Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
خوب با این چیزایی که رفقیمون گفته ارزش خریدن با این قیمت نداره ، شهرش که تو تریلر معلوم بود چیه
اگه گیم پلی تکراری باشه که هیچی کلا ماموریت فرعی هم نباشه..

دقیقا . خودتون بازی کنید حتما .
من خودم با اینکه مراحل تکراری بوده تا اینجا ولی از بازی خوشم اومد و دارم لذت میبرم . ارزش بازی کردن رو واسه یکبار هم که شده باشه داره .
احتمالا مافیا بازی نکردی پیش از این یا زیاد پیگیر داستانش نبودی انقدر سطحی میگی ارزش یک بار بازی کردن رو داره!
بازی ای که نمره شخصی 5-6 داشته باشه هم ارزش یک بار بازی کردن رو داره ولی انتظارات آدم رو براورده می کنه؟
نقد نکنید بازی رو لطفا بدون تگ اسپویلر

به نسبت شماره اول بهش چند میده ؟؟؟
داداش هیچوقت مافیا 1 رو با هیچ بازی مقایسه نکن،حتی اگه اون بازی از سری مافیا باشه.
مافیا 1 ...چی بگم نمیتونم توصیفش کنم اون یک بازی نبود،اون یه شاهکار هنری بود،شاهکاری که با اقتدار بهترین بازی عمرم بوده تا الان

دقیقا . خودتون بازی کنید حتما .
من خودم با اینکه مراحل تکراری بوده تا اینجا ولی از بازی خوشم اومد و دارم لذت میبرم . ارزش بازی کردن رو واسه یکبار هم که شده باشه داره .
هوش مصنوعی Npc ها در چه سطحیه ؟
به غیر ماموریت اصلق کلا تو نقشه چیزی نیست ؟ مینی گیمی جانبی هیچی؟

من بازی رو نگرفتم هنوز ولی تو یوتیوب گیم پلی رو دیدم . به نظرم بازی خیلی خوبی میاد ولی گرافیک و مدلسازی مخصوصا تو روز زیاد جالب نیست و در حد نسل 8 نبود .
دوستان نقدهای بازی کی منتشر میشه ؟ معدود بازی هست که منتشر شده ولی هنوز نقدهاش نیومده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

من بازی رو نگرفتم هنوز ولی تو یوتیوب گیم پلی رو دیدم . به نظرم بازی خیلی خوبی میاد ولی گرافیک و مدلسازی مخصوصا تو روز زیاد جالب نیست و در حد نسل 8 نبود .
دوستان نقدهای بازی کی منتشر میشه ؟ معدود بازی هست که منتشر شده ولی هنوز نقدهاش نیومده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
بازی رسمی منتشر شده اما چون نسخه قبل از ریلیز به هیچ منتقدی ندادن منتقد ها مثل ما تازه شروع کردن امروز بازی رو و پراکنده در روزهای اینده کم کم نقد هاش میاد

داخل نقدش همون نکاتی که گفته بود دوستمون و ما گفتیم

گفته هسته گیم پلی بازی بسیار لذت بخش و خوب از اب دراومده اما مشکلات بازی ورماموریت های تکراری که شامل کشتن یک یا چند نفره ضربه زده حتی مثال زده هنگام یکی از ماموریت ها به صورت مخفیانه میخواسته بره باگ داشته

، گفته ساید میسیون شامل زنگ زدن دو نفر بهت و رفتن یا کشتن چند نفر یا پاکسازی و..
گفته بازی مشکلات تکنیکی و باگ و. . زیاد داره و مثالم زده ازش گفته فیزیک و دمیج ماشین ها فاجعه اس وفتی میکوبی به یک ماشین دیگه ماشین خودت هیچ چیز و مشکلی براش پیش نمیاد ماشین دیگه نابود میشه ولی رانندگی با ماشین خوب توصیف کرده نسبت به مافیا 2

جهان بازی مرده و خسته کننده توصیف کرده
گفته عابران پیاده هر چند گاهی ممکن فقط کلمه سلام یا شبیه اینو تکرار کنن
و فقط مردم در پس زمینه بازی اند
گفته هیچ کار خاصی نیست که بشه توی دنیای بازی انجام داد و ادامه داده سوالم اینه چرا اصلا این بازی open world ساخته شده ؟
با توجه به محبوبیت بازی های open wold
شروع داستانی بازی قوی توصیف کرده
گفته برخی مکانیزم های بازی پاسخش بر اساس زمان هست
مثال زده درباره پلیس ، گفته اگه لینکن جنایتش تو محله ثروتمندان و سفید پوست ها انجام بده عکس العمل پلیس اهسته تره ولی اه تو محله فقیر و سیاه پوستا باشه پلیس سریع تر ملحق میشه برای کشتن لینکن
در اخرم گفته نکات مثبت یکی موسیقی بازی و یکی سیتینگ دهه 60 که گفته همون حس و حال دهه 60 میده پوشش کاراکتر ها و..
نکات منفی باگ و ماموریت های تکراری و در اخر گفته پتانسیل بازی به هدر رفته

آخرین ویرایش:
2k بجای این که یک ip معتبر مثل Mafia بده دست یک سازنده مورد اطمینان یا نهایت نمیساخت
میزاشت با خاطرات ویتو که شرف داشت به این لینکن یا تامی که نیازی به گفتن نیست زندگی کنیم
قشنگ شک ندارم بازی با خاک یکسان کردن و یک اسم موند ازش فقط
تنها چیزی که از خود Mafia اینا فقط میدونستن و خوبم تو بازی دراوردن همون Take out و فینیشر ها و گان پلی والسلام
همینو درست کردن یک شهر نسبتا بزرگ و یک اسم open world ام زدن تنگ بازی برای فروش تبلیغاتی
باقیش سپردن به خدا نه دیزاین ماموریتی نه داستانی نه شهر درست حسابی
Rip Mafia
به همین سادگی

بازی از نظر ماموریتهای جانبی چطوره . اصلا ماموریت جانبی داره ؟ یا مثل gta ماموریت تصادفی داره که یهو یکی می پره جلوت کمک می خواد و ...و کلا چند ساعت گیم پلی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or