدرمن تام هالند رو اینطور خورد و له کنه و کلا زیر سوال ببره شخصیتش رو ؟ قبلی ها همه چیز به تکنولوژی استارک ربط پیدا میکرد و یک آدم سوء استفاده گر بدجنسی به اینا دست پیدا میکرد و شیطون گولش میزد و کارای بد میکرد ! به خاطر همین بعید میدونم بتونن تو این سطح باقی بمونند.

حتی فکر میکنم خود مارول هم متوجه این موضوع شده بود و به خاطر همین هم تو این فیلم از پتانسیل اسپایدرمن قبلی ها استفاده کرد تا اسپایدرمن تام هالند از این بچگانه بودن در بیاد و زیر فشار درست بشه چون دنیایی که خودشون ساخته بودن توانایی انجام این کار رو نداشت

سوالی که برام پیش اومده این هست که مارول اگر یه موقع بخواد gwen stacy رو جایگزین MJ کنه، ری اکشن تام هالند چی هست دوست دخترش دیگه پیشش نیست ؟ :D
یا مثلا اگر بخوان یه موقع اسپایدرمن تشکیل خانواده بده تام هالند واقعا به قیافش نمیخوره :D چطوری میخوان درست کنند ؟
البته میتونن Andrew رو بیارن این دنیا که فکر کنم جالب در بیاد.
Willem Dafoe چقدر خوبه یعنی تو 1 ثانیه زیر و رو شخصیت رو عوض میکنه چقدر هم خوب بازی کرد بعد این همه سال هنوز به همون خوبی میتونه اون گابلین بودنش رو بازی کنه (به نظرم نقش جوکر رو بازی میکرد میترکوند) ! شخصیتش هم مثل ترمیناتور هست :D هر اسپایدرمنی که میبینه یه راست میره سراغ زن عموش بعدم میزنه له میکنه طرف رو، دکتر اختاپوس هم خیلی خوب بود البته نقشش به پر رنگی گابلین نبود ولی حس نوستالژیک داشت و اون طرف مهربونش باز یاد قدیم انداخت و لذت بردیم. مارمولک هم که هیچی هنوز مارمولک بود :D الکترو اینجا خوب بهش پرداخته شد و شوخی های جالبی داشت، مرد شنی هم باز نوستالژیک بود.
------------------
بریم سراغ اصل ماجرا دیدن توبی فوق العاده خاطره انگیز و خوب بود یعنی تمام اون اتفاقات مرور شد و احساسات قدیمی بیرون زد و اصلا همین که وارد شد من گفتم کار تموم هست اومدن Andrew برام هیجان انگیز بود و قشنگ میشد حس کرد که بین توبی و تام هالند قرار داره و تازه آدم الان میفهمه اونقدرا هم بد نبود ! نحوه ورود و آشنا شدن توبی و Andrew رو خیلی دوست داشتم.
کاری که به نظرم مارول تو این فیلم خیلی خوب تونست انجام بده حفظ شخصیت ها، دیالوگ ها، synergy، فلسفه ی دنیای پیتر ها بود. یعنی توبی و Andrew قشنگ معلوم بود شخصیت و لولشون فرق داره توبی پخته تر و با تجربه تر، Andrew احساسی و پر انرژی تر. بحث های بین سه تا پیتر رو دوست داشتم به خصوص سر قضیه ی فوت نزدیکانشون، دلداری دادن بهم و سختی هایی که گذروندن. (فقط اون قسمتی که منتظر ویلین ها بودن دیالوگ ها یکم سره کاری شد)
فایت شون بد نبود یعنی به نظرم فقط داشتن تاب میخوردن و رندم ضربه میزدن هیچ کمبو خاصی، حرکتی، دیالوگ خاصی با ویلین ها و خیلی هم سریع تموم شد ! میتونستن یکم مبارزه رو طولانی تر کنند و یه نظمی بدن (و شاید یکمم دیالوگ رد و بدل میکردن).

یکی از چیزایی که خیلی راضی بودم و امیدوار شدم پایان کار بود

فضای فیلم شبیه اسپایدرمن قبلی ها شد نه خبری از رفیق بازی هست، نه خبری از دوست پسر دوست دختر، نه خبری از هپی و زن عمو (و رابطه هاش)، نه خبری از تکنولوژی تونی استارک، نه خبری از معروفیت و اینکه تمام شخصیت ها (+ باقی سوپرهیروها) میدونستن کی هست، نه خبری از امکانات و زندگی لاکچری و احتمالا دیگه خبری از بچه بازی هاش نیست. امیدوارم فضای فیلم یکم بزرگانه بشه دیگه به شخصیت های بقیه فیلم های مارول تکیه نکنن و با شخصیت های دنیای اسپایدرمن و یه اسپایدرمن پخته داستان جلو بره.

به نظرم ترکیب اسپایدرمن Andrew و ونوم تام هاردی میتونه خیلی خوب باشه حالا نمیدونم چه برنامه ای برای آینده دارن یا اصلا ونوم تام هاردی برای کدوم دنیا هست ؟

با توجه به این صحبت ها Doctor Strange سم ریمی چی بشه ... :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or