Major Nelson: مواظب باشید. شما بن خواهید شد!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
header.jpg

Major Nelson در مورد علت‌ بن شدن افراد از XBL توضیح می‌دهد:

: من اخیرا پست‌هایی دریافت کرده‌ام و همچنین در تاپیک‌های مختلف، موضوعاتی را دیده‌ام که در مورد بن شدن افراد از XBL هستند و لازم می‌بینم که توضیحاتی بدهم. ما تلاش می‌کنیم که بازی‌ها را برای جماعت 14 میلیونی خود، در ایمنی و سلامتی نگه داریم. در این راستا مایکروسافت، در مقابل کنسول‌های دست‌کاری شده‌ای که قرار است بازی‌های pirate را اجرا کنند وارد عمل شده‌است. شما باید بدانید که دست‌کاری کنسول بر خلاف قوانین XBL می‌باشد، گارانتی شما را باطل کرده و شما قطعا بن خواهید‌شد"

" سلامتی صنعت بازی در این است که کاربران، قیمت واقعی هر محصول و سرویسی را که به ان‌ها خدماتی را ارائه می‌کنند،بپردازند. ما سیستم anti-piracy خود را هر روز تقویت کرده و ادامه می‌دهیم تا جایی که این معضل را از صنعت گیم دور کرده و ایمنی و اطمینان خاطر انجمن XBL خود را بهبود بخشیم".

Source

دستت درد نکنه جیگر اما ما نمیگیم که نیلسون گفته که ما کنسول رو میترکونیم ! ما داریم در مورد این بحث میکنیم که میتونه یا نه ؟؟؟ که معلومه نمیتونه اگه میتونست یه کاری میکرد کنسولش اصلا بازی کپی نخونه ؟؟؟ ;)
نمیتونه.الان دیگه نمیتونه.اگه بخواد تغیراتی توی کنسول هایی که از حالا عرضه میشه(به غیر از درایو)بده دیگه مدل 360 نیست.در ضمن الان با عرضه لایت آن دیگه فعلا جلوگیری کرده از هک شدن کنسول..............

جناب spore، شما یا دانش نرم افزار/سخت افزار نداری یا اگه داری در حد بسیار پایین ـه که در این صورت نباید اینقدر رو حرفت پافشاری کنی.
بنده بهتون پیشنهاد میکنم حتمآ کتاب "مبانی کامپیوتر" رو مطالعه کنی یا خیلی راحت تر میتونی با یه سرچ توی گوگل به نتیجه برسی.

اره شما فکر کن که من اطلاعاتم خیلی کمه ! اگه خیلی اطلاعاتت بالا بیا یکم توضیح بده بفهمیم !
نکنه توی اون کتاب مسخره اومده گفته چه جوری میشه کنسول رو بن کرد ؟؟؟ به نظرم شما اول یکم اطلاعات جمع کن ! اون کتاب داره میگه مبانی کامپیوتر نه مبانی کنسول :laughing:

اره شما فکر کن که من اطلاعاتم خیلی کمه ! اگه خیلی اطلاعاتت بالا بیا یکم توضیح بده بفهمیم !
نکنه توی اون کتاب مسخره اومده گفته چه جوری میشه کنسول رو بن کرد ؟؟؟ به نظرم شما اول یکم اطلاعات جمع کن ! اون کتاب داره میگه مبانی کامپیوتر نه مبانی کنسول :laughing:
دوست عزیز، من با توجه به پست های شما گفتم که یا شما دانش نرم افزار/سخت افزار نداری یا هم که اگه داری خیلی سطحیه! این دیگه خیلی واضحه!
من وقتی میگم شما برو کتاب مبانی کامپیوتر رو مطالعه کن، واسه اینه که اینجا دوستان دارن بهت توضیح میدن ولی باز شما حرف خودتو میزنی.
در ضمن چه تضمینی هست که من بیام کلی واست در این مورد توضیح بدم و شما قانع بشی؟ پس بهترین کار مطالعه ست دوست عزیز.

بله خودتون هم دارید میگید که نمیشه هر کاری کرد
خوب پس جواب هم معلومه ! خیلی کار ها رو نمیشه انجام داد
خیلی مایلم بدونم کجای پستم من چنین چیزی نوشتم.

در مورد بقیه صحبتاتونم که همش غلطه نمی خوام وارد بحث بشم و تاپیک رو بیخود منحرف کنم. چون خصلت ایرانیه که وقتی یه چیز غلطی رو می گه فقط برای اینکه نخواد کم بیاره جلوی بقیه، اگر آسمون هم به زمین بیاد باز حرف خودشو می زنه.

موفق باشی

ویرایش:
اگر منظور شما این جمله منه:
داشبورد یک سیستم عامل خیلی محدوده که به شما اجازه نمی ده هر کاری بخواین انجام بدین.
اینکه به شما (به عنوان یک کاربر) اجازه انجام خیلی کار ها داده نشه به این معنی نیست که پس شرکت سازنده os هم که از تمام function های اون مطلع هست نتونه هر کار بخواد باهاش بکنه.
یک مثال فوق ساده بزنم: وقتی شرکت با یک آپدیت چند مگابایتی کاری می کنه که براحتی بازی ها رو هارد کپی و اجرا شن (کاری که هکرا الان 3 ساله نتونستن بکنن) یعنی واقعا از نظر شما نمی تونه جلوی اجرای یک بازی یا خود کنسول رو بگیره؟

آخرین ویرایش:
اتفاقآ کنسولها هم سیستم عامل دارن ! PS3 که فکر کنم Yellow Dog Linux بود و 360 هم 100% سیستم عامل داره ولی جوری نیست که مثل ویندوز بتونیم توش ور بریم ! واضح ترین مثالش هم به DreamCast برمیگرده که یه جورایی راه مایکروسافت رو به کنسولها باز کرد. روی خود DreamCast نوشته بود : Microsoft Windows CE

آریا، سیستم عامل PS3 همون XMB ( XrossMediaBar ) هست و سیستم عامل 360 هم فکر کنم داشبورد هست.

دوست عزیز چرا رو اشتباهت داری پافشاری میکنی؟
فکر کردی کنسول چیه؟
شما که هنوز در این حد نمیدونی که کنسول هم همون کامپیوتر هست
بهتره خودت مودبانه دیگه به این اراجیف ادامه ندی
یه نگاه به کنسول بندازی میفهمی که همون کامپیوتره
cpu و gpu و mb و lan و ....
تنها تفاوتش اینه که دست یوزر توش بسته تره ولی شما مثله اینکه فقط
بلدی به حرف دیگران بخندی و به کتاب مبانی کامپیوتر بگی مسخره
حتما باید به جای اون کتاب پستهایه لجوجانه و مسخره شما ملاک قرار بگیره؟

YouTube - how to install windows xp on xbox 360 (super comp)

اگر چيزي بلد نيستيد و همه حرف هاتان غلط و از روي نظر شخصي است مشكلي ندارد فقط اعتماد به نفس داشته باشيد و انقدر روي حرف غلط خود تاكيد كنيد تا پيروز شويد. فن جدل نشان دهنده هويت ما هست!! - هويت ايراني !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or