Disney 23
کاربر سایت
بعد این تری که زده عمرا هیچ بلاک باستری رو کارگردانی کنه!کارگردان The Marvels: کسانی که فیلم را دوست ندارند نژادستیز، جنسیتستیز و همجنسگراهراساند
اگه میشد اعتماد به نفس رو فروخت، این کارگردان میلیاردر میشد!کارگردان The Marvels: کسانی که فیلم را دوست ندارند نژادستیز، جنسیتستیز و همجنسگراهراساند
یعنی خفن ترین ویلینی که میشه برا mcu تصورش کردگویا خاویر باردم جزو گزینههای احتمالی برای ایفای نقش Galactus هست.
خیلی دوست دارم ببینم این شخصیت رو چطوری توی MCU نشون میدن. از نظر ابعاد و اینا نباید مشکلی باشه و قبلاً هم از این بروبچ عظیم توی MCU دیدیم، از یه سیاره زنده تا Celestialها مثل Arishem توی Eternals که انصافاً هم جالب از آب در اومده بودن. ولی Galactus یه مدلی هست که هم خیلی عظیمه و سیاره میخوره، هم کلهی آدمیزادی داره و نمیدونم اون کله روی اون هیکل بزرگ چطوری از آب درمیاد.
اگه میشد اعتماد به نفس رو فروخت، این کارگردان میلیاردر میشد!
یه زمانی هست که طرف فیلمی میسازه که منتقدها تحویلش میگیرن، ولی فروش خوبی نمیکنه و میتونه بگه فیلم من هنری هست و مخاطب خاص داره و از این صحبتها.
یه زمانی هست که مایکل بی Transformers میسازه یا سری Fast and Furious به صورت فلهای تولید میشه و منتقدها بیلاخ میدن، ولی فروش فیلمها بالاست و اینا میتونن بگن ما برای دل مردم فیلم میسازیم و نقدها اهمیتی برامون ندارن.
ولی بدبختی اینجاست که The Marvels از هر دو طرف ترکیده! یعنی از نظر کیفیت و نگاه منتقدها، با میانگین ۵۰ تبدیل شده به فیلم یکی مونده به آخر توی کل MCU و از طرف دیگه هم فروش افتضاحی داره و رکورد پایینترین افتتاحیه MCU رو به خودش اختصاص داده. کارگردان هم به جای اینکه سکوت کنه، طلبکار هست و میخواد با این جور صحبتها و حاشیهسازیها خودش رو مطرح کنه.
جالبه که دو تا از بازیگر های محبوبم گزینه های اصلی برای گالاکتوس هستن . خاویر باردم و آنتونیو باندراس .یعنی خفن ترین ویلینی که میشه برا mcu تصورش کرد
تو کل یونیورس قوی تر از گلکتوس نیست دیگه ، بشدت استقبال میشه
من نگران ام مثل دورمامو و گالاکتوس فنتستیک فور های قبلی باشه . چون این دو مورد رو واقعا گند زده بودنگویا خاویر باردم جزو گزینههای احتمالی برای ایفای نقش Galactus هست.
خیلی دوست دارم ببینم این شخصیت رو چطوری توی MCU نشون میدن. از نظر ابعاد و اینا نباید مشکلی باشه و قبلاً هم از این بروبچ عظیم توی MCU دیدیم، از یه سیاره زنده تا Celestialها مثل Arishem توی Eternals که انصافاً هم جالب از آب در اومده بودن. ولی Galactus یه مدلی هست که هم خیلی عظیمه و سیاره میخوره، هم کلهی آدمیزادی داره و نمیدونم اون کله روی اون هیکل بزرگ چطوری از آب درمیاد.
حتما یه سرچ در مورد God Doom بزن.یعنی خفن ترین ویلینی که میشه برا mcu تصورش کرد
تو کل یونیورس قوی تر از گلکتوس نیست دیگه ، بشدت استقبال میشه