نسخه Pc بازی Manhunt 2 که قبلا برای کنسولها منترش شده بود همین هفته برای Pc منتشر میشه و ناشر بازی خود راک ستار هستش
من تو Image s hack گذاشتم و لینک BB هم زیره پست قبلی قرار دادم - اگه از ایران سایت بسته است یه سایت معرفی کنید که از ایران قابل دید باشه .عکس کو! اگه بهتر شده نسبت به ps2 لطفا بگید.خیلی جالبه هیچ سایتی اطلاعاتی در مورد pc version نداده.
اینهمه بازی اموده موندم کودوم را بازی کنم این بازی زیاد تو چشم نمی یاد
) - تارنجی (
) - قرمز (
) که در حین کشتن طرف هم باید با ماوس کارهای مثل چپ . راست کردن انجام بدید . در کل واسه یه بار رفتن تا اخر خوبه.

.بازیش که حال میده . یعنی کسی که عشق این بازی باشه خیلی به گرافیک کاری نداره اما دیگه اینا هم هیچ زحمتی نکشیدن که یه دستی به سر و روی این بازی بکشن .بازیو نصب کردم وارد بازی شدم و در کمتر از 1 دقیقه بازی از روی هارد Shift+Del شد (کار حتی به Uninstall هم نکشید).
حالم از گرافیک به هم خورد:s ick:
.
آخه با چه رویی این تیکه زباله رو الان دادن بیرون؟
بد تر از این بازی تو این نسل نیومده بود که اونم اومد.حیف هزار تومنی که دادم این آشغالو خریدم ( به اضافه استحلاک کامپیوتر و مصرف برق).
چرا انقدر گرافیک گرافیک میکنید؟...مگه همه چیه بازی گرافیکه؟.بعدشم مگه گرافیکش از شماره اولش بدتره؟ من هنوزم شماره یکشو بازی میکنم حال میکنم چون سبک بازیش منحصر بفرده و هر شرکتی دنبال این تریپ بازیا نمیره.بازیو نصب کردم وارد بازی شدم و در کمتر از 1 دقیقه بازی از روی هارد Shift+Del شد (کار حتی به Uninstall هم نکشید).
حالم از گرافیک به هم خورد.
آخه با چه رویی این تیکه زباله رو الان دادن بیرون؟
بد تر از این بازی تو این نسل نیومده بود که اونم اومد.حیف هزار تومنی که دادم این آشغالو خریدم ( به اضافه استحلاک کامپیوتر و مصرف برق).