Mark Cerny : معماری PS4 اجازه شخصی سازی ـه بیشتری نسبت به PC می دهد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

20130506_ps4_controller.jpg

Mark Cerny معمار ـه Playastation 4 در مصاحبه ای با VG در مورد کنسولش گفت و توضیح داد که معماری PC گونه ی کنسول که حتی بهتر از PC هست به سونی و توسعه دهندگان اجازه شخصی سازی و سفارشی سازی ـه بیشتری حتی نسبت به PC می دهد .

و به PS4 کمک میکنه تا در طول نسل قابلیت کشش و پیشرفت ـه بیشتری داشته باشه .

او در صحبتی با Dave Owen در نشست اخیر اشاره کرد که PS4 طراحی شده تا به تمام توسعه دهندگان از بازیسازهای کوچک Indie گرفته تا ابر قدرت های AAA ـساز انعطاف ـه لازم را بدهد تا تجربه های تکنیکی ـه زیبایی خلق کنند .
ما میخاستیم تمرکزمان روی بازیهایی باشد که سازندگان خلاق می خواهند بسازند ینی از Destiny که 700 نفر دارن میسازنش گرفته تا بازی ای که یک نفر همه کار رو انجام میده اونا میخان تا دید خلاقانه ی خود را در بازی جا بدن
همچنین ما با اجزای سخت افزاری ـه غنی این تعادل رو برقرار کردیم که در سال های آینده ی این کنسول از این اجزا استفاده خواهد شد . سخت افزار باید در طی سال ها بهتر شود و من به همین دلیل از PS4 به عنوان معماری ـه برتر از PC نام بردم . چون قابلیت بیشتری نسبت به PC در آن خواهید یافت .
تمام این سفارشی سازی ها مانند چیزی که با GPU و بخش های دیگر کردیم تا تضمینی باشد تا برنامه نویسان بعد از چندین سال از نسل همچنان بتوانند در این سیستم پیشروی کنند.

اون همچنین در مورد ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول ها توضیح داد و اشاره کرد که این باعث می شود تا سازندگان از کنسول به بهترین شکل ممکن استفاده کنند چون بعد از چند سال این سخت افزار رو خیلی خوب می شناسند .
سازندگان این فرصت رو دارن تا معماری ـه کنسول رو به طور مفصل بررسی کنن و بشناسن چون چندین سال تغییری در این سخت افزار ایجاد نخواهد شد . آنها می توانند از راز و رمز کنسول سر در بیارن و قابلیت های بهتری از اون بیرون بکشن . کنسول سخت افزار پایدار تری را نسبت به PC ارائه می دهد . بعضی سازندگان 5 سال طول میکشه تا یه بازی رو بسازن و ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول باعث میشه که بازی ساخته بشه که در هیچ شرایط دیگری ممکن نیست "اشاره به این شاهکار های کنسولی که این آخر نسلی میاد بیرون
biggrin1.gif
"

نظر شما در مورد این معماری ـه PS4 چیست مخصوصا بعد از این که سازنده Warframe ینی شرکت Digital Extremes هم از شرکت سونی به خاطر این نوع معماری تشکر کرد و اذعان کرد که بازی رو تو 3 ماه واسه PS4 پورت کردن !

آخرین ویرایش:
شخصی سازی اصلی موقعی رخ میده که کنسول هک بشه.:d با این چیزایی که تا الآن شنیدیم اگه کنسول هک بشه هکرا دل و رودشو میریزن بیرون.:d
خیلی دلم میخواد ببینم PS4 با این مشخصاتی که داره از نظر امنیتی تا چه حد مقاومه! مثل PS3 میشه یا نه؟!:thinking:

کنسول سخت افزار پایدار تری را نسبت به PC ارائه می دهد
خوب این مشخصه چون بسیاری از کسانی که از PC به عنوان پلتفرم مخصوص بازی استفاده می کنند یک یا دو بخش از قطعات PCشون با دیگر بخشهای سخت افزار PCشون هم خوانی نداره حالا یا ضعیف تره یا قوی تر از دیگر بخشها و چون بسیازی از افراد بستن سیستم سخت افزاری PC رو به فروشنده های نه چندان آگاه می سپارند به همین خاطر اجزایی از سخت فزار اون ضعفهایی نسبت به دیگر قطعات دارند اما در کنسول این گونه نیست چون طراح یا معمار اصلی با اطلاعات فراوانی که داره کنسول رو از قطعاتی طراحی می کنه که قدرت پردازش بالایی داشته باشه اون کنسول و به نوعی در کنسول تمام قطعات با هم مچ هستند و مثل یه خانواده گرم و صمیمی و یا جامعه ای پیشرفته با هم به خوبی در ارتباط هستند و به قول معروف کم پیش میاد درون این جامعه انگلی وجود داشته باشه،همین امر دلیلی بر این شده که کنسولی مانند PS3 بازی ای چون The Last Of Us و BEYOND Two Souls رو با قدیمی بودن سخت اافزارش به تصویر بکشه که اگر بخوایم PC ای در حد همین سخت افزار PS3 جمع کنیم و چنین بازیهایی با چنین جزییاتی رو به تصویر بکشونیم اون PC با افت فریم شدید و به قول آماتورها در اون بازی با صحنه آهسته رو به رو خواهیم شد و الا آخر...

خود من یکی از دلایلم برای خرید PS4 اینه که معمار فوق العاده حرفه ای چون مارک سرنی پشت ماجراش نهفته هست:d

کنسول سخت افزار پایدار تری را نسبت به PC ارائه می دهد
این حرفتو برو تو یه فروم سخت افزاری به بچه هایی که حرفه ایی سیستم اسمبل میکنن بگو ببین چی بهت جواب میگن :d

پسر گل پایدار تر چیه ؟ سخت افزار کنسول ثابته و همه چیش مشخصه طراح بازی میتونه با توجه به قدرتی که کنسول داره از نهایت امکاناتش استفاده کنه چون مدام تغییر نمیکنه

اگر دقت کنی به نقل قولم این حرف توسط Mark Cerny زده شده که تو محتوای خبر هست،در ضمن من نگفتم سخت افزار کنسول متغییر هست و اینو همه گیمرها می دونن فقط گفتم سخت افزار کنسول با هم مچه و هم خوانی کامل داره در ضمن اینم گفتم بسیاری از افراد که می خوان از PC به عنوان یک وسیله سرگرمی باهاش بازی کنن می دن افراد نه چندان آگاه در زمینه قدرت سخت افزاری و ... کیسشون رو می بندن،اگر این دسته که من گفتم جز بسیاری از جامعه ما نبودن الان هر کس جای بازی کردن با کنسولش با سوپر کامپیوترش می شست بازی می کرد پس شما و اون دسته که خودت گفتی جز اقلیت این مورد هستید،لطف کن پست رو متوجه بشو بعد نقل قول کن;)

آخرین ویرایش:
اینکه گفته طراحان بازی بعد یه مدت با سخت افزار کنسول بدلیل غیر متغییر بودنش بهتر اشنا میشنو همه میدونن.

اما اینکه گفته قابلیت شخصی سازی ps4 از pc بیشتر جوکی بوده در حد مسابقات المپیک لندن :))

توجه کنید

من زمانی که دارم با PC خودم بازی میکنم بازی MINIMIZE میکنم بعد پلیر کارت DVB باز میکنم کمی تو PC از طریق ماهواره شبکه MTV HD نگاه میکنم .. بعد از شبکه عکس میگیرم با پرینترم عکسو چاپ میکنم
بعد کمی وب گردی میکنم بعدش حوصلم سر میره ویندوز پاک میکنم لینوکس نصب میکنم ..

بعد وقتی قیافه کیسم برام تکراری میشه میرم یه کیس جدید میخرم دیزاینش میکنم تمام قطعاتمو توش قرار میدم .. که قیافه کیسم شبیه کیس همیشه تکراری کنسولها نباشه و برام تنوع ایجاد کنه .

یا میرم برای سیستمم واتر کولینگ یا هارد SSD میخرم حالشو ببرم :))

این بابا که گفته PS4 از PC شخصی سازی بیشتری داره باید خودشو به اولین دکتر دم خونشون معرفی کنه =))

تاپیک باحالی بود ممنون
آخه پسر خوب چرا داري جوك ميگي در حد المپيك 2012 لندن؟
قرار نيست رو ps4 فتوشاپ بريزن كه.
داره ميگه چون سخت افزار كنسول ps4 از معماري x86 استفاده ميكنه پس تا اينجا عين كامپيوتره. اما از اون جهت كه سخت افزارش ثابته بازي ساز دقيقا ميدونه براي چه سخت افزاري داره بازي ميسازه الان بازي كه رو كامپيوتر مياد معلوم نيست قراره رو چه كارت گرافيكي اجرا شه cpu چيه طرف رم چقدر داره و....... اما رو ps4 دقيقا مشخصه پس نتيجه كار بهتر در مياد . مثل اين ميمونه همه كامپيوترهاي عالم دقيقا يه سخت افزار داشته باشن كه اونجوري كيفيت روشون بالاتره البته اين مال يكي دو سال اوله بعد كامپيوترا اينقدر قوي ميشن كه ديگه اوضاع فرق ميكنه

قرار نيست رو ps4 فتوشاپ بريزن كه.
داره ميگه چون سخت افزار كنسول ps4 از معماري x86 استفاده ميكنه پس تا اينجا عين كامپيوتره. اما از اون جهت كه سخت افزارش ثابته بازي ساز دقيقا ميدونه براي چه سخت افزاري داره بازي ميسازه الان بازي كه رو كامپيوتر مياد معلوم نيست قراره رو چه كارت گرافيكي اجرا شه cpu چيه طرف رم چقدر داره و....... اما رو ps4 دقيقا مشخصه پس نتيجه كار بهتر در مياد . مثل اين ميمونه همه كامپيوترهاي عالم دقيقا يه سخت افزار داشته باشن كه اونجوري كيفيت روشون بالاتره البته اين مال يكي دو سال اوله بعد كامپيوترا اينقدر قوي ميشن كه ديگه اوضاع فرق ميكنه

فرهنگنامه دهخدا باز کن ببین معنی کلمه (( شخصی سازی )) چی میشه

پسر خوبم بقال سر کوچه ما هم میدونه کنسول سخت افزار ثابت داره . کار طراح بازی راحت تر میکنه .

اما شخصی سازی کنسول از اون حرفاس که فقط طرفداری خودشون از شنیدنش خوشحال میشن ..

بنده اراده کنم کیس سیستمو عوض میکنم واسش واتر کو لینگ میبندم لینوکسم روش نصب میکنم هارد SSD بهش اضافه میکنم چهارتا کارت گرافیک SLI میکنم .. شما هم میتونی کیس کنسولتو به هر شکلی که میخوای عوض کنی قطعاتشو ارتقا بدی؟

شخصی سازی یه چیز دیگس
سخت افزار ثابت برای ایجاد پرفورمنس بیشتر نسبت که کارایی قطعه بواسطه بهینه کردن نرم افزار ... یه چیز دیگه :))

شب خوش

آخرین ویرایش:
پسر خوبم بقال سر کوچه ما هم میدونه کنسول سخت افزار ثابت داره . کار طراح بازی راحت تره .
بنده اراده کنم کیس سیستمو عوض میکنم واسش واتر کو لینگ میبندم لینوکسم روش نصب میکنم هارد SSD بهش اضافه میکنم .. شما هم میتونی کیس کنسولتو به هر شکلی که میخوای عوض کنی
شخصی سازی یه چیز دیگس بهینگی و سخت افزار ثابت برای ایجاد پرفورمنس بیشتر نسبت که کارایی قطعه یه چیز دیگه
شب خوش
دوست عزیز منظور از شخصی سازی در اینجا، شخصی سازی در استفاده از سخت افزار هست نه شخصی سازی خود سخت افزار. منظور اینه که دست خود سازنده هست که چطور بازی رو برنامه نویسی کنه که از سخت افزار استفاده کنه. یعنی اینکه بازی ساز میتونه حتی از GPU به عنوان CPU استفاده کنه و بلعکس. اگه لازمه باز هم توضیح بدم. این هیچ ربطی به Water Cooling و SSD و ... نداره.
شخصی سازی یعنی اینکه چیزی که در اختیار هست رو تغییر بدی به نحوی که بتونی ازش بهترین استفاده رو بکنی نه اینکه کلا سیستم رو تغییر بدی.
الآن دوباره نمیشه روی PS4 لینوکس نصب کرد پس شخصی سازی وجود نداره. راستی لغت نامه ی دهخدا معنی "شخصی سازی" رو نداره چون اولا ترجمه ی Customization هست و بعدش هم خود Customize یه اصطلاحه. به جای اینکه معلوماتت رو بخوای به رخ بکشی که آره من واتر کولینگ دارم و میدونم کیس رو چه جوری میبیندن بهتره یکم منطقی حرف بزنی.

پسر خوبم بقال سر کوچه ما هم میدونه کنسول سخت افزار ثابت داره . کار طراح بازی راحت تر میکنه .

بنده اراده کنم کیس سیستمو عوض میکنم واسش واتر کو لینگ میبندم لینوکسم روش نصب میکنم هارد SSD بهش اضافه میکنم چهارتا کارت گرافیک SLI میکنم .. شما هم میتونی کیس کنسولتو به هر شکلی که میخوای عوض کنی قطعاتشو ارتقا بدی؟

شخصی سازی یه چیز دیگس
سخت افزار ثابت برای ایجاد پرفورمنس بیشتر نسبت که کارایی قطعه بواسطه بهینه کردن نرم افزار ... یه چیز دیگه :))

شب خوش
خب شخصی مثل ایشون فکر نمیکنید 100% از شما بیشتر وارده در این مورد !!
منظور بنده اینه که ممکن مترجم درست ترجمه نکردده باشه و شاید منظور از شخصی سازی بلکل یه چیز دیگس !!
چون مشخصا پی سی حالت شخصی تری داره و امکانات دیگه ای داره !! و کنسول مختص بازی هستش..
و مطمئنن منظور از شخصی سازی .. بحث خاصی بوده!

سلام
خوب این مشخصه چون بسیاری از کسانی که از PC به عنوان پلتفرم مخصوص بازی استفاده می کنند یک یا دو بخش از قطعات PCشون با دیگر بخشهای سخت افزار PCشون هم خوانی نداره حالا یا ضعیف تره یا قوی تر از دیگر بخشها و چون بسیازی از افراد بستن سیستم سخت افزاری PC رو به فروشنده های نه چندان آگاه می سپارند به همین خاطر اجزایی از سخت فزار اون ضعفهایی نسبت به دیگر قطعات دارند
و اون اکثری که از گیمینگ دسکتاپ یا گیمینگ لپتاپ استفاده میکنن چی ؟
این صحبت شما هم الان دیگه آنچنان اکثریتی رو شامل نمیشه . اونایی که سیستم رو برای گیم میبندن بیشترشون متوجه شدن که چه خبره و قطعات نسبت به گذشته همخوانیه بیشتری با هم دارن .
بنده اراده کنم کیس سیستمو عوض میکنم واسش واتر کو لینگ میبندم لینوکسم روش نصب میکنم هارد SSD بهش اضافه میکنم چهارتا کارت گرافیک SLI میکنم
شاید شما پولت اضافه کرده . نه تنها تو ایران که تو کل دنیا تنها درصد کمی از جامعه توانایی انجام همچین کاری رو دارن .
-----
متأسفانه همتون خیلی تک بعدی و سطحی نگاه میکنید به موضوع . همه چیز رو تو قدرت سیستم و قطعات میبینید . به بعد مالیه قضیه برای مصرف کننده اصلاً توجهی نمیکنید . اگر یکم گسترده تر به موضوع نگاه کنید خیلی از این مباحث خود به خود از بین میره .

ای بابا پس اپیک چی بود؟! :دی بعد شما تازه سخت افزارِ 360 رو ببین...اصن وقتی مثلا گیرز یا فورزا رو میذاری کنار مشخصات سخت افزاریش یه چیزی تو مایه های معجزس...
سونی با اینکه سخت افزارش قویتر بود تونست گرافیکای عالی مثه آنچارتد یا آخرین ما درست کنه ولی خب 360 خیلی کلنگ تر از این حرفاس

مشکل مایکرو اینه که اون موقع که میتونست مثه سونی خیلی از استدیوها رو بخره خریت کرد , نخرید .... الآن آخرِ نسلی بازی مازی تعطیلِ واسش :|
سونی کلا هر جا هر استدیویی داشت ورشکست میشد یا کمک میخواستُ خرید در ضمن استفاده ام میکنه....مایکرو یه تنه زد Rare رو نابود کرد...نمیدونم چرا اصن خبری نیست ازشو
ن
سونی ام خیلی داره دیگه به کنسولش مینازه , نسل پیش همین کارُ کرد انتظارا رفت بالا ولی داد سازنده ها از معماریش در اومد این نسل خیلی بهتر شده ولی اینقد انتظارا رو برده بالا که گاف بده دهن مهنشُ صاف میکنن :)) مایکرو ام که بیچاره همه کار واسه کنسولش کرده , بدبخت هرکاری میکنه بهش میتوپن نمیدونم چرا :دی
ولی من نتیجه ای که خودم گرفتم این بود که هارکور گیمرا جفتشو میخرن , چون نمیشه هیچکدوم از انحصاریاشونُ از دست داد , خیلی خوبن ... حالا مایکرو بعضی وقت لطف میکنه واسه PC ام میده (بازم البته میتوپن بهش که چرا از انحصار درآوردی O.o )
امکانات Self Publishing ـــش رو دست کنه مایکرو خیلی بهتر میشه ولی...

----
کلا خیلی دارن از کنسولا دفاع میکنن ولی تا الآن اکثر سازنده های شاخص و معروف اعتراف کردن که PC خیلی بهتر از بقیس....دلیلش واضحِ فقط کمبودِ بازی یا تاخیرات زیاد باعث میشه که خیلی پلتفرم حسابش نکنن هرچند خودم پی سی بازم ولی انحصاری طلبی شرکتا نشونه ی پول پرستیشونه فقط و گرنه همه میدونن پتانسیلِ PC خیلی بالاتر از این حرفاس
نمیدونم کنسولی که حداکثر فریمش بین 30 تا 60 ئه چطوری میتونه با PC رقابت کنه....

حرفتو قبول ندارم اپیک یه انجین تیردپارتی داره اما اکثر بازیای خوب رو ps3 انجین اختصاصی دارن تنها بازیایی که رو ایکس باکس انجین اختصاصی دارن forza و halo 4 هست که خیلی خوب بودن.forza میشه گفت بهترین گرافیکو تو ریس داره.
من اول ps3 داشتم بعدا xbox خریدم گرافیک geras j و halo 4 و crysis 3 و red dead redemption روی 360 خیلی بالاس حتی اون دوتای آخر روی خود ps3 تو مقایسه با بازیای اختصاصی سونی مثل uncharted و tlou تو بعضی جنبه ها بهترم هستن فقط مایکرو رو 360 بازی اختصاصی که اندازه uncharted یا tlou روش کار شده باشه نداره یعنی استودیویی مثل nd اگه واسه مایکرو بود یا حتی تیرد پارتی بود خیلی قضیه عوض میشد.
اینم عکسایی که من از بازیا انداختم:
http://forum.bazicenter.com/thread78738/page4/#post2697247
http://forum.bazicenter.com/thread78738/page4/#post2698384

اول سلام

نكته 1: كلاً من خودم رو فن بوي نميدونم، اگرم باشم فن نينتندو هستم. تا اينجاي كار هم بين مايكرو و سوني بيشتر به سوني نزديك بوده نظرم خوب اين مقدمه كه برداشت بد نشه. و اما بعد ...:d خطاب به تمام دوستاني كه توي دعواي سوني و مايكرو پاي Rare رو ميكشن وسط: برين يكم سرچ كنين مي بينين كه يك تيم فوق ماهر به نام Factor 5 توسط سوني نابود شد خيلي سريعتر و شديدتر از كاري كه مايكرو با Rare كرد. پس لطفاً هي پاي Rare رو وسط نكشين و مارو ياد خاطرات بد نندازين :d.

نكته2: متن انگليسي رو يك نگاهي انداختم انگار منظور استاد تغييراتي هست كه خودشون در GPU و... دادن.

نكته3:
ما میخاستیم تمرکزمان روی بازیهایی باشد که سازندگان خلاق می خواهند بسازند ینی از Destiny که 700 نفر دارن میسازنش گرفته تا بازی ای که یک نفر همه کار رو انجام میده اونا میخان تا دید خلاقانه ی خود را در بازی جا بدن

:x فكر كنم تو بازيهاي مستقل PSN رقيب Steam بشه.

برين يكم سرچ كنين مي بينين كه يك تيم فوق ماهر به نام Factor 5 توسط سوني نابود شد خيلي سريعتر و شديدتر از كاري كه مايكرو با Rare كرد.

ببخشد نیازی به سرچ نیست اول از همه سونی Factor 5 نخریده بود بلکه انها قرار بود برای سونی بازی انحصاری بسازن اولین بازی که ساختن LAIR بود که دنیا دیگه میدونه چی ساخته بودن بعد از طرف دیگه یک بازی دیگه داشتن میساختن برای PS3 به صورت انحصاری سونی خوشش نیومد کنسل کرد بعد اینها شروع کردن به ساخت Superman برای PS3 و 360 که اون هم کنسل شد خوب الان ربط Rare با Factor 5 شما بفرمایید .

نیازی نیست وقتی در مورد چیزی اطلاعات نداری FACT صادر کنی . اگه مثالی هم بود شما میتونستی zipper مثال بزنی که اون هم بازم در انقدر که سونی بهش زمان داد و سرمایه که بازی با کیفیت بسازه هر کسی بود بعد ساخت MAG و socom 4 و UNIT 13 در استدیو رو تعطیل میکرد .

حالا شما ربط این دوتا رو بفرمایید که ما بدونیم چطور استدیو خریداری شده با استدیوی که فقط قراره بازی انحصاری برای شما بسازه مقایسه میشه ؟

cerny هر روز بیشتر به من امید میده :d
سیاست های سونی حتی مایکرو فن ها رو هم یه جورایی مجذوب خودش کرده.
یه چیز جالب موقع معرفی این دو کنسول این بود که سونی سیاست هاشو از همون اول معلوم کرد,
اما مایکروسافت یه جورایی نتونست سیاست هاشو نگه داره و چندین و چندبار دست به تغییر دادنشون زد.
خلاصه هنوزم معلوم نیست می خوان چکار کنن.!؟ :-/:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or