Marvel Rivals

سازنده
NetEase
تاریخ انتشار
15 آذر 1403
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
4_f30b30a.jpg

Marvel Rivals یک عنوان هیرو شوتر 6v6 سوم شخص بوده که به صورت F2P عرضه میشود. بازی در زمان لانچ دارای 9 مپ، 3 مود و 33 شخصیت می باشد و با شروع هر فصل محتوای جدید به آن اضافه خواهد شد. کارکتر ها شامل 3 دسته Vanguard, Strategist و Duelist می باشند که مشابه کلاس Tank, DPS و Support در عناوین مشابه می باشد.

FotoJet2.png

فصل اول بازی از ابتدای سال 2025 آغاز شده و برای 3 ماه ادامه دارد. هیچ گونه المان P2W داخل بازی وجود ندارد؛ فقط اسکین و آیتم های ظاهری قابل خریداری است.

جوایز و برنامه ها برای لانچ

StzWVth.jpeg

pcbtL5U.jpeg

r8THmgX.jpeg

MUn69ct.jpeg

پ.ن.: دیدم کسی برای این بازی تاپیک نزده گفتم خود دست به کار شم. :D
بازی جمعه ریلیز میشه و اگه مشکل خاصی نداشته باشه احتمال موفقیتش خیلی بالاست.

آخرین ویرایش:
هر چقدر از آرت استایل بازی تعریف بشه کمه.

View attachment 359460
بنظرم با این بازی چین تونست از نظر پرستیژ کار خودش چندین قدم بالا ببره.
چون مثلا Wukong یا حتی گنشین بنظرم کم و بیش خیلی از از شرق وام گرفتند.

اما این بازی بجز اینکه از اورواچ وام گرفته، کاملا حس یونیک خودش رو داره.
کره هنوزم جای کار داره، اما اونم شروع کنه، اوضاع خیلی برای ژاپنی ها خیط میشه.:دی
چه در کیفیت چه در کمیت دارند در باقالیا در مقابل این دوتا میرند.:دی

بنظرم با این بازی چین تونست از نظر پرستیژ کار خودش چندین قدم بالا ببره.
چون مثلا Wukong یا حتی گنشین بنظرم کم و بیش خیلی از از شرق وام گرفتند.

اما این بازی بجز اینکه از اورواچ وام گرفته، کاملا حس یونیک خودش رو داره.
کره هنوزم جای کار داره، اما اونم شروع کنه، اوضاع خیلی برای ژاپنی ها خیط میشه.:دی
چه در کیفیت چه در کمیت دارند در باقالیا در مقابل این دوتا میرند.:دی
کره شروع کنه اوضاع بزای ما خیط میشه :دی اساتید P2W و اهمیت ندادن به بازار بین‌المللی هستن :دی

همراه اول : نه
همراه اول + الکترو : نه

مبین نت : نه
مبین نت + شکن : نه
مبین نت + الکترو : با یه سرور 140 تونستم بگیرم ولی فقط همون یه دست بود. بعدی ها کم و زیاد میشد از دست چهارم هم دیگه کمتر از 160~ نمیگرفتم.
اونایی هم که 140 بود خیلی جالب نبود به نظرم بین 100 تا 120 قابل بازی باشه.

در کل با اینکه یه سری چیزها به شدت خوبه توی optimization و سرور تو دیواره !
موسیقی منو بازی خیلی خوبه، آرت و گرافیک بازی به شدت خوبه. گیمپلی خیلی نشد برم فقط 3-4 نفر رو تونستم بازی کنم ولی اونم به شدت جذاب و فان میزنه. تخریب پذیری محیط هم باحال هست روی یه پل طرف کمپ کرده بود زدم پل ریخت :D

اگر بازی رو خراب نکنن و بیوفته رو دور فکر نکنم چیزی بتونه جلوش رو بگیره چون هم طراحی خوبی داره هم تنوع شخصیت ها بالاست ضمن اینکه برخلاف Overwatch و بقیه بازی ها پتانسیل خیلی زیادی داره برای بخش داستانی و PvE.

همراه اول : نه
همراه اول + الکترو : نه

مبین نت : نه
مبین نت + شکن : نه
مبین نت + الکترو : با یه سرور 140 تونستم بگیرم ولی فقط همون یه دست بود. بعدی ها کم و زیاد میشد از دست چهارم هم دیگه کمتر از 160~ نمیگرفتم.
اونایی هم که 140 بود خیلی جالب نبود به نظرم بین 100 تا 120 قابل بازی باشه.

در کل با اینکه یه سری چیزها به شدت خوبه توی optimization و سرور تو دیواره !
موسیقی منو بازی خیلی خوبه، آرت و گرافیک بازی به شدت خوبه. گیمپلی خیلی نشد برم فقط 3-4 نفر رو تونستم بازی کنم ولی اونم به شدت جذاب و فان میزنه. تخریب پذیری محیط هم باحال هست روی یه پل طرف کمپ کرده بود زدم پل ریخت :D

اگر بازی رو خراب نکنن و بیوفته رو دور فکر نکنم چیزی بتونه جلوش رو بگیره چون هم طراحی خوبی داره هم تنوع شخصیت ها بالاست ضمن اینکه برخلاف Overwatch و بقیه بازی ها پتانسیل خیلی زیادی داره برای بخش داستانی و PvE.
این الکترو dns هست؟ میشه لطف کنین بزارین اینجا ممنون :D

• Like
Reactions: XMohsen
این الکترو dns هست؟ میشه لطف کنین بزارین اینجا ممنون :D
اره dns هم داره ولی کار نکرد شما میخوای بزن شاید وصل شد :

78.157.42.100
78.157.42.101

برای من برنامه اش کار کرد اونم فقط 2 تا سرور. یه سرور مخصوص Marvel Rivals هم داره اما اصلا وصل نشد.
اونی که برای من کار کرد سرور کرج بود. فکر میکنم سرور payam efootball بهترین پینگ رو بهم داد ولی بعداً هرچی امتحان کردم بالا بود. به خاطر همین الان شک دارم کدوم بهتر بود.

فقط حواست باشه قبل مچ پیدا کردن حتماً خودت سرور رو انتخاب کنی چون بازی اتوماتیک سرور خوب رو انتخاب نمیکنه. مثلا برای من توکیو و چندتا سرور دیگه با پینگ 340 رو انتخاب کرده بود...

نکته بعدی اینکه وسط بازی بیرون بیای پنالتی داره ! میتونی داخل بازی اینترنت و dns های مختلف رو امتحان کنی دیسکانکت نمیشی یا قبل بازی تو منو اصلی تست کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ARTiCiX
پینگ هینت به چه صورته؟
اونم همین کارو می‌کنه ولی بنظرم گیراپ خیلی بهتره. بوده بازیی که با پینگ هینت اذیت می‌کرده ولی گیراپ بدون مشکل اجراش کردم. جفتش باید با کابل لن از سیستم به کنسول وصل شین و موقع اتصال تو تنظیمات اینترنت کنسول یسری IP و چیزایی که برنامه بهتون میگه رو وارد کنین.
خوبی گیراپ اینه لیست بازی و پلتفرمارو داره و تعداد زیادی سرور برای هر کدوم می‌ذاره جلو روی آدم که اگه یکیش خوب نبود چندتای دیگه رو تست کنیم.

اونم همین کارو می‌کنه ولی بنظرم گیراپ خیلی بهتره. بوده بازیی که با پینگ هینت اذیت می‌کرده ولی گیراپ بدون مشکل اجراش کردم. جفتش باید با کابل لن از سیستم به کنسول وصل شین و موقع اتصال تو تنظیمات اینترنت کنسول یسری IP و چیزایی که برنامه بهتون میگه رو وارد کنین.
خوبی گیراپ اینه لیست بازی و پلتفرمارو داره و تعداد زیادی سرور برای هر کدوم می‌ذاره جلو روی آدم که اگه یکیش خوب نبود چندتای دیگه رو تست کنیم.
تو بازی شما چه پینگی داری ؟
غیر از rivals کجاها میشه استفاده کرد ؟

خواستم یه تست کنم ولی قیمتش یکم غیرمنطقی هست.

تو بازی شما چه پینگی داری ؟
غیر از rivals کجاها میشه استفاده کرد ؟

خواستم یه تست کنم ولی قیمتش یکم غیرمنطقی هست.
خودم برا نیو ورلد
دویژن ۲
بتل ۴
فالوت ۷۶
رنبو سیج
اینا استفاده میکنم. قیمتش بالاست ولی
راحت میشی. پینگمم‌ یادم نیست ولی توی برنامش که می‌نویسه ۹۰ فک کنم

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟