Title: Mafia (1,2,3)
Developer: Hanger 13
Publisher : 2K Games
Release Date: 2020/August 28
Platforms: PC (Steam, Epic), Xbox One, PS4
----
View attachment 107395-6ee0b05825c2ba304df2b77f37188fc9.mp4
----
چون ظاهرا نسخه ی اول فراتر از یک ریمستر هست و کلا بازسازی شده.

این عکس هایی که از نسخه اول بیرون اومده اگه اشتباه نکنم مربوط به نسخه نسل نه باشه! با توجه به بازتابش های روی سطوح (آسفالت خیس و بدنه ماشین ها و ...به نظر RT داره) و کیفیت تکسچر ها . واقعا تو کتم نمی ره ONE و PS4 اینو این شکلی خروجی بدن!

فکر کنم دست راست سالیاری سم باشه اون یکی پالی. پالی به نسبت سم یکم صورتش تپل تر میزدپ.ن ۲ توی عکس دومی دون سالیری رو میبینید (پائولی و یا سم رو نمیشه تشخیص داد اما قیافه و سن اون وسطی مشخصا خود دون سالیری هست) و عکس چهارم هم اونی که پیشبند داره هم همونیه که با دخترش ازدواج می کنید (چون اونیکی که پاپیون داره یخورده جوونه).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
مافیا دو جز اوین بازی هایی بود که جدی بازی کردم و خیلی عالی بود.یک رو هم خیلی دوست دارم بازی کنم.. به دو خیلی کم محلی میکنن![]()

شهر مافیا دو یکی از بهترین ها بود.چیزی که مثلا gta v اصلا نداشت اون زندگی رو . در کل مافیا دو به عنوان یک اثر جدا برای من که خیلی عالی بود.. آهنگ منو اصلی که نیویورک رو نشون میده اون مراحل زندان و ...خب دقیقا نکته همینجاست!
اگر تجربه خارق العاده نسخه1 رو داشتید(در زمان خودش)، توقعون از نسخه دوم اونقدری بالا میبود که بگید مافیا2 خیلی هم ضعیف بود اتفاقا![]()