MAFIA Trilogy

الان اگه خبر نداشته تا امروز پس چطور میتونه در مورد بازی نظر بده و بگه انتظاری نداشته باشین? بیشتر حرفاش به نظر میرسه به خاطر ناراحت بودن برا اینه که کسی برا ساخت ریمیک دعوتش نکرده یا نقشی توش نداره یا هرچی.
کلا مافیا ۱ چیزی نیس که هایپ ادم با اینجور خبرها بریزه. همین الان همون نسخه اولیه رو بدن برا پی اس ۴ , من هایپ میشم.به شخصه. دیگه چه برسه به اینکه ریمیک بشه.

کاملا تحلیل درستیه. حرفش کاملا این سیگنال رو میرسونه که حالا که من نقشی تو ساختش ندارم، هیچی از توش درنمیاد (یا میخوام درنیاد صدسال سیاه)
باز هم که ازش پرسیدن چرا انتظار زیادی ندارید؟! صرفاجواب داده: "چون ندارم!" :-"

کاملا تحلیل درستیه. حرفش کاملا این سیگنال رو میرسونه که حالا که من نقشی تو ساختش ندارم، هیچی از توش درنمیاد (یا میخوام درنیاد صدسال سیاه)
باز هم که ازش پرسیدن چرا انتظار زیادی ندارید؟! صرفاجواب داده: "چون ندارم!" :-"
قطعا همینه.اقای Daniel Vávra اگه اشتباه نکنم قبلا هم یه سری مشکلات با 2K داشت،پس انتظار میرفت بیاد همچین حرفی بزنه

• Like
Reactions: Imaginative
آبروی خود 2k از بین میره اگر باید مافیا یک بدون هیچ تغیر اساسی انتشار بکنه خودشون هم میدونن که مهم ترین بازی این 3 گانه مافیا یک است
این آقای دنیل هم سر مافایا 3 با 2k مشکل داشت و انتظار میرفت همچین حرفی بزنه

مافیا 2 و3 رو اگه از قبل داشته باشید به صورت رایگان به نسخه Definitive Edition ارتقاع پیدا میکنه

Mafia 2 Definitive Edition will be free on Steam if you own the original game. Same goes for Mafia 3 on PS4, XBO and PC which will be upgraded to the Definitive Edition.

Mafia: Definitive Edition به صورت کامل ریمیک شده :

- rebuilt-from-the-ground-up
- updated script with new dialogue and backstories
- new cutscenes
- new gameplay sequences and features
- Mafia 3 engine

به صورت تکی 40 دلار August 28 منتشر میشه

از نظر قانونی میتونن پسش بگیرن؟ فکر نکنم

اگر مثل دوستمون اون بالا ترنزکشن انجام شده باشه پرونده ش بسته شده عملا! اما من از داخل کنسول وارد لایبرری کردم و جز فشردن دکمه دانلود قراردادی ثبت نشده برام، در نتیجه، پس گرفتنش رو غیرممکن نمیدونم.(هرچند بعیده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or