Marketing عظیم Microsoft برای Kinect

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

kinect3.jpg

Microsoft امروز اعلام کرد که برای مارکتینگ یا بازاریابی ِ دو محصول خود یعنی Kinect و Windows Mobile 7 حدود 1 بیلیون دلار خرج کرده است ، که بیش از نیمی از این رقم مختص Kinect بوده است .

" کینکت بزرگترین و کاملترین مارکتینگ را در تاریخ Xbox داشته است حتی بیشتر از Xbox اورجینال ( در سال 2001 ) " اینها حرف های Robert Matthews مدیر عمومی بازاریابی جهانی Xbox بوده است " ما قصد داریم میلیون ها دلار برای لانچ جهانی این محصول خرج کنیم "

در صفحه ی اصلی سایت u tube دستگاه کینکت بیشترین حضور را به همراه Nickelodeon و محصولات Disney داشته است . در TV نیز این محصول دوشنبه ی هفته ی اینده در برنامه ی Dancing with the Stars شبکه ی ABC و سریال GLee از شبکه ی Fox تبلیغ خواهد شد . در مجلات و روزنامه ها نیز Kinect در مجله ی People و InStyle و دیگر مجلات نیز تبلیغ میشود !

همچنین تیم Xbox در نظر گرفته اند که یک نمایش بزرگ از کینکت در میدان Times اجرا کنند ، که همراه خواهد بود با یک بیلبورد بسیار بزرگ که تبلیغ Kinect در ان نمایان خواهد بود .

همچنین 7000 هزار خرده فروش نیمه شب 4 نوامبر فروشگاه خود را برای فروش کینکت در اولین ساعت شبانه روز باز خواهند کرد .

طبق اعلام رسمی مایکروسافت 500 میلیون هزینه ی بازاریابی و تبلیغات برای کینکت شده است که با میزان هزینه ی Xbox 1 برابری میکند و در اینده ی نزدیک از ان پیش خواهد افتاد . همچنین طبق اظهار نظر بالا حدود 400 میلیون نیز خرج بازاریابی برای Windows Mobile 7 شده است .

منبع

من به یه نفر یه تبلیغ کینکت رو نشون دادم اون، گفت من 100% میخوام بخرم.وقتی یه ایرانی اینطوری جو میزنه ،وای به حال بقیه:d

امروز اعلام کرد که برای مارکتینگ یا بازاریابی ِ دو محصول خود یعنی Kinect و Windows Mobile 7 حدود 1 بیلیون دلار خرج کرده است ، که بیش از نیمی از این رقم مختص Kinect بوده است .

نیما اشتباه نمیکنی؟:دی مایکروسافت کلا 1 بیلیون دلار پول داره که حالا بخواد خرج کینکت کنه؟:دی 1 میلیارد دلار هست که 500 میلیونش برای کینکت هست!:دی

میگم مایکروسافت این رقم رو بزاره توی بانک که سودش بیشتر هست!:دی

پ.ن: فکر میکنم سونی همین رقم هارو دیده بود چند وقت پیش گریه و زاری رو شروع کرده بود که پول ندارن اندازه مایکرو هزینه تبلیغات کنن!:دی کلا سونی 1 میلیارد دلار پول بیکار گیر بیاره گور بابای کنسول میکنه میره صفا سیتی!:دی (Kidding)

من میگم 3 میلیون واحد رو میفروشه تا آخر سال
ویرایش:
لانچ تایتل های US:
Kinect Adventures, Kinectimals, Game Party: In Motion, Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 The Videogame, Your Shape: Fitness Evolved, Dance Central, The Biggest Loser Ultimate Workout, DanceMasters, EA Sports Active 2, Zumba Fitness, Kinect Sports, MotionSports, Deca Sports Freedom, Kinect Joy Ride, Adrenalin Misfits, Fighters Uncaged and Sonic Free Riders
توی اروپا هم، همین بالایی ها به همراه Get Fit with Mel B و Crossboard 7 هستند. البته تو روز اول همه ی اینا در دسترس نیست. ولی توی 10 روز اول خواهند بود.
همونطور که میبینید توی اروپا با 19 و توی امریکا با 17 بازی عرضه میشه که برای مقایسه X360 با 18 بازی عرضه شده بود. (مقایسه فقط کمی)

آخرین ویرایش:
نیما اشتباه نمیکنی؟:دی مایکروسافت کلا 1 بیلیون دلار پول داره که حالا بخواد خرج کینکت کنه؟:دی 1 میلیارد دلار هست که 500 میلیونش برای کینکت هست!:دی
نه :d چون تو منبع نوشته :d فک کنم اونا اشتباه کردن ، چون حرف تو درسته ، باید 1 میلیارد دلار باشه .

من میگم 3 میلیون واحد رو میفروشه تا آخر سال
ویرایش:
لانچ تایتل های US:
Kinect Adventures, Kinectimals, Game Party: In Motion, Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 The Videogame, Your Shape: Fitness Evolved, Dance Central, The Biggest Loser Ultimate Workout, DanceMasters, EA Sports Active 2, Zumba Fitness, Kinect Sports, MotionSports, Deca Sports Freedom, Kinect Joy Ride, Adrenalin Misfits, Fighters Uncaged and Sonic Free Riders
توی اروپا هم، همین بالایی ها به همراه Get Fit with Mel B و Crossboard 7 هستند. البته تو روز اول همه ی اینا در دسترس نیست. ولی توی 10 روز اول خواهند بود.
همونطور که میبینید توی اروپا با 19 و توی امریکا با 17 بازی عرضه میشه که برای مقایسه X360 با 18 بازی عرضه شده بود. (مقایسه فقط کمی)
3 میلیون برای کینکت رقمی خاصی نیست! حتی من فکر میکنم Move هم که یک کلونی از Wii هست و جذابیت اولیه کینکت رو به هیچ وجه نداره تا کریسمس میتونه بیشتر از 3 میلیون فروش کنه! (همین الانش بدون بازار ژاپن نزدیک 2 میلیون تا فروش داشته، البته آماری که سونی از آمریکا داد یه نمه میشنگه و معلوم نیست ان 1.5 میلیون که اعلام شد مجموع فروش همه کنترلر ها هست - که من میگم همینه - یا فقط فروش Move)

نه دیگه اگه سونی این همه پول گیر بیاره زودی چند تا شرکت درست می کنه بعد هی هی بازی انحصاری بیرون میده...

سونی L5, Insomniac و QD رو بخره دیگه احتیاجی به بازی انحصاری 3rd Party نداره!:دی (البته منهای بازی های کوجیما)

یعنی این کینکت افرادی که اصلا بازی نمیکنند رو میکشه شدیدا.من به چند نفر که اصلا اهل گیم نیستن نشون دادم تبلیغاتش رو یعنی کف کردن و گفتن واقعا دوست دارن بخرنش.

نه :d چون تو منبع نوشته :d فک کنم اونا اشتباه کردن ، چون حرف تو درسته ، باید 1 میلیارد دلار باشه .
نیما جان تو زبان انگلیسی واحدی به اسم " میلیارد " وجود نداره ...
وقتی مینویسن 1 بیلیون دلار منظور همون 1 میلیارد دلار هستش ...

• Like
Reactions: HL2-GF
نیما جان تو زبان انگلیسی واحدی به اسم " میلیارد " وجود نداره ...
وقتی مینویسن 1 بیلیون دلار منظور همون 1 میلیارد دلار هستش ...

در بلاد کفر، بیلیون همون میلیارده عزیزان :دی
عجب بی سوادی بودیم خبر نداشتیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or