Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
بله حتما چشم.ولی من تا خوب چند ماموریت داستانی و فرعی و بازدید شهر و سیستم گیم پلی رو نبینم چیزی نمیگم و مطمن باش خیییییلی زودتر من 20نفر از بچه ها 600 تا پست از خوده بازی و اسپویل داستانی میزارن:D هر کس خیلی براش مهمه بهتره از پس فردا سمت این تاپیک نیاد:D
بازی همین امروز موجوده من از دو سه تا پرسیدم گفتن داریم فقط قیمتش بالاست الان

خب من بازی رو تهیه کردم . ریجن ال . بازی یه نقشه فیزیکی داره که مثل GTA هست تقریبا و خیلی خوبه :دی
بازی روند بازگویی و شروع داستانش جالبه . اوایل یه مقدار کات سین ها زیاده و کمی اذیت میکنه اما همش برای بازگویی شروع داستان هست که بفهمیم داستان از چه قراره . به نظرم داستان عالیه . از اونجا شروع میشه که میریم و میخوایم یه سرقت رو انجام بدیم و وقایع قبل سرقت و بعدش هم وقایع بعد از سرقت که شروع داستان اصلی بازی هست . گیم پلی در شوتینگ و تیر اندازی خیلی خوبه . دقیقا هر گلوله که به دشمن میخوره رو حس میکنید . ماشین سواری هم خیلی خوبه و قشنگ حس میکنید پشت ماشین نشستید و یه حس کلاسیک با ماشین های کلاسیک رو بهتون منتقل میکنه . اما شهر واقعا خلوته . تکستچر ها از دور واقعا مشکل دارند و جزئیات شهر هنگام رانندگی خیلی خیلی پایینه . یه مقدار دیگ بازی میکنم میام توضیح مفصل میدم ولی در کل :
داستان جذاب و عالی
گیم پلی بسیار عالی بجز مواقعی که توی شهر میچرخیم .
گرافیک هم در کات سین ها فوق العاده هست . در هنگام اکشن و شوتینگ هم عالیه ولی در چرخش و گشتن توی شهر بسیار بی کیفیته .
نمره تا الان 7

خب من بازی رو تهیه کردم . ریجن ال . بازی یه نقشه فیزیکی داره که مثل GTA هست تقریبا و خیلی خوبه :D
بازی روند بازگویی و شروع داستانش جالبه . اوایل یه مقدار کات سین ها زیاده و کمی اذیت میکنه اما همش برای بازگویی شروع داستان هست که بفهمیم داستان از چه قراره . به نظرم داستان عالیه . از اونجا شروع میشه که میریم و میخوایم یه سرقت رو انجام بدیم و وقایع قبل سرقت و بعدش هم وقایع بعد از سرقت که شروع داستان اصلی بازی هست . گیم پلی در شوتینگ و تیر اندازی خیلی خوبه . دقیقا هر گلوله که به دشمن میخوره رو حس میکنید . ماشین سواری هم خیلی خوبه و قشنگ حس میکنید پشت ماشین نشستید و یه حس کلاسیک با ماشین های کلاسیک رو بهتون منتقل میکنه . اما شهر واقعا خلوته . تکستچر ها از دور واقعا مشکل دارند و جزئیات شهر هنگام رانندگی خیلی خیلی پایینه . یه مقدار دیگ بازی میکنم میام توضیح مفصل میدم ولی در کل :
داستان جذاب و عالی
گیم پلی بسیار عالی بجز مواقعی که توی شهر میچرخیم .
گرافیک هم در کات سین ها فوق العاده هست . در هنگام اکشن و شوتینگ هم عالیه ولی در چرخش و گشتن توی شهر بسیار بی کیفیته .
نمره تا الان 7
دادش دمت گرم از لحاظ گرافیکی که نسل 8 به حساب می آید؟از نظر خودت نسبت به مافیا 2 چطوریه ؟هم مراحلش هم از لحاظ گیم پلی؟

• Like
Reactions: TheGodfather
دور زدن تو شهر بیشتر بدرد وقتی میخوره که بازی رو تموم کردی بری ملت بکشی حال کنی شهر تنوع نداشته باشه بازی رو تموم کنی بدرد نمیخوره که:|

دادش دمت گرم از لحاظ گرافیکی که نسل 8 به حساب می آید؟از نظر خودت نسبت به مافیا 2 چطوریه ؟هم مراحلش هم از لحاظ گیم پلی؟
باید یه مقدار دیگ بازی کنم تا بگم دقیقا بازی چطوره ولی در کل گرافیک توی کات سین ها خیلی خیلی بالاست . توی محیط هنگامی که داریم ماموریت انجام میدیم هم گرافیک خیلی خوبه و نسل 8 هست . اما متاسفانه موقعه رانندگی توی شهر کیفیت و کلا جزئیات و گرافیک پایینه مخصوصا توی سرعت بالا با ماشین .

گیم پلی هم من تازه اوایل بازی هستم و بنظرم تا قبل از شروع اصلی داستان کات سین ها بالا بود . درواقع توی 2 ساعتی که بازی کردم شاید 1 ساعتش گیم پلی بود .1 ساعت فقط کات سین بود . اما خب بازی تازه شروع شده و تازه وارد محیط بازی شدم . ببینم الان چطوره شب میام کامل توضیح میدم . اما در کل من بازی رو پسندیدم و خوشم اومد . بجز چند مورد منفی , بازی قطعا ارزش تجربه رو داره .

من فقط امیدوارم این ویتو یه جوری توی این نسخه سر به نیست بشه:D، واقعا وقتی توی نسخه 2 فهمیدم که کسی که کرکتر محبوب و مورد علاقه من توی نسخه اول رو کشته همین ویتو هست حالم به هم خورد ازش. الانم دوست دارم یه جوری توی این نسخه بالاخره سر به نیست بشه:D.

خب 3 ساعتی بازی کردم . با کل گیم پلی تقریبا اشنا شدم . این توضیحات و چیز هایی هست که به نظرم رسید :
1. شوتینگ بازی واقعا عالی کار شده . تک تک گلوله هارو وقتی به دشمنا اصابت میکنه حس میکنید . واقعا عالیه . کامبت و اکشن بازی هم خونین و عالی کار شده و کمبو ها و فینیشر ها هم یه قلق خاصی داره و تقریبا جالبه اما بعد مدتی تکراری میشه .
2. گرافیک بازی نسل 8 هست . توی مراحل و محیط های کوچک و مخصوصا کات سین ها گرافیک و جزئییات خیلی خوب و عالیه . تنها مشکلی که من دیدم جزئیات کم و دور نمای کم شهر هست که بیشتر توی روز تو ذوق میزنه اما در شب نسبتا خوب میشه . ولی در کل شهر یه مقدار بی روح هست . همون چیزی که توی تریلر ها دیدیم ولی خب نسبتا بهتر شده .
3. مراحل بازی تا اینجای کار تکراری بود :دی . دقیقا هدف این بود بری یه سری ادم رو بکشی و بیای بیرون . فقط برو بکش بیا بیرون . هیچ مراحل فرعی هم نداشت . فعلا همه اصلی بودن و کل کاری هم که میکردی این بود که بری هدفو بکشی . طراحی مراحل هم تقریبا یک شکله متاسفانه .

خب 3 ساعتی بازی کردم . با کل گیم پلی تقریبا اشنا شدم . این توضیحات و چیز هایی هست که به نظرم رسید :
1. شوتینگ بازی واقعا عالی کار شده . تک تک گلوله هارو وقتی به دشمنا اصابت میکنه حس میکنید . واقعا عالیه . کامبت و اکشن بازی هم خونین و عالی کار شده و کمبو ها و فینیشر ها هم یه قلق خاصی داره و تقریبا جالبه اما بعد مدتی تکراری میشه .
2. گرافیک بازی نسل 8 هست . توی مراحل و محیط های کوچک و مخصوصا کات سین ها گرافیک و جزئییات خیلی خوب و عالیه . تنها مشکلی که من دیدم جزئیات کم و دور نمای کم شهر هست که بیشتر توی روز تو ذوق میزنه اما در شب نسبتا خوب میشه . ولی در کل شهر یه مقدار بی روح هست . همون چیزی که توی تریلر ها دیدیم ولی خب نسبتا بهتر شده .
3. مراحل بازی تا اینجای کار تکراری بود :D . دقیقا هدف این بود بری یه سری ادم رو بکشی و بیای بیرون . فقط برو بکش بیا بیرون . هیچ مراحل فرعی هم نداشت . فعلا همه اصلی بودن و کل کاری هم که میکردی این بود که بری هدفو بکشی . طراحی مراحل هم تقریبا یک شکله متاسفانه .
به نسبت شماره اول بهش چند میده ؟؟؟

• Like
Reactions: mahyarxbox
از دوست عزیزی که اینهمه نوشت تشکر میکنم ولی من که تا خودم بازی نکنم درک نمیکنم یه سری چیزا رو اینکه کسی برات نقد کنه خیلی با بازی کردن فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or