Major Nelson: مواظب باشید. شما بن خواهید شد!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
header.jpg

Major Nelson در مورد علت‌ بن شدن افراد از XBL توضیح می‌دهد:

: من اخیرا پست‌هایی دریافت کرده‌ام و همچنین در تاپیک‌های مختلف، موضوعاتی را دیده‌ام که در مورد بن شدن افراد از XBL هستند و لازم می‌بینم که توضیحاتی بدهم. ما تلاش می‌کنیم که بازی‌ها را برای جماعت 14 میلیونی خود، در ایمنی و سلامتی نگه داریم. در این راستا مایکروسافت، در مقابل کنسول‌های دست‌کاری شده‌ای که قرار است بازی‌های pirate را اجرا کنند وارد عمل شده‌است. شما باید بدانید که دست‌کاری کنسول بر خلاف قوانین XBL می‌باشد، گارانتی شما را باطل کرده و شما قطعا بن خواهید‌شد"

" سلامتی صنعت بازی در این است که کاربران، قیمت واقعی هر محصول و سرویسی را که به ان‌ها خدماتی را ارائه می‌کنند،بپردازند. ما سیستم anti-piracy خود را هر روز تقویت کرده و ادامه می‌دهیم تا جایی که این معضل را از صنعت گیم دور کرده و ایمنی و اطمینان خاطر انجمن XBL خود را بهبود بخشیم".

Source

مایکروسافت اگر بخواد خیلی راحت میتونه دستگاه شما رو بریک کنه یه جور که
دیگه نشه کاریش کرد
کاری نداره اگر کسی یه کم به نرم افزار وارد باشه متوجه میشه
تا حالا درایو کی به گوشت خورده که میگن پرید؟
دیگه کنسولت به هیچ درد نمیخوره
یه کاری تو همین مایه میکنه که ....

اینا رو با spore جان بودم که خیلی فکر میکنه مایکروسافت علاقه به فروش کنسول تو ایران و
4 تا کشور غراضه مثل ما داره
نه خیر مایکروسافت علاقه به فروش بازیها داره چون اونه که سود داره عزیزم

به چند دلیل مایکرو این کارو نکرده : 1 نمیتونسته ؟؟؟ تواناییش نداشته ؟؟؟ 2
فروش کنسولش توی کشور های جهان سوم
3 شاید اشتباهی یک نفر رو اینطوری کنه که شاهد بودین که خیلی ها رو اشتباهی بن کرده بوده اون موقع باید خر بیارو باقالی بار کن چون مردم کشور های جهان اول اینجوری ساکت نمیشینند :-"
پایان

ببین شما میگی که کنسول ! خوب این با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق داره :p[/quote[
آهان .. هرجاش که اشتباه میگم بچه ها تصحیح کنند. کنسول چیزی غیر از یک سخت افزار ـه (با ساختاری بسیار شبیه به کامپیوتر ؟! ) و اونوقت این Firmware که برای بازیهای جدید Update میشه چه نقشی در کنسول داره؟ احتمالا هیچ شباهتی با سیستم عامل نداره.

بین مایکرو هیچ وقت احتمالش نمیداد که کنسولش به این راحتی ها هک بشه برا همینم زیاد جوگیر نشد مثل سونی برا همینم امنیت این کنسول پایینه در حدی که نمیشه کار خیلی شاقی انجام داد مثل مثال شما !

"امنیت پایین این کنسول" با عدم امکان اجراکردن دستور چه ربطی داره.
چرا در زمینه ویستا چنین قابلیتی هست و یا حتی در XP هم همینطور، که برخی از آپدیت های نرم افزاری ویندوزهای XP با CD Key های وارد شده در Blacklist اشون را از کار مینداخت. چیزی بوده که مایکروسافت از قبل باهاش مواجه بوده و تجربه اش را هم داشته.

1. که میتونه.. همانطور که در ویندوز همین کار رو میکنه. یعنی مایکروسافت نمیتونه ترتیبی بده که در یک آپدیت تمام کنسولهایی که آیدیشون در لیست سیاه قرار داره، Firmware شون بهم بریزه و مجبور باشند با روش های دیگه این قضیه را دور بزنند؟

2. اکثر کشورهای جهان سوم در محاسبه آمار بیشتر شرکت ها وجود ندارد.

3. گفتم "اگر مشکلات ناشی از شکایات نبود"!

در ضمن اگه یادتون باشه ماکروسافت اون اوایل که کنسول وارد بازار کرد گفت که قیمت کنسول 360 برای فروش از قیمت تمام شده برای خودمون پایین تره و تمام سود رو تو فروش بازی حساب کردن.طبیعی که بخوان برای فروش بازی های ارجینالشون هر اقدامی بکنن.نمی شه قطعی گفت ولی به نظر من اگه بخواد می تونه این کارو بکنه
البته همه امیدواریم که این اتفاق نیفته

كافيه همون موقع كه به لايو وصل ميشيد و ميبينيد كه بن شديد يك برنامه قفل كننده كنسول روي دستگاهتون نصب بشه ناخواسته بعد خواهيد ديد مايكروسافت ميتونه يا نميتونه!.

عزیزان من به احتمال 90 درصد مایکرو نمیتونه همچین کاری بکنه ! این چیزایی که شما میگید باید به صورت سخت افزاری انجام بشه نه نرم افزاری !
جناب tyrax کنسول چیزی مثل pc هست تا اینجاش قبول اما کنسول که سیستم عامل نداره که بتونه کنترل کاملی بر سخت افزار داشته ! این اپدیت ها هم هیچ کدوم نمیتونند کاری کنند اگر نه یه اپدیت میومد که دیگه کنسول بازیه کپی نخونه پس چرا همچین چیزی نیست ؟؟؟ :confused: اگه جواب این سوال رو بدین من قبول میکنم که مایکرو میتونه سخت افزار رو هم دستکاری کنه با تشکر;)

اما کنسول که سیستم عامل نداره که بتونه کنترل کاملی بر سخت افزار داشته !
اتفاقآ کنسولها هم سیستم عامل دارن ! PS3 که فکر کنم Yellow Dog Linux بود و 360 هم 100% سیستم عامل داره ولی جوری نیست که مثل ویندوز بتونیم توش ور بریم ! واضح ترین مثالش هم به DreamCast برمیگرده که یه جورایی راه مایکروسافت رو به کنسولها باز کرد. روی خود DreamCast نوشته بود : Microsoft Windows CE

عزیزان من به احتمال 90 درصد مایکرو نمیتونه همچین کاری بکنه ! این چیزایی که شما میگید باید به صورت سخت افزاری انجام بشه نه نرم افزاری !
جناب tyrax کنسول چیزی مثل pc هست تا اینجاش قبول اما کنسول که سیستم عامل نداره که بتونه کنترل کاملی بر سخت افزار داشته ! این اپدیت ها هم هیچ کدوم نمیتونند کاری کنند اگر نه یه اپدیت میومد که دیگه کنسول بازیه کپی نخونه پس چرا همچین چیزی نیست ؟؟؟ :confused: اگه جواب این سوال رو بدین من قبول میکنم که مایکرو میتونه سخت افزار رو هم دستکاری کنه با تشکر;)
دوست عزیز یک سیستم سخت افزار کامپیوتری بدون سیستم عامل اصلاً معنی نداره. اتفاقاً kernel داشبورد 360 همون kernel ویندوز xp media center هست. داشبورد یک سیستم عامل خیلی محدوده که به شما اجازه نمی ده هر کاری بخواین انجام بدین.
سیستم عامل معنیش این نیست که هر چی که یک desktop داشت با 4 تا icon مثل my computer که درایوامونو نشون بده پس ما اسمش رو بزاریم سیستم عامل.
مثلاً شما فکر می کنی فلش کردن rom کنسول و دستکاری محتویاتش از طریق یک نرم افزار که به عنوان آپدیت دانلود بشه کار سختیه برای مایکروسافت؟ خیلی راحت می تونه با پاک کردن اون اصلاً کاری کنه کنسول وقتی روشن بشه بالا نیاد. (البته کاری ندارم که همون روش رو هم هکر ها می تونن دوباره برگردونن و مثال زدم.)
اگر نه یه اپدیت میومد که دیگه کنسول بازیه کپی نخونه پس چرا همچین چیزی نیست ؟؟؟
دلیل این موضوع رو فکر کنم پارسیا نوشت در پست اولش: (البته خیلی دلایل دیگر هم می تونه داشته باشه)
مطمئن باشید اگر مشکلات ناشی از شکایات نبود مایکروسافت ترتیبی میداد که همه کنسولهایی که بن میکنه دیگر به صورت آفلاین هم قادر به اجرا نباشند،

دوسته عزیز ما باید به نحوی با سخت افزار رابطه برقرار کنیم تا بتونیم از قدرتش استفاده کنیم. خب این وسط به کمک نرم افزار که یه رابط هست این کار رو انجام می دیم. هر وسیله نیاز به یه سیستم عامل داره. حتی ماشین حساب شما هم یک کامپیوتر هست. دیگه چه برسه به 360 که شما باهاش بازی می کنید. فیلم میبینید. به اینترنت متصل میشید. و حتی Interface دستگاه رو تغییر می دید.

مگه نگفتین که فقط از xbl بن می شیم پس چرا می گین کنسول هم ممکنه دیگه بالا نیاد به صورت افلاین/؟ از کی قرار ماکروسافت این طرح شو شروع کنه؟و اگه به اینترنت وصل نشیم این مشکل دیگه به وجود نمی یاد؟

مگه نگفتین که فقط از xbl بن می شیم پس چرا می گین کنسول هم ممکنه دیگه بالا نیاد به صورت افلاین/؟ از کی قرار ماکروسافت این طرح شو شروع کنه؟و اگه به اینترنت وصل نشیم این مشکل دیگه به وجود نمی یاد؟
دوست عزيز. برادر من.:smile: اون فقط يه حدس بود. قرار نيست مايكروسافت اينكارو كنه. فقط دوستان گفتن قدرت اينكارو داره.

هیچ وقت

بحث این تاپیک بعد از پست 3م اصلاً ربطی به بن نداره و انجام هم نمی شه و فقط در حد تئوری و بحث و نظر هست.

اتفاقآ کنسولها هم سیستم عامل دارن ! PS3 که فکر کنم Yellow Dog Linux بود و 360 هم 100% سیستم عامل داره ولی جوری نیست که مثل ویندوز بتونیم توش ور بریم ! واضح ترین مثالش هم به DreamCast برمیگرده که یه جورایی راه مایکروسافت رو به کنسولها باز کرد. روی خود DreamCast نوشته بود : Microsoft Windows CE
خیر سیستم عامل ندارند ! خیلی هم واضح هستش شما گوشی های سونی اریکسون رو نگاه کنید اکثرشون جاوا هستند به جز چند مورد
جاوا هم یک پلتفرم هستش شما میتونید کار های زیادی انجام بدی اما نمیشه بهش بگی سیستم عامل پس حتما مایکرو هم از یه همچین چیزی امکان داره که استفاده کنه بعدشم ps3 هم حتی شما باید لینوکس رو نصب کنید در غیر این صورت اون هم هیچی نداره
دوست عزیز یک سیستم سخت افزار کامپیوتری بدون سیستم عامل اصلاً معنی نداره. اتفاقاً kernel داشبورد 360 همون kernel ویندوز xp media center هست. داشبورد یک سیستم عامل خیلی محدوده که به شما اجازه نمی ده هر کاری بخواین انجام بدین.
سیستم عامل معنیش این نیست که هر چی که یک desktop داشت با 4 تا icon مثل my computer که درایوامونو نشون بده پس ما اسمش رو بزاریم سیستم عامل.
مثلاً شما فکر می کنی فلش کردن rom کنسول و دستکاری محتویاتش از طریق یک نرم افزار که به عنوان آپدیت دانلود بشه کار سختیه برای مایکروسافت؟ خیلی راحت می تونه با پاک کردن اون اصلاً کاری کنه کنسول وقتی روشن بشه بالا نیاد. (البته کاری ندارم که همون روش رو هم هکر ها می تونن دوباره برگردونن و مثال زدم.)
دلیل این موضوع رو فکر کنم پارسیا نوشت در پست اولش: (البته خیلی دلایل دیگر هم می تونه داشته باشه)
بله خودتون هم دارید میگید که نمیشه هر کاری کرد
خوب پس جواب هم معلومه ! خیلی کار ها رو نمیشه انجام داد
شکایت هم خیلی دلیل مسخره ای هستش چون من بیام بازی کپی بکنم بعد کنسولم مثلا بلاک شه بعد بیام شکایت کنم ؟؟؟ مثل این میمیونه من توی این انجمن یه حرف نادرست بزنم بعد بن بشم بیام بگم چرا منو بن کردین ؟؟؟؟
دوسته عزیز ما باید به نحوی با سخت افزار رابطه برقرار کنیم تا بتونیم از قدرتش استفاده کنیم. خب این وسط به کمک نرم افزار که یه رابط هست این کار رو انجام می دیم. هر وسیله نیاز به یه سیستم عامل داره. حتی ماشین حساب شما هم یک کامپیوتر هست. دیگه چه برسه به 360 که شما باهاش بازی می کنید. فیلم میبینید. به اینترنت متصل میشید. و حتی Interface دستگاه رو تغییر می دید.
دوست عزیز مثل اینکه شما سیستم عامل رو با همه چیز قاتی کردی ؟؟؟؟ ماشین حساب یه دستگاه سادست ! که با چند تا پردازش میتونه به این عدد ها برسه چه ربطی به سیستم عامل داره گوشی موبایلشم اکثرا جاوا هستند بعد بیایم بگیم جاوا سیستم عامل ؟؟؟؟ مگه Ps2 سیستم عامل داشت ؟؟؟؟ خیز فقط به وسیله سخت افزار و شاید چند تا نرم افزار کارش انجام میشد پس ربطی نداره که ما از هر سخت افزاری بخواهیم استفاده کنیم باید سیستم عامل نصب کنیم;)

فرق مدیر بخش فلان با مدیر عامل چیه ؟؟؟؟ توی همین جمله جواب همه دوستان هست ;)

اصلا به این چیز ها نیست.ماجور نیلسون گفته بن از لایو نگفته بن از کنسول که....الکی تاپیک رو منحرف کردید مردم فکر میکنن چه خبره......ماکروسافت هیچ غلطی نمیتواند بکند:laughing:.اگه یکی رو اشتباهی بن کنه که دیگه خر بیار و باقالی بار کن به قول اسپور جون.در ماکروسافت تخته میشه اگه اشتباهی صورت بگیره.بی خودی هم تاپیک رو منحرف نکنید.این فقط یه اخطار بود که یعنی دور جدید بن داره شروع میشه سعی کنید از قوانین پیروی کنید.همین!

اصلا به این چیز ها نیست.ماجور نیلسون گفته بن از لایو نگفته بن از کنسول که....الکی تاپیک رو منحرف کردید مردم فکر میکنن چه خبره......ماکروسافت هیچ غلطی نمیتواند بکند:laughing:.اگه یکی رو اشتباهی بن کنه که دیگه خر بیار و باقالی بار کن به قول اسپور جون.در ماکروسافت تخته میشه اگه اشتباهی صورت بگیره.بی خودی هم تاپیک رو منحرف نکنید.این فقط یه اخطار بود که یعنی دور جدید بن داره شروع میشه سعی کنید از قوانین پیروی کنید.همین!
دستت درد نکنه جیگر اما ما نمیگیم که نیلسون گفته که ما کنسول رو میترکونیم ! ما داریم در مورد این بحث میکنیم که میتونه یا نه ؟؟؟ که معلومه نمیتونه اگه میتونست یه کاری میکرد کنسولش اصلا بازی کپی نخونه ؟؟؟ ;)

خیر سیستم عامل ندارند ! خیلی هم واضح هستش شما گوشی های سونی اریکسون رو نگاه کنید اکثرشون جاوا هستند به جز چند مورد
جاوا هم یک پلتفرم هستش شما میتونید کار های زیادی انجام بدی اما نمیشه بهش بگی سیستم عامل پس حتما مایکرو هم از یه همچین چیزی امکان داره که استفاده کنه بعدشم ps3 هم حتی شما باید لینوکس رو نصب کنید در غیر این صورت اون هم هیچی نداره
شما اگه معنی OPERATING SYSTEM رو بدونی , نمیگی اینها سیستم عامل ندارن. خیلی راحت میتونی یه سرچ کوچیک بکنی. بقیه توضیحات رو هم که اشکان داد. نمیدونم این وسط جاوا از کجا اومد ولی OS یا Operating System یا سیستم عامل توی کنسولها وجود داره و با "خیر" گفتن شما هم از بین نمیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or