Manhunt 2 - نسخه Pc

این بازی روی PS2 , WII,PSP منتشر شده بود گرافیکش یک نسل عقب تر از بازیهای حال حاضره فکر نکنم ارزش داشته باشه بگیریم.
با اینکه گرافیک بازی توی باقالی ها سیر میکنه اما اگه عشق خشونت و خون و خون ریزی باشی حسابی از بازی لذت میبری .....من که این بازی رو ps2 بازی کردم و حسابی لذت بردم ...

دوستان در نسخه pc ارتقا گرافیکی در بازی هست ؟

یعنی نسبت به عنوان ps2 که سال 2007 منتشر شد گرافیکش بالاتر یا برابر و یا نزدیک به گرافیک اغلب بازی های سال 2009 هست ؟ )

من بازی رو دان کردم یه 20 دقیقه ای رفتم - چون نسخه PS2 رو ندیدم نمیدونم گرافیک بالا رفته یا نه ولی خب در مجموع گرافیکش پایینه اما خب قاعدتا با Res بالاتر باید بهتر از نسخه کنسولی باشه تا حدودی . کنترل بازی خوبه اما هنوز با دسته 360 تست نگرفتم ببینم کار میکنه یا نه چون فکر کنم با دسته بهتره. گیم پلی بازی جذابه و خوب صحنه های کشتن مثل Wii نیست و کلا قابل دیده - خشونت بازی بالاست ! به نظر من بیشتر از Manhunt 1 - یکم زیاده روی شده ---- در مجموع بایذ واسه یه بار رفتن خوب باشه .
طرفدارای بازی های خونی و Manhunt که حتما بگیرن.

من بازی رو دان کردم یه 20 دقیقه ای رفتم - چون نسخه PS2 رو ندیدم نمیدونم گرافیک بالا رفته یا نه ولی خب در مجموع گرافیکش پایینه اما خب قاعدتا با Res بالاتر باید بهتر از نسخه کنسولی باشه تا حدودی . کنترل بازی خوبه اما هنوز با دسته 360 تست نگرفتم ببینم کار میکنه یا نه چون فکر کنم با دسته بهتره. گیم پلی بازی جذابه و خوب صحنه های کشتن مثل Wii نیست و کلا قابل دیده - خشونت بازی بالاست ! به نظر من بیشتر از Manhunt 1 - یکم زیاده روی شده ---- در مجموع بایذ واسه یه بار رفتن خوب باشه .
طرفدارای بازی های خونی و Manhunt که حتما بگیرن.

میشه یه چند تا شات از بازی برامون بذاری ؟ ممنون میشیم همگی

شاید یکم گرافیکش قدیمی باشه. ولی من هانت بازاش عمرا ازش بگذرن
تایید میشه از نوع اتمی:biggrin1:
خداییش یکشو بازی میکردم اشتهام باز میشد:biggrin1:
مخصوصا تهش که اره برقی رو میکردی تو دل غولآخرش،همچین دل و رودش میوفتاد تو دستش خیلی حال میداد:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or