Manhunt 2

• Thread starter Thread starter M3hD1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من تو این مرحله که اولش بیرون یه ساختمون مثله قصره موندم!
میرم داخل و همه رو سلاخی میکنم! بعد میرم زیر زمین میبینم دکتره میره و در پشتش بسته هست و یارو میگه باید از یه جا دیگه برم!!!
بعد دیگه نمیدونم باید کجا برم و همون جا گیر کردم!
با تشکر

منم اين قسمت مشكل دارم.يكي لطفا راهنمايي كنه

دوست عزیز مشکل من حل شده!
همون جایی که نشون میده دره بسته است و دکتره در حاله فراره! از پله ها بیا بالا و از روی اون نرده ها رد شو تا بری روی یکسری راه باریک که مثل کابینت میمونه!!! بعد با میله درش رو باز کن و برو داخلش! (یکم توضیحش سخته!);)

دوستان من مشكلم رفع شد.ولي تو مرحله قبرستون كه بايد روح دوستشو بكشه گير كردم.چيكارش كنم؟با آمپول هم امتحان كردم نميميره

باید امپول و برداری بعدش بری جایی که تاریک هست واستی خودش میاد بعدش از پشت بهش حمله کنی 3 4 با این کارو انجام بدی میله از دستش میفته بعدش میتونی در و باز کنی بری قسمت بعدی !!

سلام بچه ها :
من تو اين بازي اونجايي كه دكتره ميره پشت درب . بعد از توي اون كانال ها هم رد ميشم ولي بعد كه ميام پايين نميتونم برم توي security door . نميدونم چه جوري بايد رفت تو اون اتاقه . خواهشا راهنمايم كنيد .

كله ي يكي رو بكن ببر جلوي security room.من مرحله ي Badi رو نميتونم برم كسي ميتونه كمك كنه؟
تو بيمارستان كه تبر نيست . آخه سر رو با تبر قطع ميكنه . من اون مرحله كلوپ كه يه بار بايد سر رو ميگرفتيم جلوي در رو رد كردم . الان بيمارستانم كه دكتره رفته تو اتاقه و در بسته شده حالا نميشه رفت تو اتاقش .

كسي پچ حذف كردن سانسورهاي manhunt 2 رو ميخواد؟ كار باهاش خيلي ساده است.فقط بايد فايل iso بازي رو drag كنيم روي فايل پچ و بعد از چند ثانيه همون فايل iso تبديل ميشه به mh2 سانسور نشده.
اينو خودم هم تست كردم و كار مي كنه و همه ي مراحل هم سر جاشه وهيچ مشكلي نداره.

Attachments

يه سوال داشتم درباره manhunt 2 , هركي بازي كرده لطفا راهنماييم كنه :

اون مرحله اي كه بايد كله يكي از نگهبانا رو با تبر بزنيم و جلو اون دره به نگهبان نشونش بديم گير كردم....

نميدونم چجوري كله نگهباني رو كه زدم و برش داشتم بگيرم تو دستم ....

خودش ميگه .....Equip the head and press" O " to show ولي نميگه چجوري مسلح بشم به كله اي كه زدم (به عبارت ديگه نميگه چجوري ميتونم كله هرو كه گزاشتم تو كيفم بگيرم دستم , فقط ميگه Equip ! ؟ )

چه كنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or