Marvel Universe

والا فاینال تریلر The Marvels حقیقاتا خوب بود منتها مارول کلا تریلر ساز خوبیه. کم پیش میاد که هم فیلم زباله باشه هم تریلر هاش (Eternals جفتش زباله بود :D).
معمولا تریلر ها اکثرا خوب در میان حتی اگر فیلم زباله باشه. در مورد The Marvels تا قبل از فاینال تریلر همه تریلر های زباله بود اما فاینال تریلرش رو من نمی تونم بهش بگم زباله :D

والا فاینال تریلر The Marvels حقیقاتا خوب بود منتها مارول کلا تریلر ساز خوبیه. کم پیش میاد که هم فیلم زباله باشه هم تریلر هاش (Eternals جفتش زباله بود :D).
معمولا تریلر ها اکثرا خوب در میان. در مورد The Marvels تا قبل از فاینال تریلر همه تریلر های زباله بود اما فاینال تریلرش رو من نمی تونم بهش بگم زباله :D
با پیش فروش ها و طوری که قراره فیلم بترکونه، منم جای مارول بودم بهترین ادیتور های موجود رو بکار میگرفتم!:))

ولی خدا وکیلی رکورد فروش The Marvels رو با Eternals مقایسه نکنید اون زمان کرونا اکران شد
من با فروشش کار ندارم.
بحثم این بود که مارول اگر فیلم اشم زباله باشه تریلر اش معمولا خوبه. ولی Eternals جزو معدود فیلم هایی بود که هم خودش زباله بود هم یک یک تریلر هاش :D

منتقد «واشینگتن پست» می‌نویسد این فیلم دقیقاً همان چیزی است که یک فیلم ابرقهرمانی باید باشد: «خنده‌دار، احمقانه، کوتاه و دلنشین، و پر از صحنه‌های اکشن است. ارتباطات درونی بسیاری با «دنیای سینمایی مارول» دارد بی‌آنکه غیرقابل‌تحمل شود.»
منتقد «پاپ کالچر» می‌نویسد: «مضحک است، و پر از صحنه‌های اکشن و نیروی دخترانه. توازن بسیار خوبی میان اعضای گروه وجود دارد در حالی که اتفاقات بهت‌آوری می‌افتد که همه‌چیز را تغیر می‌دهد.»

منتقد «کلایدر» می‌نویسد: «داستان افتضاح بزرگی است با یک شخصیت شرور بلااستفاده و یک پایان غیرقابل‌تحمل.»
منتقد «دیسکاسینگ فیلم» می‌نویسد: «به نظر می‌رسد که این فیلم در اتاق تدوین بازنده نبرد شده است... صحنه‌های ارتباطی به هم ندارند و نمی‌توان درک کرد که پرده اول یا دوم چه زمانی آغاز می‌شود.»

acf908_23sdxcz.jpg

تا این لحظه بدترین فیلم MCU بعد از Ant-Man 3. :D
باز حداقل اون Ant-Man در کنار همه بدی‌هاش، یه دنیای فانتزی جالب و متفاوت با شخصیت‌های عجیب و غریب داشت که The Marvels بعیده همون رو هم داشته باشه. البته نقدهای اون هم دو برابر این بود و شاید با افزایش تعداد نقدها، از Ant-Man 3 با میانگین ۴۸ هم پایین‌تر بره! :D

یکی از امتیازهای زیبای ثبت شده در متاکریتیک:

197d08_23sdxc32.jpg

واقعاً MCU چطوری به اینجاها رسید... یه زمانی هرچی می‌ساختن، با کلی ذوق و شوق نگاه می‌کردم و خیلی کم پیش اومد که داغون کار کنن. ولی الآن در حالی که The Marvels هنوز به طور رسمی توی خود آمریکا هم اکران نشده، انقدر نسبت به دیدنش بی‌انگیزه هستم که رفتم After Creditsـش رو دیدم که اونم خزعبلات بود و یه حالتی داشت که انگار نمی‌دونستن باید چیکار کنن و فقط یه چیزی ساختن برای مثلاً سورپرایز کردن ملت.

آخرین ویرایش:
من فقط سکانس بعد تیتراژ رو دیدم . چون با این تفاسیر زباله ای بیش نیست ...

مونیکا رمبو بیدار میشه مادرشو میبینه شوک میشه .مادرشم مبینه اینو شوک میشه میگه تو کی هستی دیگه ...یه دفه بوووم دکتر هنک مک کوی ایکس من میاد بالاسرش. تو مقر ایکس من بستری هستن ایشون...!!!!

استودیوی سونی ساعاتی پس از پایان اعتصاب بازیگران آمریکا اعلام کرد که فیلم «ونوم ۳» (Venom 3) به جای تابستان آینده در فصل پاییز اکران خواهد شد. این فیلم قرار بود ژوئیه ۲۰۲۴ اکران شود اما چهارشنبه شب گزارش شد که سونی ۸ نوامبر ۲۰۲۴ را برای اکران این دنباله با بازی «تام هاردی» برگزیده است.

کارگردان Blade گفته که فیلم R Rated خواهد بود!

تو دیزنی انقلاب شده یهو :D
خب داره باز اشتباه میزنه!
اینا فکر میکنن با R کردن چهار تا فیلم که ذاتا R هستن میتونن ریدمال رو جمع کنن، در حالی که مشکل اصلی دیزنی در زورچپونی مسائل اقلیت ها به فیلم ها هستش...
دیزنی داره در واقع به فیلم ها تجاوز میکنه :D

باید برای سر اون گوسفندی که پشکل هاشو ریخته تو جمجمه اینها سریعتر جایزه تعیین بشه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or