MAFIA Trilogy

بیشتر توضیح بده لطفا
نفوذ تفکرات چپ سوسیالیستی و فمنیستی حامی "مثلا" زنان و سیاهپوستان تو مدیا و Entertainment ?
پایین آوردن رده سنی بازیها و فیلم ها برای جذب مخاطب بیشتر مثل بلایی که سر WWE اومد و از اون اقتداری که دهه ۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ داشت به یه رویداد مسخره تبدیل شد.
و اینجور دلایل!!!
تاریخ باید به خودش بباله که دهه ۸۰ و ۹۰ رو بخودش دیده و همینطور ماها اما واقعیت اینه که وضع سرگرمی و مدیا الان خیلی مسخره شده

قوانین شهرش چطوره پلیس خوب جریمه می‌کنه ؟
تو درجه سختی کلاسیک دقیقا مثل نسخه اورجیناله پلیس ها سمجن و سرعت بالا 60 کیلومتر جریمه داره رد کردن چراغ قرمز جریمه داره کلا روی کلاسیک مود بازی کاملا اوکی هست مطمئن باشید از بازی لذت خواهید برد انصافا به بعضی چیز ها خیلی خوب دقت کردن یادتون باشه تو نسخه اصلی وقتی شب مسابقه رفتیم که ماشین طرف مقابل رو خراب کنیم پیش لوکاس برتون روی پل جولیانو یه نفر می خواست خودکشی کنه تو نسخه ریمیک دقیقا این صحنه بازسازی شده که من خوشم اومد به نظرم همه چیز اوکی هست تو بازی فقط میشد گان پلی بازی یه مقدار طبیعی تر باشه سعی می کنم امشب بازی رو تموم کنم

تو درجه سختی کلاسیک دقیقا مثل نسخه اورجیناله پلیس ها سمجن و سرعت بالا 60 کیلومتر جریمه داره رد کردن چراغ قرمز جریمه داره کلا روی کلاسیک مود بازی کاملا اوکی هست مطمئن باشید از بازی لذت خواهید برد انصافا به بعضی چیز ها خیلی خوب دقت کردن یادتون باشه تو نسخه اصلی وقتی شب مسابقه رفتیم که ماشین طرف مقابل رو خراب کنیم پیش لوکاس برتون روی پل جولیانو یه نفر می خواست خودکشی کنه تو نسخه ریمیک دقیقا این صحنه بازسازی شده که من خوشم اومد به نظرم همه چیز اوکی هست تو بازی فقط میشد گان پلی بازی یه مقدار طبیعی تر باشه سعی می کنم امشب بازی رو تموم کنم
چه فایده آورندگان پلی و لگد اسلحه اینا رو نتونستن در بیارن من خودم کتابش دارم داستانش حرف نداره مافیا ۱ دقیقا مثل ۲ هر دو در این زمینه عالی هستن اینجا یکسری موارد اضافه کردن

• Sad
Reactions: kamyy
چه فایده آورندگان پلی و لگد اسلحه اینا رو نتونستن در بیارن من خودم کتابش دارم داستانش حرف نداره مافیا ۱ دقیقا مثل ۲ هر دو در این زمینه عالی هستن اینجا یکسری موارد اضافه کردن
اصلا داستان مافیا 1 رو با مافیا 2 مقایسه نکن مافیا 2 دله دزدی بود ویتو شخصیتش مضخرف بود و داستان بازی کاملا معمولی بود مافیا 1 یکی از بهترین داستان های تاریخ بازی های ویدیویی رو داره
گان پلی بازی معمولیه بد نیست. بازی خوبه مطمئن باشید اصلا ازش بدتون نمیاد مثل من اشتراکی بگیرید بازی کنید(pc)

کجای داستان سانسور کردن؟
کجاشو ؟؟؟

آخه چجوری بگم اسپویل نشه :D اسپویل داستانی محسوب نمیشه ولی اگر حساس هستید باز نکنید

تو یک مرحله که سارا رو میرسونیم خونه و با اون لات و لوتای محلشون درگیر میشیم بعد که میریم خونه سارا تا زخمامون رو پانسمان کنه اونجا تو نسخه اورجینال رابطه تام و سارا رو نشون میده

• Love
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or