Multi Platform Marathon

سازنده
Bungie
ناشر
Bungie
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
انتشار در September 23, 2025
Screenshot 2025-04-07 075500.jpg

........... yvbu0rzr.png ...........
Steam .. PS5 .. Xbox
Marathon
عنوان علمی-تخیلی و PvP در سبک استخراج و بقا، اثر جدیدی است از Bungie، سازندگان افسانه‌ ای Halo و Destiny است. شما در نقش یک Runner ظاهر می‌ شوید؛ مزدوری سایبر تیک که برای بقا و ثروت قدم به دل ناشناخته‌ ها می‌ گذارد.
تا سال ۲۸۵۰، فناوری شبیه‌ سازی این امکان را فراهم کرده که انسان‌ ها بتوانند با اطمینان کامل، هوشیاری خود را بین بدن اصلی و بدن‌ های مصنوعی جا به‌ جا کنند و دوباره بازگردند.
یک کشتی ارواح عظیم در مدار پایین یک مستعمره گمشده در تاو ستی IV شناور است. ۳۰٬۰۰۰ نفر از ساکنان این سیاره بی‌ هیچ ردی ناپدید شده اند.
سیگنال‌ هایی ناشناخته از وجود آثار مرموز، هوش مصنوعی‌ های خاموش‌ شده، و گنجینه‌ هایی فراتر از تصور خبر می‌ دهند.
شما یک Runner هستید ، قدم در ناشناخته‌ ها می‌ گذارید، در نبردی برای شهرت... و رسوایی.
اما
کدام‌ یک از شما نام خود را بر ستارگان حک خواهد کرد؟
در Marathon راه‌ های زیادی برای شخصی‌ سازی سبک بازی شما وجود خواهد داشت . از سلاح‌ ها، ایمپلنت‌ ها، ارتقاء ها، و آیتم‌ های مصرفی گرفته تا خود Runnerها.

1fc8a347536014b530ca80cd37467f5e9714bcc3.jpg ss_c59353997e7484e4dbc89121f1c6c01dd6364c40.1920x1080.jpg ae716f1a8f609a44458d88e2b9b7e055c1dec768.jpg

Runner‌ای که انتخاب می‌ کنید، پایه و اساس چیدمان تجهیزات (Loadout) شما خواهد بود و نقش تعیین‌ کننده‌ ای در نحوه‌ بازی‌ شما دارد.
چهار Runner معرفی شده:
1000002898.jpg

تریلر رونمایی بازی در رویداد پلی استیشن
تریلر گیم پلی بازی
تریلر گیم پلی به همراه توضیح سازندگان

ویدیو تجربه بازی توسط سازندگان محتوا
تریلر سینماتیک بازی

goliath-aerial-desktop-large.jpg
ss_2ca283961b4b50f75606143dff163ba2e4cdf945.1920x1080.jpg ss_d5ca958d5e2eab53f0b612f28f4476e7cccc5db4.1920x1080.jpg ss_bab3f60effe34ed0ae16682d695a494b9c20b125.1920x1080.jpg ss_ff94903fdf4002468809cd176309c03e49bfb0bd.1920x1080.jpg ss_e8d579ad7202667d41837ec36bbe19c160a1feb7.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان بازی براتون اوکیه؟ یک مقدار زیادی بی روح نیست؟ :D باید اینجوری باشه؟ زمان تیزر اول بازی کلا تصورم یه چیز دیگ بود.
امیدوارم اشتباه کنم اما برا من خیلی حس جنریک بودن داشت، ینی اگه اسم بانجی پشتش نبود فک میکردم یکی دیگه از هزار تا شوتر آنلاین این چند ساله که هر از چند گاهی میان و واسه چند هفته پلیر دارن بعد میمیرن.

نه گرافیک و آرت استایل چیز متفاوت و جدیدیه نه گیم پلی و انیمیشنا تو لول دیگه ایه که خودشو جدا کنه از بقیه بازار.
بازم بالاخره بانجی پشتشه و شاید تجربش خیلی فرق کنه تا دیدنش.

نمیدونم چرا هیچ نکته مثبتی پیدا نکردم تو Marathon
گرافیک یه حالت کارتونی داره ٬ بازی هم انگار میکسی از چندتا شوتر آنلاین دیگست ٬ یکم The finals ٬ یکم Overwatch و حتی Concord !
امیدوارم تو نمایش های بعدی بهتر شه
حتی حس میکنم The Finals و Concord انیمیشن های روون تری هم دارن/داشتن!

ترکیب the finals و Apex و tarlov و چند تا بازی دیگه
توی سبکی که کلا طرفدار خواصی نداره
اونم تازه اینطور که پیداس f2p نیست و پولی هست
یعنی باورم نمیشه بانجی برا این زد دسنینی رو نابود کرد

امیدوارم اشتباه کنم اما برا من خیلی حس جنریک بودن داشت، ینی اگه اسم بانجی پشتش نبود فک میکردم یکی دیگه از هزار تا شوتر آنلاین این چند ساله که هر از چند گاهی میان و واسه چند هفته پلیر دارن بعد میمیرن.

نه گرافیک و آرت استایل چیز متفاوت و جدیدیه نه گیم پلی و انیمیشنا تو لول دیگه ایه که خودشو جدا کنه از بقیه بازار.
بازم بالاخره بانجی پشتشه و شاید تجربش خیلی فرق کنه تا دیدنش.
موافقم واقعا اون جهشی نیست که بگیم بعد دستینی باید میداشتن (حتی "ممکنه" این پروژه پسرفت هم باشه!) . هیچوقت تیزر و تریلر اول دستینی ۱ رو یادم نمیره. پشم ریزون بود.
به قول دوستان این بازی اگه پولی باشه که الفاتحه. البته خیلی احتمالش هست قضاوتم عوض شه وقتی بیشتر درمورد پیشنمایشش خوندم ولی همه اینا دید اولیمه از تریلری که دیدم.

خیلی خوب بود نمایش. همچنان همون حال و هوای همیشگیشون رو دارن. اون اتمسفر خاصشون خصوصا دستینی. گیم‌پلی سنگین و گان‌پلی با کیفیت که حتی دیدنش هم حس خوبی میده. آرت و رنگبندی رو خیلی دوس دارم. طراحی کرکترا عالیه. تجربه‌ی اکسترکشن شوتر ندارم و تازه معلوم هم نیست تو این مملکت بدون وی‌پی‌عن بشه بازی کرد ولی خب در کل بازی واسه جذاب بود. سینماتیک آخرش هم خیلی خوب بود. ایونت خوب و فانی هم بود. دیدن اساتید کنار هم و حرفاشون در مورد بازی و تجربیاتشون خیلی چسبید. امیدوارم موفق بشن و پلیرها هم لذتشو ببرن.

قضیه اینه تو این سبک بازار اشباع هست و آدم چیز جدیدی نمیبینه وسوسه بشه.
اشباع؟ کلا سه تا بازی موفق داریم تو این سبک که دو تاش انحصاری پی سی هستن، بازار هنوز برای extraction shooter برای مخاطب کنسولی جا داره.

• Like
Reactions: R O N I N
یکی اینکه بازی رو دارن بد زمانی عرضه میکنن یا باید بفرستن سال بعد یا زودتر بدن
و دومی اینکه بازی رو f2p عرضه نمیکنن و صحبت از 40 دلاره. پلیرشو نتونه تو شروع جمع کنه، به احتمال زیاد عاقبت خوبی در انتظارش نیست.

• Like
Reactions: dark souls and ravi
بازی pvpعه؟
PvPvE
1000013282.jpg

آخرین ویرایش:
نمایش بازی و تمام پازل ها و معماهایی برا کامیونیتی گذاشتن که مارو به اینجا رسوند عالی بود. آرت استایل گرافیک رئالیسم بازی خیلی خوب و ترتمیزه و قشنگ مجذوبت میکنه. گیم پلی هم خوبه نمیدونم انتظار چی دارن بقیه و دستنی پلیر باشین قشنگ حس حال گیم بانجی رو میگیرین ازش. این نمایش اولیه بود و خیلی قسمت های دیگه هست که نشون ندادن که میتونه گیم پلی رو عوض کنه. آب و هوای داینامیک خیلی بازی رو جذاب میکنه.

کلا یه حس بدی نسبت به همه بازی های لایو سرویس و هیرو شوتر هست که هر چی باشه هیت میخوره و اکسترکشن شوتر سبک پر طرفداری نیست و خیلی هام بازیش نکردن, باید ببینیم بانجی میتونه این سبک رو بیاره بالا یا نه. بیشتر این گیم هاهم رو پی سی هستن و مارکت کنسول ها تقریبا دست نخوردس. در مورد قیمت هم بزرگای این سبک تارکوو و هانت هر دو پولی هستن, هل دایورز بازی لایو سرویس مولتی پلیر که جدید اومده پولیه و کلی هم پلیر داره, قرار نیست هر گیم لایو سرویسی اومد فری باشه.

چه سینماتیکی نشون دادن واقعا دل ادم لک میزنه برا یه سینگل پلیر خفن. صدا پیشه آدام جنسن بود کارکتر void 😍

این ویدیو هم برا آشنایی با آرت استایل بازی خوبه ببینید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: REROOZ and NaViiDii
اشباع؟ کلا سه تا بازی موفق داریم تو این سبک که دو تاش انحصاری پی سی هستن، بازار هنوز برای extraction shooter برای مخاطب کنسولی جا داره.
والا در حقیقت من واجد شرایط برای نظر دادن نیستم تو این زمینه چون تنها سبکی که بازی نمیکنم pvp هست فقط این که از دور میبینم انگار همشون شبیه همن و تازگی نداره که احتمالا اشتباه میکنم ولی pve رو بدجور هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or