Mark Cerny : معماری PS4 اجازه شخصی سازی ـه بیشتری نسبت به PC می دهد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

20130506_ps4_controller.jpg

Mark Cerny معمار ـه Playastation 4 در مصاحبه ای با VG در مورد کنسولش گفت و توضیح داد که معماری PC گونه ی کنسول که حتی بهتر از PC هست به سونی و توسعه دهندگان اجازه شخصی سازی و سفارشی سازی ـه بیشتری حتی نسبت به PC می دهد .

و به PS4 کمک میکنه تا در طول نسل قابلیت کشش و پیشرفت ـه بیشتری داشته باشه .

او در صحبتی با Dave Owen در نشست اخیر اشاره کرد که PS4 طراحی شده تا به تمام توسعه دهندگان از بازیسازهای کوچک Indie گرفته تا ابر قدرت های AAA ـساز انعطاف ـه لازم را بدهد تا تجربه های تکنیکی ـه زیبایی خلق کنند .
ما میخاستیم تمرکزمان روی بازیهایی باشد که سازندگان خلاق می خواهند بسازند ینی از Destiny که 700 نفر دارن میسازنش گرفته تا بازی ای که یک نفر همه کار رو انجام میده اونا میخان تا دید خلاقانه ی خود را در بازی جا بدن
همچنین ما با اجزای سخت افزاری ـه غنی این تعادل رو برقرار کردیم که در سال های آینده ی این کنسول از این اجزا استفاده خواهد شد . سخت افزار باید در طی سال ها بهتر شود و من به همین دلیل از PS4 به عنوان معماری ـه برتر از PC نام بردم . چون قابلیت بیشتری نسبت به PC در آن خواهید یافت .
تمام این سفارشی سازی ها مانند چیزی که با GPU و بخش های دیگر کردیم تا تضمینی باشد تا برنامه نویسان بعد از چندین سال از نسل همچنان بتوانند در این سیستم پیشروی کنند.

اون همچنین در مورد ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول ها توضیح داد و اشاره کرد که این باعث می شود تا سازندگان از کنسول به بهترین شکل ممکن استفاده کنند چون بعد از چند سال این سخت افزار رو خیلی خوب می شناسند .
سازندگان این فرصت رو دارن تا معماری ـه کنسول رو به طور مفصل بررسی کنن و بشناسن چون چندین سال تغییری در این سخت افزار ایجاد نخواهد شد . آنها می توانند از راز و رمز کنسول سر در بیارن و قابلیت های بهتری از اون بیرون بکشن . کنسول سخت افزار پایدار تری را نسبت به PC ارائه می دهد . بعضی سازندگان 5 سال طول میکشه تا یه بازی رو بسازن و ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول باعث میشه که بازی ساخته بشه که در هیچ شرایط دیگری ممکن نیست "اشاره به این شاهکار های کنسولی که این آخر نسلی میاد بیرون
biggrin1.gif
"

نظر شما در مورد این معماری ـه PS4 چیست مخصوصا بعد از این که سازنده Warframe ینی شرکت Digital Extremes هم از شرکت سونی به خاطر این نوع معماری تشکر کرد و اذعان کرد که بازی رو تو 3 ماه واسه PS4 پورت کردن !

آخرین ویرایش:
این سونی باز داستان پردازی هاش رو شروع کرد. یه عمر تو سرمون زد که ps3 ابر رایانه ست و ما با خفت 360 تمون رو بازی می کردیم و تو حسرت بودیم بازی ها رو روی ps3 با کیفیت بیشتری بازی کنیم. ولی الان که ps3 دااریم می بینیم که چه افتضاحیه!!! قریم کمتر- شفافیت کمتر-رنگ مات- شیدر ضعیفتر-720p عموما در برابر 1080p X360 عموما. مشکل مایکروسافت اینه بلد نیست از سخت افزارش دفاع الکی کنه!!! X360 سه سوت روشن و در کمتر از سه سوت خاموش می شه و بازی رو سر نیم ثانیه لود می کنه در حالی که pS3 ...
اونوقت یه بار به سخت افزار کنسولش نمی نازه!!! و همش داره تو سری می خوره!!!
تو شفافیت تصویر هم که طبق معمول ps4 هم رنگ هاش مایل به مات می زنه و حالت افسرده داره. در حالی که تصاویر Xone رو ببینید از روشنی آدم شنگول می شه!!!

نه دوست من قصد ترول ندارم نظرم رو گفتم
تا اونجایی که من یادمه سونی مدعی بود که یک پردازنه سل = ابر رایانه
نگفته بود که چند هزار تا سل رو به هم وصل کنیم میشه ابر رایانه ;)
ملتفتی ؟ ;;)

بعد هم روی pc هزاران بازی ساز مستقل با برنامه های جاوا و ... دارن باز درست میکنن .
منظورش اینه که می خواد به این همه بازی ساز مستقل کیت های ps4 رو بفروشه تا اون ها برای ps4 بازی درست کنن . ؟
من متوجه نمیشم . من تو غار زندگی میکنم .
:-/
حالا من دقيقا در جريان نيستم كه dev-kit ميده يا نه اما ميدونم كه يه بازي ساز اگه بخواد بازيش رو روي كنسول مايكرو Publish كنه بايد بگرده براي خودش يه Publisher پيدا كنه مثلا EA . حالا مسئله اينجاست كه EA محض رضاي خدا اينكارو نميكنه اولا اصلا كلي سخت ميگيره و ميخواد كه بازي ساز تا حد زيادي بازيش رو تغيير بده باب ميلش بشه بعد هم بخش اعظمي از سود رو ميگيره و بعد هم بايد بخشي از سود به مايكرو داده شه تازه اين همه ي مشكل نيست كلي پروسه ي كاغذ بازي داره كه مراحل ساخت بازي رو پيچيده ميكنه و در نتيجه هزينه رو زياد ميكنه.
اما از اون طرف سوني اين اجازه رو ميده كه بازي ساز خودش بازي رو Publish بكنه و در نتيجه بازي ساز هزينه اي متقبل نميشه و بدون هيچ گونه دوشواري ميتونه بازيشو بفروشه. سوني كلا هيچ محدوديتي رو براش ايجاد نميكنه. در ضمن به علت ساختار بسيار ساده برنامه نويسي روي پلتفورم سوني ساخت بازي براي توليد كنندگان كوچك اولا خيلي سريع انجام ميشه و هم خيلي كم هزينه ازون طرف به دست كننده هم سريع و ارزون ميرسه

این سونی باز داستان پردازی هاش رو شروع کرد. یه عمر تو سرمون زد که ps3 ابر رایانه ست و ما با خفت 360 تمون رو بازی می کردیم و تو حسرت بودیم بازی ها رو روی ps3 با کیفیت بیشتری بازی کنیم. ولی الان که ps3 دااریم می بینیم که چه افتضاحیه!!! قریم کمتر- شفافیت کمتر-رنگ مات- شیدر ضعیفتر-720p عموما در برابر 1080p X360 عموما. مشکل مایکروسافت اینه بلد نیست از سخت افزارش دفاع الکی کنه!!! X360 سه سوت روشن و در کمتر از سه سوت خاموش می شه و بازی رو سر نیم ثانیه لود می کنه در حالی که pS3 ...
اونوقت یه بار به سخت افزار کنسولش نمی نازه!!! و همش داره تو سری می خوره!!!
تو شفافیت تصویر هم که طبق معمول ps4 هم رنگ هاش مایل به مات می زنه و حالت افسرده داره. در حالی که تصاویر Xone رو ببینید از روشنی آدم شنگول می شه!!!

منم قبول دارم اکثر بازیا رو 360 شفافترو بهتره ولی سونی تو اختصاصی خیلی خوب از کنسولش کار میکشه مایکرو همچین شرکتی که بتونه از کنسول مثل سونی کار بکشه نداره اصله قضیه اینه.

منم قبول دارم اکثر بازیا رو 360 شفافترو بهتره ولی سونی تو اختصاصی خیلی خوب از کنسولش کار میکشه مایکرو همچین شرکتی که بتونه از کنسول مثل سونی کار بکشه نداره اصله قضیه اینه.

سونی تو اختصاصی خیلی خوب از کنسولش کار میکشه مایکرو همچین شرکتی که بتونه از کنسول مثل سونی کار بکشه => ps4 قابلیت شخصی سازی اش از pc هم بیشتره

ای بابا پس اپیک چی بود؟! :دی بعد شما تازه سخت افزارِ 360 رو ببین...اصن وقتی مثلا گیرز یا فورزا رو میذاری کنار مشخصات سخت افزاریش یه چیزی تو مایه های معجزس...
سونی با اینکه سخت افزارش قویتر بود تونست گرافیکای عالی مثه آنچارتد یا آخرین ما درست کنه ولی خب 360 خیلی کلنگ تر از این حرفاس

مشکل مایکرو اینه که اون موقع که میتونست مثه سونی خیلی از استدیوها رو بخره خریت کرد , نخرید .... الآن آخرِ نسلی بازی مازی تعطیلِ واسش :|
سونی کلا هر جا هر استدیویی داشت ورشکست میشد یا کمک میخواستُ خرید در ضمن استفاده ام میکنه....مایکرو یه تنه زد Rare رو نابود کرد...نمیدونم چرا اصن خبری نیست ازشو
ن
سونی ام خیلی داره دیگه به کنسولش مینازه , نسل پیش همین کارُ کرد انتظارا رفت بالا ولی داد سازنده ها از معماریش در اومد این نسل خیلی بهتر شده ولی اینقد انتظارا رو برده بالا که گاف بده دهن مهنشُ صاف میکنن :)) مایکرو ام که بیچاره همه کار واسه کنسولش کرده , بدبخت هرکاری میکنه بهش میتوپن نمیدونم چرا :دی
ولی من نتیجه ای که خودم گرفتم این بود که هارکور گیمرا جفتشو میخرن , چون نمیشه هیچکدوم از انحصاریاشونُ از دست داد , خیلی خوبن ... حالا مایکرو بعضی وقت لطف میکنه واسه PC ام میده (بازم البته میتوپن بهش که چرا از انحصار درآوردی O.o )
امکانات Self Publishing ـــش رو دست کنه مایکرو خیلی بهتر میشه ولی...

----
کلا خیلی دارن از کنسولا دفاع میکنن ولی تا الآن اکثر سازنده های شاخص و معروف اعتراف کردن که PC خیلی بهتر از بقیس....دلیلش واضحِ فقط کمبودِ بازی یا تاخیرات زیاد باعث میشه که خیلی پلتفرم حسابش نکنن هرچند خودم پی سی بازم ولی انحصاری طلبی شرکتا نشونه ی پول پرستیشونه فقط و گرنه همه میدونن پتانسیلِ PC خیلی بالاتر از این حرفاس
نمیدونم کنسولی که حداکثر فریمش بین 30 تا 60 ئه چطوری میتونه با PC رقابت کنه....

این کارا آخرش به ضرر سونی تموم میشه. الان سونی همینجوری داره بزرگنمایی میکنه و فقط از خودش تعریف میکنه. ما بهترین وسیله ی بازی تاریخ فوتبال جهانو ساختیم :| قدرت کنسول ما خیلی زیاده. ما به بازیای مستقل بها میدیم. بهترین وسیله برای بازیای مستقل ps4 هست. کنسول ما فلانه کنسول ما اینه اونه ... ! بابا جای این کارا یکم راجع به برنامه هاتون توی آینده بگین ! کی میخواین گیم پلی بازیاتونو نشون بدین؟! کی میخواین راجع به امکاناتی که من مصرف کننده میبینم صحبت کنین؟! کی میخواین ویژگیای برترتون توی آنلاین نسبت به رقیب رو بگین البته اگه برتری باشه؟! کی میخواین راجع به بازی حرف بزنین؟! به خدا تو این یه ماهه هرچی خبر خوندم سونی داره میگه ما مجبورتون نمیکنیم آنلاین باشین! ما به شما احترام میذاریم! ما خیلی خوبیم! بازیا رو بیخیال شین ما بازی نداریم فعلا جاش بهتون CPU و Ram نشون میدیم!
آخه من مشتری برام چی مهمه؟! اینکه Mark Cerny راجع به قدرت کنسول چی گفته؟! منی که میرم کنسول میخرم این چیزا برام مهم نیست! من میخوام بازی کنم! میخوام آنلاین شم بازی کنم و از امکانات کنسولم استفاده کنم! حالمون بهم خورد اینقد سونی راجع به چیزای بی ارزش صحبت کرد! خب جای این کارا میومدین تو کنفرانستون 4 تا بازی نشون میدادین نه اینکه 5 تا بازی پلتفرمر نشون بدین و 4 تا تک دمو!
من گیمر میخوام بازی کنم! به من امکانات بازی و امکانات آنلاین خوب بدین من چیزی از سخت افزار نمیفهمم! هر موقع بازی برای ارائه داشتین و امکانات آنلاینتونو نزدیک به رقیبتون کردین بیاین مخمونو بخورین و راجع به سخت افزارم حرف بزنین !

این کارا آخرش به ضرر سونی تموم میشه. الان سونی همینجوری داره بزرگنمایی میکنه و فقط از خودش تعریف میکنه. ما بهترین وسیله ی بازی تاریخ فوتبال جهانو ساختیم :| قدرت کنسول ما خیلی زیاده. ما به بازیای مستقل بها میدیم. بهترین وسیله برای بازیای مستقل ps4 هست. کنسول ما فلانه کنسول ما اینه اونه ... ! بابا جای این کارا یکم راجع به برنامه هاتون توی آینده بگین ! کی میخواین گیم پلی بازیاتونو نشون بدین؟! کی میخواین راجع به امکاناتی که من مصرف کننده میبینم صحبت کنین؟! کی میخواین ویژگیای برترتون توی آنلاین نسبت به رقیب رو بگین البته اگه برتری باشه؟! کی میخواین راجع به بازی حرف بزنین؟! به خدا تو این یه ماهه هرچی خبر خوندم سونی داره میگه ما مجبورتون نمیکنیم آنلاین باشین! ما به شما احترام میذاریم! ما خیلی خوبیم! بازیا رو بیخیال شین ما بازی نداریم فعلا جاش بهتون CPU و Ram نشون میدیم!
آخه من مشتری برام چی مهمه؟! اینکه Mark Cerny راجع به قدرت کنسول چی گفته؟! منی که میرم کنسول میخرم این چیزا برام مهم نیست! من میخوام بازی کنم! میخوام آنلاین شم بازی کنم و از امکانات کنسولم استفاده کنم! حالمون بهم خورد اینقد سونی راجع به چیزای بی ارزش صحبت کرد! خب جای این کارا میومدین تو کنفرانستون 4 تا بازی نشون میدادین نه اینکه 5 تا بازی پلتفرمر نشون بدین و 4 تا تک دمو!
من گیمر میخوام بازی کنم! به من امکانات بازی و امکانات آنلاین خوب بدین من چیزی از سخت افزار نمیفهمم! هر موقع بازی برای ارائه داشتین و امکانات آنلاینتونو نزدیک به رقیبتون کردین بیاین مخمونو بخورین و راجع به سخت افزارم حرف بزنین !
تا الآن که سونی به نظرم بهتر و شفاف تر از رقیبش در مورد برنامه ها و استراتژی هاش صحبت کرده ! :دی سخت افزار هم یکی از مهم ترین بخش های کنسول هست (وگرنه نیازی به ساخت کنسول های نسل جدید نبود و همون قبلی ها رو ادامه میدادن) و خیلی خوبه که شفاف در موردش صحبت میکنن و جاهایی مثل Digital Foundry میتونن راحت در مورد سخت افزار نظر بدن ، نه اینکه خیلی چیزها توی ابهام باشه و کسی ندونه زیر بدنه کنسول دقیقاً چی هست ! :دی گذشته از این صحبت هایی که میکنن و اتفاقاً به جز یکی دو مورد خیلی هم خوب بوده (به مراتب بهتر از اینه که سکوت کنی و هر روز یه شایعه در مورد کنسول منتشر بشه و نه تأیید بشه و نه تکذیب) در مورد بازی ها هم کم نذاشتن.
تا امروز تعدادی بازی انحصاری برای PS4 معرفی شده و از بعضی هاشون مثل DriveClub , Knack , Killzone: Shadowfall , Infamous: Second Son هم گیم پلی موجود هست. کمی آشنایی با کنسول های قبلی سونی هم کافیه تا بدونیم PS4 هر مشکلی که داشته باشه ، از نظر بازی انحصاری مطمئناً مشکلی نخواهد داشت ! :دی همین PS3 توی سالی که کنسول های نسل جدید دارن میان کلی بازی انحصاری توی سبک های مختلف داره و PS4 هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود ! فقط موضوع اینه که سونی هنوز همه بازی هاش رو معرفی نکرده (مایکروسافت هم همین طور) وگرنه دلیل نمیشه که بازی ای نداشته باشه. ND دو تا تیم داره که یکی از سال 2011 مشغول کار روی بازی بعدیش هست و اون یکی هم بعد از TLoU. استودیوی Santa Monica هم دو تا تیم داره که یکی از زمان GoW III در حال کار هست و اون یکی بعد از Ascension. یا Guerrilla و QD خودشون تیم های دومی هم دارن که در حال ساخت بازی هایی هستن و Media Molecule و بقیه هم همین طور. فقط زمان میبره تا این بازی ها معرفی بشن. حالا یا توی Gamescom و TGS (البته برای بازی های ژاپنی) یا VGA و ... یعنی از نظر بازی نگرانی ای در کار نیست ! :دی سونی توی E3 برگ برنده های بزرگی مثل اون قضایای آنلاین و بازی دست دوم و ... داشت و برای همین نیازی نبود که از بازی هاش خرج کنه ، به جاش بازی ها رو میتونه به تدریج و توی موقعیت های بعدی نمایش بده.
در مجموع چه بخوایم چه نخوایم ، تا الآن PS4 با استقبال بیشتری مواجه شده. چه توی فروم ها ، چه توی مجله ها و سایت ها و چه توی نظرسنجی ها و ... این استقبال هم نمیتونه بی دلیل باشه ! :دی

آخرین ویرایش:
همین پست تون معلوم کرد که به هیچ وجه به اندازه 360 با PS3 بازی نکردید. چون فقط تو بازی های اول نسل یا لانچ چنین چیزی بود و تعداد معدودی پورت بد. شفاف تر؟ U Kidding Me ؟ یا با مانیتور CRT بازی می کنید؟ شفافیت ربطش به نمایشگره. یه LED بخر خودت تنظیم کن اینا رو. همون اول نسل هم سونی عالی بود مخصوصا تو انحصاریا (آدم تکسچرهای مراحل آخر هیلو3 رو می دید یه جوری می شد اونوقت ماکرو بلد نبوده از خودش دفاع کنه!!) بعدش بعد صد سال آخر نسل اومدید بازی های مولتی اول و اواسط نسل رو روی PS3 دیدید که نمی شه منطق! سرعت لود؟ PS3 رو هک کن بازی رو از رو هارد اکسترنال اجرا کن سرعت لود رو بفهمی... یادمه اون اوایل رو 360 بازیا رو از رو دیسک اجرا می کردیم پیر می شدیم تا بازی لود می شد! در کل شما گیم رو دیر شروع کردی چون از اوایل نسل 360 و سرعت لود کهکشانی بازیاش با اجرا از درایو چیزی نمی دونی!

اتفاقا وقتی تفاوت رو احساس کردم که رو LED بازی شون کردم. هردوشون رو در یه زمان. تازه تو LED تفاوت ایکس با PS معلوم می شه. تو LCD که هر دو شون مثل همند. کافیه یه قیلم بزاری تو ایکس و پخش کنی و بعد اون رو بزاری تو PS و بعد پخش کنی. حتی تو فیلم هم رنگ بندی ایکس پررنگ تره!! حتی از پی سی هم پر رنگتره. مثلا مشکی ایکس رو با مشکی پی شی یا Ps تو تلویزیون LED مقایسه کن می فهمی رنگ مشکی یعنی چی!!! حالا این شدت رنگ رو تو همه ی رنگ ها در نظر بگیر تا بفهمی ایکس یعنی چی!
من هم از اول نسل تا الان دارم 360 بازی می کنم که این اواخر ps3 خریدم ولی بد یه مدت افسردم کرد و فروختمش و دیگه اصلا تمایل به اون ندارم ولی با ایکس اونقدر بازی کردم که بازی ها تموم شده ولی هنوز زده نشدم!!!
اون لود کهکشانی هم مربوط به سخت افزار فیزیکی مشک دار 360 بود که اصلا منطقی نبود تا سال 2007 اون رو خرید ولی باز مردم عین مور و ملخ می خریدند و به جای تشکر فحش می دادند!!!
تازه ps3 با تبلیغات Full HD اومد ولی هنوز که هنوزه اکثر بازی ها رو 720 اجرا می شن ولی ایکسی که حتی پورت HDMI نداشت الان داره بازی ها رو روی 1080 اجرا می کنه. در کل در حق ایکس خیلی بی انصافی شد.2

تا الآن که سونی به نظرم بهتر و شفاف تر از رقیبش در مورد برنامه ها و استراتژی هاش صحبت کرده ! :دی سخت افزار هم یکی از مهم ترین بخش های کنسول هست (وگرنه نیازی به ساخت کنسول های نسل جدید نبود و همون قبلی ها رو ادامه میدادن) و خیلی خوبه که شفاف در موردش صحبت میکنن و جاهایی مثل Digital Foundry میتونن راحت در مورد سخت افزار نظر بدن ، نه اینکه خیلی چیزها توی ابهام باشه و کسی ندونه زیر بدنه کنسول دقیقاً چی هست ! :دی گذشته از این صحبت هایی که میکنن و اتفاقاً به جز یکی دو مورد خیلی هم خوب بوده (به مراتب بهتر از اینه که سکوت کنی و هر روز یه شایعه در مورد کنسول منتشر بشه و نه تأیید بشه و نه تکذیب) در مورد بازی ها هم کم نذاشتن.
تا امروز تعدادی بازی انحصاری برای PS4 معرفی شده و از بعضی هاشون مثل DriveClub , Knack , Killzone: Shadowfall , Infamous: Second Son هم گیم پلی موجود هست. کمی آشنایی با کنسول های قبلی سونی هم کافیه تا بدونیم PS4 هر مشکلی که داشته باشه ، از نظر بازی انحصاری مطمئناً مشکلی نخواهد داشت ! :دی همین PS3 توی سالی که کنسول های نسل جدید دارن میان کلی بازی انحصاری توی سبک های مختلف داره و PS4 هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود ! فقط موضوع اینه که سونی هنوز همه بازی هاش رو معرفی نکرده (مایکروسافت هم همین طور) وگرنه دلیل نمیشه که بازی ای نداشته باشه. ND دو تا تیم داره که یکی از سال 2011 مشغول کار روی بازی بعدیش هست و اون یکی هم بعد از TLoU. استودیوی Santa Monica هم دو تا تیم داره که یکی از زمان GoW III در حال کار هست و اون یکی بعد از Ascension. یا Guerrilla و QD خودشون تیم های دومی هم دارن که در حال ساخت بازی هایی هستن و Media Molecule و بقیه هم همین طور. فقط زمان میبره تا این بازی ها معرفی بشن. حالا یا توی Gamescom و TGS (البته برای بازی های ژاپنی) یا VGA و ... یعنی از نظر بازی نگرانی ای در کار نیست ! :دی سونی توی E3 برگ برنده های بزرگی مثل اون قضایای آنلاین و بازی دست دوم و ... داشت و برای همین نیازی نبود که از بازی هاش خرج کنه ، به جاش بازی ها رو میتونه به تدریج و توی موقعیت های بعدی نمایش بده.
در مجموع چه بخوایم چه نخوایم ، تا الآن PS4 با استقبال بیشتری مواجه شده. چه توی فروم ها ، چه توی مجله ها و سایت ها و چه توی نظرسنجی ها و ... این استقبال هم نمیتونه بی دلیل باشه ! :دی

مشکلی که من ازش حرف میزنم این نیست که سونی ضعیفه یا مشکلی داره, بله منم میدونم الان سونی تو وضعیت بهتریه! منم که الان پیش خرید نکردم که بگم فلان کنسولو خریدم شاید اصن همین PS4 رو خریدم! ولی این کاری که سونی داره میکنه خیلی رو اعصابه زیادی دیگه دارن راجع به سخت افزار شلوغ میکنن! حالا اومدیم و اختلاف 2 تا کنسول جوری نبود که بشه گفت PS4 بازیا رو بهتر اجرا میکنه اونوقت هم سونی خراب شده هم گیمر دچار مشکل میشه! یکی دیگه از چیزا اینه که الان بخش آنلاین خیلی مهمه. هزینه ای که مایکروسافت برای بخش آنلاین کرده خیلی بیشتر سونی بوده, حقیقتش من توقع دارم سونی بخش آنلاینش رو بهتر کنه و بیشتر بیاد کارایی سخت افزارشو بهمون نشون بده نه که راجع بهش روی کاغذ حرف بزنه.
البته اینم بگم که الان مایکروسافت به دلایل نا معلومی خودشو به موش مردگی زده و میذاره همه بهش حمله کنن! :d حالا اینکه این کار از روی حماقته یا اینکه سورپرایز خاصی دارن نمیدونم. آخر سر اینم بگم که منم قبول دارم الان وضعیت سونی بهتره ولی توقع دارم اینقدم توقعا رو بالا نبرن که یه موقع نا امید کنن گیمر رو...

ماست فروش : ماست من تُرش نیست!!!

ولی حرفش در مورد ثابت بودن سخت‌افــزار کنسول درسته. کار رو واسه سازنده‌ها راحت‌تر می‎کنه. به خصوص از نظر پشتیبانی بعد از انتشار محصول، دیگه مشکلات مختلف رو سیستم‎ها مختلف گریبان‎گیرشون نمی‎‎شه و کارشون خیلی ساده‎تر می‎شه. ولی شخصی‎سازی بیشتر از PC هیچ ربطی به این مسئله نداشت و کنسول توی خواب هم از این نظر به PC نزدیک نمی‎شه.

اصلی ترین راه تبلیغ کنسول نشون دادن بازی های اون به مخاطب هست که مایکروسافت تو E3 خوب عمل کرد ولی سونی همونطور که آریا گفت ، همه ی بازیهاش رو خرج نکرد به دلیل همون قضیه ی DRM و رو کم کنی و اینجور چیزا که خدارو شکر ختم به خیر شد :دی اما همه ی اینا دلیل نمیشه که سونی از کنسولش دیگه تبلیغ نکنه ! هر حرفی که زده میشه برای جذب مخاطب بیشتره. من تعجب میکنم که دوستان گیر میدن به سونی که چرا از کنسولش تعریف میکنه !!!! دقت کنید که این تعریف کردن ها با اون چیزایی که سال 2005 میشنیدیم فرق میکنه ، اونموقع اولین و آخرین نفری که از PS3 تعریف میکرد خود سونی بود ولی الان استودیویی نمونده که از PS4 تعریف نکرده باشه ! یکی از بارزترین ـشون هم اپیک که دیگه همه از رابطه ی اون و مایکروسافت با خبر هستن ولی وقتی این استودیو میاد از PS4 تمجید میکنه حتماً قضیه فرق میکنه. برای این نسل سونی حتی در مورد DS4 هم با استودیو های خودش و اونطور که من شنیم چنتا از استودیو های دیگه مثل Bungie مشورت کرده و نظر اونها رو گرفته ، دیگه چه برسه به سخت افزار ! همین آقای یرلی بود که خواستار 8 گیگ رم برای کنسول های نسل بعد شد و مطمئناً خیلی از بازیسازان دیگه که هر دو شرکت به حرفشون گوش دادن و 8 گیگ رم در نظر گرفتن برای سخت افزار. اما این وسط مارک سرنی به عنوان معمار اصلی و مغز متفکر PS4 کارش رو به خوبی هرچه تموم تر انجام داده و کاملاً قابل تقدیر و ستایشه. لطفاً اگه احترام نمیذارید دیگه مسخره نکنید. این آدم کلی تو این صنعت بوده و همه ی ما حداقل با یکی از کارای ایشون کلی خاطره داریم.بخوام مثال بزنم باید به Crash bandicoot اشاره کنم.
نکته ی دیگه اینکه سخت افزار خیلی مهمه. مگه میشه گیمر باشی و بگی من فقط میخوام بازی کنم ؟! هرچند اون چیزی که آدم میبینه مهمه نه اعداد و ارقام ولی بهرحال میشه بطور نسبی به قدرت اون سخت افزار پی برد. تا اینجا اون چیزی که به شخصه دیدم بین دو کنسول ، باید بگم گرافیک تا حد خیلی زیادی نزدیک به همه و اصلا نمیشه انتظار داشت که فرق چندانی دیده بشه ولی همین مسائل self-publishing و بازیهای انحصاری خودش تفاوت ایجاد میکنه.الانم که مایکروسافت کلی استودیو خریده واسه همین بازیهای انحصاری پس میشه انتظار داشت تو این نسل بهتر از نسل پیش عمل کنه.
دوستان ، باور کنید هر دو کنسول خوب هستن ، بعد از قضیه ی DRM و بلاک کردن بازیها ، الان دیگه به یکی نمشه گفت فاجعه و به یکی گفت عالی :دی

آخرین ویرایش:
حالا خود کنسول میاد میبینیم!!!
الآن از نظر من برنده نسل بعد به هیچ وجه من الوجوه قابل تشخیص نیست.حتی شکست Wii U هم تضمینی نیست.بعدم من نفهمیدم منظور طرف(سرنی)از شخصی سازی چیه؟؟؟؟؟؟
بهرحال باید معلوم شه چی این قابلیت برای ما گیمرها خوبه تا من توجیه شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or