Marketing عظیم Microsoft برای Kinect

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

kinect3.jpg

Microsoft امروز اعلام کرد که برای مارکتینگ یا بازاریابی ِ دو محصول خود یعنی Kinect و Windows Mobile 7 حدود 1 بیلیون دلار خرج کرده است ، که بیش از نیمی از این رقم مختص Kinect بوده است .

" کینکت بزرگترین و کاملترین مارکتینگ را در تاریخ Xbox داشته است حتی بیشتر از Xbox اورجینال ( در سال 2001 ) " اینها حرف های Robert Matthews مدیر عمومی بازاریابی جهانی Xbox بوده است " ما قصد داریم میلیون ها دلار برای لانچ جهانی این محصول خرج کنیم "

در صفحه ی اصلی سایت u tube دستگاه کینکت بیشترین حضور را به همراه Nickelodeon و محصولات Disney داشته است . در TV نیز این محصول دوشنبه ی هفته ی اینده در برنامه ی Dancing with the Stars شبکه ی ABC و سریال GLee از شبکه ی Fox تبلیغ خواهد شد . در مجلات و روزنامه ها نیز Kinect در مجله ی People و InStyle و دیگر مجلات نیز تبلیغ میشود !

همچنین تیم Xbox در نظر گرفته اند که یک نمایش بزرگ از کینکت در میدان Times اجرا کنند ، که همراه خواهد بود با یک بیلبورد بسیار بزرگ که تبلیغ Kinect در ان نمایان خواهد بود .

همچنین 7000 هزار خرده فروش نیمه شب 4 نوامبر فروشگاه خود را برای فروش کینکت در اولین ساعت شبانه روز باز خواهند کرد .

طبق اعلام رسمی مایکروسافت 500 میلیون هزینه ی بازاریابی و تبلیغات برای کینکت شده است که با میزان هزینه ی Xbox 1 برابری میکند و در اینده ی نزدیک از ان پیش خواهد افتاد . همچنین طبق اظهار نظر بالا حدود 400 میلیون نیز خرج بازاریابی برای Windows Mobile 7 شده است .

منبع

نیما اشتباه نمیکنی؟:دی مایکروسافت کلا 1 بیلیون دلار پول داره که حالا بخواد خرج کینکت کنه؟:دی 1 میلیارد دلار هست که 500 میلیونش برای کینکت هست!:دی

میگم مایکروسافت این رقم رو بزاره توی بانک که سودش بیشتر هست!:دی

پ.ن: فکر میکنم سونی همین رقم هارو دیده بود چند وقت پیش گریه و زاری رو شروع کرده بود که پول ندارن اندازه مایکرو هزینه تبلیغات کنن!:دی کلا سونی 1 میلیارد دلار پول بیکار گیر بیاره گور بابای کنسول میکنه میره صفا سیتی!:دی (Kidding)
دوست عزیز می بخشید ایراد می گیرم ولی فکر کنم تو ترجمه یه ایرادی بود.تو ترجمه ذکر شده 1 بیلیون دلار,که دروقاع می شه یکی میلیارد دلار چون ما تو فارسی بیلیون نداریم میلیارد بعد تریلیون منتها تو انگلیسی می گن بیلیون.
ویرایش:می بخشید دوباره این را تذکر دادم.پست شما را خوندم دیدم پست پایینی نگفتن فکر کردم نگفتند.مستقیم نقل قول کردم!

نیما جان تو زبان انگلیسی واحدی به اسم " میلیارد " وجود نداره ...
وقتی مینویسن 1 بیلیون دلار منظور همون 1 میلیارد دلار هستش ...
البته توی US بیلیون معنی میلیارد (هزار میلیون یا 10 به توان 9) میده و چون VG یه سایت امرکایی (فکر کنم) هست از این واحد استفاده کرده.
توی UK بیلیون معادل میلیون میلیون (تریلیارد یا 10 به توان 12) هست.

البته توی US بیلیون معنی میلیارد (هزار میلیون یا 10 به توان 9) میده و چون VG یه سایت امرکایی (فکر کنم) هست از این واحد استفاده کرده.
توی UK بیلیون معادل میلیون میلیون (تریلیارد یا 10 به توان 12) هست.
اتفاقا VG247 یه بلاگ انگلیسیه:دی
ولی در کل منظور همون میلیارد بوده. چون از خود ِ مایکروسافت نقل قول گذاشته که مایکروسافت هم آمریکاییه:دی

ن مایکروسافت کلا 1 بیلیون دلار پول داره که حالا بخواد خرج کینکت کنه؟:دی 1 میلیارد دلار هست که 500 میلیونش برای کینکت هست!:دی
بیلیون معادل همون میلیارد ـه.
:d فک کنم اونا اشتباه کردن ، چون حرف تو درسته ، باید 1 میلیارد دلار باشه .
تو دیگه چرا؟

چون در آمریکا از سیستم Short scale استفاده میشه و فواصل بر اساس 10 به توان 3 محاسبه میشه پس billion میشه 1000 * 1000 به توان 2 یا همون 10 به توان 9
اما اشتباهه که بگیم billion در آمریکا میشه میلیارد و در بریتانیا میشه تریلیارد چون هر دو از یک سیستم اندازه گیری با مقیاس یکسان استفاده نمی کنند.

در بریتانیا مقیاس بندی بر اساس فواصل 10 به توان 6 صورت میگیره (یا بهتره بگم صورت میگرفت) یعنی :
10 به توان 6 = million
10 به توان 12= Billion
10 به توان18=Trillion

البته این را هم اضافه کنم که در بریتانیا هم از 1974 به بعد عمدتا از سیستم Short scale استفاده میشه و استفاده ار سیستم Long scale منسوخ شده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or