Marvel Rivals

سازنده
NetEase
تاریخ انتشار
15 آذر 1403
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
4_f30b30a.jpg

Marvel Rivals یک عنوان هیرو شوتر 6v6 سوم شخص بوده که به صورت F2P عرضه میشود. بازی در زمان لانچ دارای 9 مپ، 3 مود و 33 شخصیت می باشد و با شروع هر فصل محتوای جدید به آن اضافه خواهد شد. کارکتر ها شامل 3 دسته Vanguard, Strategist و Duelist می باشند که مشابه کلاس Tank, DPS و Support در عناوین مشابه می باشد.

FotoJet2.png

فصل اول بازی از ابتدای سال 2025 آغاز شده و برای 3 ماه ادامه دارد. هیچ گونه المان P2W داخل بازی وجود ندارد؛ فقط اسکین و آیتم های ظاهری قابل خریداری است.

جوایز و برنامه ها برای لانچ

StzWVth.jpeg

pcbtL5U.jpeg

r8THmgX.jpeg

MUn69ct.jpeg

پ.ن.: دیدم کسی برای این بازی تاپیک نزده گفتم خود دست به کار شم. :D
بازی جمعه ریلیز میشه و اگه مشکل خاصی نداشته باشه احتمال موفقیتش خیلی بالاست.

آخرین ویرایش:
با گیرآپ و نت مخابرات خوب جواب داده تا اینجا
ولی با نت همراه اول و رایتل و ایرانسل اذیت میکنه، چه با گیرآپ چه با پینگ‌هینت
پینگ‌هینت هم تست کردم خوب بود ولی با گیرآپ خیلی راحتتره

• Like
Reactions: XMohsen
درود خدمت دوستان.
من با پشتیبانی Exitlag در تماس بودم و بعد از انجام تست براشون قابلیت Redirect login connection رو به exitlag اضافه کردن و مشکل لاگین کردن در marvel rivals برای کشورهای تحریمی رفع شده است. شخصا تست کردم و راحت میشه لاگین کردن و با سرور dammam پینگ 60-70 میده و با اوروپا حوالی 85 (سرور Warsaw) . خلاصه دمشون گرم که به فید بک توجه میکنن و خیلی سریع راه حل جدید ارائه کردند.

• Like
Reactions: all4u
البته اینم بگم این روی PC تست شده است و در مورد کنسول اطلاعی ندارم.
من gearupbooster هم دارم ولی رو Exitlag پینگم پایدارتره . نمیدونم چرا روی gearup شبا خیلی تایم اوت دارم ولی exitlag این مشکل رو نداره. نت هم وی دی اس مخابرات هست.

البته اینم بگم این روی PC تست شده است و در مورد کنسول اطلاعی ندارم.
من gearupbooster هم دارم ولی رو Exitlag پینگم پایدارتره . نمیدونم چرا روی gearup شبا خیلی تایم اوت دارم ولی exitlag این مشکل رو نداره. نت هم وی دی اس مخابرات هست.
متاسفانه اشتباه کردم تمدید کردم gearup رو با اینکه تایم اوت داره گاهی ، باید Exitlag هم چک کنم ، ولی خوب من با الکترو میرم تو همینطوری بدون کار خاصی پینگ frankfurt هم رو 90 عه
البته PC

ایونت زمستونی به همراه کاستوم های جدید

مود jeff بنظر جالب میومد ، همینطور اسکین ها ! اما کاشکی به optimize بازی هم توجه میشد ! که احتمالا اوکی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or