Major Nelson: مواظب باشید. شما بن خواهید شد!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
header.jpg

Major Nelson در مورد علت‌ بن شدن افراد از XBL توضیح می‌دهد:

: من اخیرا پست‌هایی دریافت کرده‌ام و همچنین در تاپیک‌های مختلف، موضوعاتی را دیده‌ام که در مورد بن شدن افراد از XBL هستند و لازم می‌بینم که توضیحاتی بدهم. ما تلاش می‌کنیم که بازی‌ها را برای جماعت 14 میلیونی خود، در ایمنی و سلامتی نگه داریم. در این راستا مایکروسافت، در مقابل کنسول‌های دست‌کاری شده‌ای که قرار است بازی‌های pirate را اجرا کنند وارد عمل شده‌است. شما باید بدانید که دست‌کاری کنسول بر خلاف قوانین XBL می‌باشد، گارانتی شما را باطل کرده و شما قطعا بن خواهید‌شد"

" سلامتی صنعت بازی در این است که کاربران، قیمت واقعی هر محصول و سرویسی را که به ان‌ها خدماتی را ارائه می‌کنند،بپردازند. ما سیستم anti-piracy خود را هر روز تقویت کرده و ادامه می‌دهیم تا جایی که این معضل را از صنعت گیم دور کرده و ایمنی و اطمینان خاطر انجمن XBL خود را بهبود بخشیم".

Source

یعنی اگر 12v کرده باشیم بن میشیم؟؟
اگه دستگاه کپی شده باشه بن میکنن؟؟
اگه بن بکنن خدا به دادمون برسه ما پول بازی های اصلی رو نداریم:(
12 ولت هم که میکنیم واسه سلامتی کنسولمون هست

یعنی اگر 12v کرده باشیم بن میشیم؟؟
اگه دستگاه کپی شده باشه بن میکنن؟؟
اگه بن بکنن خدا به دادمون برسه ما پول بازی های اصلی رو نداریم:(
12 ولت هم که میکنیم واسه سلامتی کنسولمون هست

Any attempt to disassemble, decompile, create derivative works of, reverse engineer, modify, further sublicense, distribute or use for other purposes either the hardware or software associated with an original Xbox or Xbox 360 console or the Service, is strictly prohibited

هرگونه دستکاری نرم افزاری و سخت افزاری (البته در صورتی که مایکروسافت بتونه detect کنه) .. که شامل همه صحبت های شما میشه. حالا بخاطر سلامتی یا هر دلیل دیگر.

مطمئن باشید اگر مشکلات ناشی از شکایات نبود مایکروسافت ترتیبی میداد که همه کنسولهایی که بن میکنه دیگر به صورت آفلاین هم قادر به اجرا نباشند، کاری که همین الان داره با بعضی ویندوزهای Vista غیرقانونی انجام میده.
The behavior of reduced functionality mode in Windows Vista

Any attempt to disassemble, decompile, create derivative works of, reverse engineer, modify, further sublicense, distribute or use for other purposes either the hardware or software associated with an original Xbox or Xbox 360 console or the Service, is strictly prohibited

هرگونه دستکاری نرم افزاری و سخت افزاری (البته در صورتی که مایکروسافت بتونه detect کنه) .. که شامل همه صحبت های شما میشه. حالا بخاطر سلامتی یا هر دلیل دیگر.

مطمئن باشید اگر مشکلات ناشی از شکایات نبود مایکروسافت ترتیبی میداد که همه کنسولهایی که بن میکنه دیگر به صورت آفلاین هم قادر به اجرا نباشند، کاری که همین الان داره با بعضی ویندوزهای Vista غیرقانونی انجام میده.
The behavior of reduced functionality mode in Windows Vista
هیچ وقت نمیتونست همچین کاری کنه کنسولی که هک بشه دیگه با این چیز ها نمیشه به صورت off از بین ببریش ! شما فکر کردین بن کردن مثلا خیلی کار سختی ؟؟؟ شما هر وقت که وصل بشی یه کد مخصوص هر کنسول داره که وقتی اونو به اصطلاح بن میکنه دیگه نمیتونید وارد xbl بشید ! عمرا اگه بتونه دخالتی توی سخت افزار بکنه ;)

خدایی حق داره ولی بعضی از دوستان رو دیدم فحش میدادن مایکروسافت:biggrin1: بازی کپی میکنیم انتظار داریم کسی با هامون کاری نداشته باشه...
آخه ميدوني چيه؟ وقتي بازيش رو نمياره بفروشه چرا من بايد برم اصلش رو با دو برابر قيمت بخرم؟

تقصير كار خودشون هم هستند خيلي ها تو ايران ماشاالله پولشون با برج ميلاد برابري ميكنه همش هم توي اين لايو و مايو پلاسند خودمم يك يا دوتاشون رو ميشناسم و ميگند بازي هاي اورجينال 360 كم پيداست ميرن كپي ميخرن و اصولا هر وقت هم بن بشه كنسول رو ميندازن دور :biggrin1: يك نو ميخرن وليكن اگر مايكروسافت ميومد بازي ها رو به صورت اصل عرضه ميكرده مطمئنا خيلي ها پولشون جمع ميكرد در سال يك بازي مثل اين گاو 2 :biggrin1: خودمون رو ميخريدن!

xbl چیست؟؟؟؟:cheesygri
من متوجه نشدم.می شه یکی بگه منظور چیه؟
چجوری تشخیص می دن که فلانی دست کاری کرده؟؟؟توسط همین داشبورد دزدیه که نصب کردیم؟؟؟
اگه اینجوری باشه که همه ایرانیا چون دستگاهشون کپی خوره بن می شن!

xbl چیست؟؟؟؟:cheesygri
من متوجه نشدم.می شه یکی بگه منظور چیه؟
چجوری تشخیص می دن که فلانی دست کاری کرده؟؟؟توسط همین داشبورد دزدیه که نصب کردیم؟؟؟
اگه اینجوری باشه که همه ایرانیا چون دستگاهشون کپی خوره بن می شن!

XBL = Xbox Live

آخه ميدوني چيه؟ وقتي بازيش رو نمياره بفروشه چرا من بايد برم اصلش رو با دو برابر قيمت بخرم؟

تقصير كار خودشون هم هستند خيلي ها تو ايران ماشاالله پولشون با برج ميلاد برابري ميكنه همش هم توي اين لايو و مايو پلاسند خودمم يك يا دوتاشون رو ميشناسم و ميگند بازي هاي اورجينال 360 كم پيداست ميرن كپي ميخرن و اصولا هر وقت هم بن بشه كنسول رو ميندازن دور :biggrin1: يك نو ميخرن وليكن اگر مايكروسافت ميومد بازي ها رو به صورت اصل عرضه ميكرده مطمئنا خيلي ها پولشون جمع ميكرد در سال يك بازي مثل اين گاو 2 :biggrin1: خودمون رو ميخريدن!

بازیش رو نمیاره بفروشه؟:دی مگه سونی میاد تو ایران میفروشه؟!:دی یعنی اگه بازیش باشه تو اورجینال میخری؟!
خب تو ایران کپی خور شده و بازیهای اورجینالش دیگه نمیاد ولی مثلا ps3 بازیهاش میاد,اون کسیم که پولش با برج میلاد برابری میکنه میتونه بازیهای 360 رو اورجینال گیر بیاره یکم همت فقط میخواد:) در ضمن چه دلیلی داره مایکروسافت بازیش رو تو کشوری که قانون کپی رایت نداره منتشر کنه؟!

بازیش رو نمیاره بفروشه؟:biggrin1: مگه سونی میاد تو ایران میفروشه؟!:biggrin1: یعنی اگه بازیش باشه تو اورجینال میخری؟!
خب تو ایران کپی خور شده و بازیهای اورجینالش دیگه نمیاد ولی مثلا ps3 بازیهاش میاد,اون کسیم که پولش با برج میلاد برابری میکنه میتونه بازیهای 360 رو اورجینال گیر بیاره یکم همت فقط میخواد:) در ضمن چه دلیلی داره مایکروسافت بازیش رو تو کشوری که قانون کپی رایت نداره منتشر کنه؟!
نمياره نميفروشه ديگه :biggrin1: خب براي همين كه 95 درصد ايراني ها علاقه خاصي نسبت به 360 و مايكروسافت دارند :biggrin1:. من كه نميگم الان اگر بازي هاي اورجينال تو ايران مثل بازي هاي كپي ريخته بود همه ميرفتن ميخريدن ولي خب اگر بود حداقل سالي يكي كه ميخريديم :biggrin1: من خودم اون موقع كه تب و تاب AC بود قصد داشتم يك پكش رو با مجسمه اش بخرم ولي متاسفانه جايي رو گير نياوردم اينقدر گذشت كه تبش اومد پايين. ولي اگر اولش داغ بودم جايي دم دستم بود شده بود وام ميگرفتم ميخريدم.

خب وقتي تحريم كه هستيم ، كسي هم كه تو ايران بازي نميكنه طبق تصوري كه بيشتر بازيسازان خارجي دارند :biggrin1: اونها هم كه نميارن بفروشند مگه من رواني ام (دور از جونم) برم بازي اورجينال بخرم؟ وقتي بازي هاش رو بياره تو ايران بفروشه شك نكن كه خيلي ها خريدارند.

مثلا اين بنده خدا هايي كه دارند خدادتمان به يك سري مغازه دار زحمت كش كه از صبح تا شب براي مردم ميبافن و ميبندن ، از خداش نيست بازي اي كه روي اول لانچ ميشه رو جاي اين كه بخره 100 تومان بخره 60 تومان ؟ هست ديگه.

هیچ وقت نمیتونست همچین کاری کنه کنسولی که هک بشه دیگه با این چیز ها نمیشه به صورت off از بین ببریش ! شما فکر کردین بن کردن مثلا خیلی کار سختی ؟؟؟ شما هر وقت که وصل بشی یه کد مخصوص هر کنسول داره که وقتی اونو به اصطلاح بن میکنه دیگه نمیتونید وارد xbl بشید ! عمرا اگه بتونه دخالتی توی سخت افزار بکنه ;)

ممنون از این که بن کردن از xbl رو برام توضیح دادید.

اون مثالی که در زمینه Vista زدم را هم با لینک قرار دادم که دوستان ببینند. در برخی از موارد، ویندوزی که قلابی تشخیص داده بشه اصلا دیگه بالا نمیاد! عجب .. شرکت سازنده نمیتونه دخالتی بکنه ؟

در مورد StarForce یک مقدار تحقیق کنید، قفل نرم افزاری بازی های PC بود (مثل Beyond Divinity ) و تا جایی که یادمه مثلا همین بازی هیچ گاه کرک نشد تا وقتی که بدلیل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری که ایجاد میکرد، (دقیقا یادمه با Patch 1.49 همین بازی) قفل برداشته شد. حتی گزارش شده بود که DvdROM افرادی که بازی کپی اجرا کرده بودند، دچار مشکلات سخت افزاری غیرقابل تعمیر شده بود و مسائل نرم افزاری بیشمار دیگر . وقتی که یک قفل نرم افزاری ساده این کار رو کرد، مایکروسافت با کنسول خودش نمیتونست همچین کاری بکنه؟

نمياره نميفروشه ديگه :biggrin1: خب براي همين كه 95 درصد ايراني ها علاقه خاصي نسبت به 360 و مايكروسافت دارند :biggrin1:. من كه نميگم الان اگر بازي هاي اورجينال تو ايران مثل بازي هاي كپي ريخته بود همه ميرفتن ميخريدن ولي خب اگر بود حداقل سالي يكي كه ميخريديم :biggrin1: من خودم اون موقع كه تب و تاب AC بود قصد داشتم يك پكش رو با مجسمه اش بخرم ولي متاسفانه جايي رو گير نياوردم اينقدر گذشت كه تبش اومد پايين. ولي اگر اولش داغ بودم جايي دم دستم بود شده بود وام ميگرفتم ميخريدم.

خب وقتي تحريم كه هستيم ، كسي هم كه تو ايران بازي نميكنه طبق تصوري كه بيشتر بازيسازان خارجي دارند :biggrin1: اونها هم كه نميارن بفروشند مگه من رواني ام (دور از جونم) برم بازي اورجينال بخرم؟ وقتي بازي هاش رو بياره تو ايران بفروشه شك نكن كه خيلي ها خريدارند.

مثلا اين بنده خدا هايي كه دارند خدادتمان به يك سري مغازه دار زحمت كش كه از صبح تا شب براي مردم ميبافن و ميبندن ، از خداش نيست بازي اي كه روي اول لانچ ميشه رو جاي اين كه بخره 100 تومان بخره 60 تومان ؟ هست ديگه.
دلیلی هم نداره بیاره چون با قوانینشون مغایرت داره:) وقتی قانون کپی رایت نیست تو ایران در نتیجه ایران اصلا جز امار حساب نمیشه و مسلما نمیاد تو ایران بفروشه...
تعداد کسایی که بخوان تو ایران بازی اورجینال بخرن خیلی خیلی کم هستن و به قوله تو سالی یه بار یه بازی بیاد تازه اونم اگر جوگیر بشیم اگر پولش رو داشته باشیم بریم یه بازی اورجینال بخریم ms که میرض نیست تو چنین جایی بازی بفروشه:) اگه یکی حال کرد بازی اورجینال بخره جاهایی هست که میفروشه یا واست میاره (همین DC) ...
کلا این مشکل دست ms نیست مشکل از یه جای دیگست که بخوایم بحث کنیم میشه سیاسی!! ms میبینه کپی رایت نیست خوب نمیاره بفروشه خیلی سادست موضوع!
یه تاپیک در مورد این قانون کپی رایت و اینا هست اونجا زیاد بحث شد...

به نظر من وقتی که به لایو وصل بشید یک ارتباط دو طرفه برقرار کردید. خوب مایکروسافت اگر تشخیص بده که شما دستگاهتون مشکل داره و به نحوی کپی خور شده میتونه با لود کردن یه دستور و برنامه روی ایکس باکس دستگاه رو از کار بندازه. خب شما وقتی مورده تهاجم یک هکر واقع میشید خودتون دستور رو اجرا میکنید؟ خودتون ویروس رو لود میکنید؟ مسلما نه. {البته سهوا هم اره} خب این کار هم شدنی هست.

ممنون از این که بن کردن از xbl رو برام توضیح دادید.

اون مثالی که در زمینه Vista زدم را هم با لینک قرار دادم که دوستان ببینند. در برخی از موارد، ویندوزی که قلابی تشخیص داده بشه اصلا دیگه بالا نمیاد! عجب .. شرکت سازنده نمیتونه دخالتی بکنه ؟

در مورد StarForce یک مقدار تحقیق کنید، قفل نرم افزاری بازی های PC بود (مثل Beyond Divinity ) و تا جایی که یادمه مثلا همین بازی هیچ گاه کرک نشد تا وقتی که بدلیل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری که ایجاد میکرد، (دقیقا یادمه با Patch 1.49 همین بازی) قفل برداشته شد. حتی گزارش شده بود که DvdROM افرادی که بازی کپی اجرا کرده بودند، دچار مشکلات سخت افزاری غیرقابل تعمیر شده بود و مسائل نرم افزاری بیشمار دیگر . وقتی که یک قفل نرم افزاری ساده این کار رو کرد، مایکروسافت با کنسول خودش نمیتونست همچین کاری بکنه؟
خواهش میکنم قابلی نداشت :cheesygri

ببین شما میگی که کنسول ! خوب این با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق داره :p ببین مایکرو هیچ وقت احتمالش نمیداد که کنسولش به این راحتی ها هک بشه برا همینم زیاد جوگیر نشد مثل سونی برا همینم امنیت این کنسول پایینه در حدی که نمیشه کار خیلی شاقی انجام داد مثل مثال شما !این چیزی که شما میگی نمیشه با یه اپدیت ساده بندازی توی کنسول که هر کی بازی کپی اجرا کنه دستگاش بپکه ! :eek:
به چند دلیل مایکرو این کارو نکرده : 1 نمیتونسته ؟؟؟ تواناییش نداشته ؟؟؟ 2
فروش کنسولش توی کشور های جهان سوم
3 شاید اشتباهی یک نفر رو اینطوری کنه که شاهد بودین که خیلی ها رو اشتباهی بن کرده بوده اون موقع باید خر بیارو باقالی بار کن چون مردم کشور های جهان اول اینجوری ساکت نمیشینند :-"
پایان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or