Manhunt 2 - نسخه Pc

عکس کو! اگه بهتر شده نسبت به ps2 لطفا بگید.خیلی جالبه هیچ سایتی اطلاعاتی در مورد pc version نداده.
من تو Image s hack گذاشتم و لینک BB هم زیره پست قبلی قرار دادم - اگه از ایران سایت بسته است یه سایت معرفی کنید که از ایران قابل دید باشه .
اینهمه بازی اموده موندم کودوم را بازی کنم این بازی زیاد تو چشم نمی یاد

احتمالا به خاظره این هست که Rockstar سره رلیز wii-ps2-psp مشکلات فراوانی داشته و این نسخه PC رو بدون سره و صدا داده بیرون یا فقط از طریق دانلود به فروش میرسونه.*

گرافیک بازی مربوط به نسل قبل در حد بازی های همون سال و لی خب با Res بالاتر یه ظاهر باید بهتر از نسخه های کنسولی باشه. در مورد اینکه این بازی نسخه کامله یا نه نظری ندارم (منظور Uncut بودن) ولی به نظر میاد باشه چون واسه این نسخه بر عکس کنسول که M بود AO در نظر گرفتن و فکر کنم بازی Uncut Version هستش. Gameplay بازی بهبود یافته شماره فبلی هستش. مخفی شدن تو محیطهای تاریک و بعدش کشتن دشمنان با وسیله ای که در دست دارید به طرز خشن - کشتن سه تا رنگ سفید (:cool:) - تارنجی ( :mad:) - قرمز (:evil: :eek:) که در حین کشتن طرف هم باید با ماوس کارهای مثل چپ . راست کردن انجام بدید . در کل واسه یه بار رفتن تا اخر خوبه.
الان چه سابتی از ایران بازه که بشه عکس ها رو اپ کرد ؟

آخرین ویرایش:
البته به نظر من گرافیک بازی به این دلیل پایین هست که بازی برای x360 و ps3 عرضه نشده بود و خوب گرافیک بازی باید یه ذره از ps2 بالاتر باشه .

به هر حال در سال 2007 که این بازی (برایps2/wii/psp) اومد عناوین شاهکاری از نظر گرافیکی هم تو همین سال عرضه شد واسه pc. ولی در کل بازی باحالیه و جذابیت کلیه این بازی باید کمبود گرافیک بالا رو تقریبا نامحسوس کنه .

من بازی را امروز تمام کردم همون نسخه psp را انگار ورداشتن Port کردن در کل میشه گفت ارزش یکبار بازی را داره اگر نسخه psp را بازی نکردین اما درکل چنگی به دل نمی زنه.

بازیو نصب کردم وارد بازی شدم و در کمتر از 1 دقیقه بازی از روی هارد Shift+Del شد (کار حتی به Uninstall هم نکشید).
حالم از گرافیک به هم خورد :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:.
آخه با چه رویی این تیکه زباله رو الان دادن بیرون؟
بد تر از این بازی تو این نسل نیومده بود که اونم اومد.حیف هزار تومنی که دادم این آشغالو خریدم ( به اضافه استحلاک کامپیوتر و مصرف برق).

بازیو نصب کردم وارد بازی شدم و در کمتر از 1 دقیقه بازی از روی هارد Shift+Del شد (کار حتی به Uninstall هم نکشید).
حالم از گرافیک به هم خورد :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::s ick::sick::sick::sick::sick:.
بد تر از این بازی تو این نسل نیومده بود که اونم اومد.حیف هزار تومنی که دادم این آشغالو خریدم ( به اضافه استحلاک کامپیوتر و مصرف برق).
بازیش که حال میده . یعنی کسی که عشق این بازی باشه خیلی به گرافیک کاری نداره اما دیگه اینا هم هیچ زحمتی نکشیدن که یه دستی به سر و روی این بازی بکشن .

حالم از گرافیک به هم خورد :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:.
چرا انقدر گرافیک گرافیک میکنید؟...مگه همه چیه بازی گرافیکه؟.بعدشم مگه گرافیکش از شماره اولش بدتره؟ من هنوزم شماره یکشو بازی میکنم حال میکنم چون سبک بازیش منحصر بفرده و هر شرکتی دنبال این تریپ بازیا نمیره.

منهم موندم چرا بیشتر دوستان چسبیدن به گرافیک و ول نمی کنن، مگه گرافیک بازی بالا باشه چه تغییری ایجاد میشه؟ اگه بحث گرافیک باشه که اونوقت کنسولهای wii و ds و psp و ps2 باید برن زباله دونی. یا ببینم بازی مثل zombie.Vs.planet بازیه آشغالی بود؟
اگه توانایی اینو ندارین که بازی رو جلو برین به گرافیک ربط ندین خواهشا. اگه بازی ای خوب باشه گرافیکشم هیچوقت کهنه نمیشه و همیشه زیبا به چشم میاد

گرافیک بازی خوبه من به اون قسمتش کاری ندارم .من با خودم فکر کردم دارم میام یک وقتی رو روی این باری میذارم و این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره.شما نقش یک آدم دیوانه و مریض رو داری که پشت سر هم باید ادم ها رو به بدترین شکل بکشه .اخه این هم شد بازی .آخرش قراره چی نصیبمون بشه؟ من که به شخصه بازی رو پاک کردم ولی خوب اگر شما عشق خون و آدم کشی و دیوانگی دارید میتونید برید این باری رو بکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or