بچه ها یه سوال درمورد داستان :
چه اتفاقی برای بابای ویتو افتاده ؟ کامل توضیح بدین .
ایشون به وسیله ی Derek به قتل رسیدن
بچه ها یه سوال درمورد داستان :
چه اتفاقی برای بابای ویتو افتاده ؟ کامل توضیح بدین .
میشه دقیقا بگی کجا؟ من پیدا نکردم. لطف کنی بزاری ممنون میشم.
اونی که اول چپتر 14 کشتیم همون شخصیت مافیا 1 بود؟؟
دوست گلم من فهمیدم ولی علتشو نفهمیدم که چرا این کار رو کرده درک؟ایشون به وسیله ی Derek به قتل رسیدن
ایشون به وسیله ی Derek به قتل رسیدن
واقعا در کل چند ساله گیمر هستی؟GTA نباید با مافیا مقایسه شه؟پس Alan wake باید مقایسه شه؟تا حالا واژه open world games خورده به گوشت؟ تو خیلی راحت میتونی نمره Mafia 2 VS GTA IV تو سایت گیم اسپات ببینی,اگه مافیا۲ رو تموم کردی بیا پست بده تا درک کنی باگ های نفرت انگیز Mafia 2 رو. واقعا نه نه جدی تو Mafia 2 رو بهتر از GTA IV میدونی؟سوژه خنده عمرم در اومد خیلی خندیدیم ایول>:d<ظاهر بین! نهایت جزئیات mafia مجله های مسخرشه؟در صورتی که GTA IVبعد این هه مدت بازم توش جزئیات جدید پیدا میشه.خواهشا اگه کسی اطلاعات نداره از بازی پست نده!واقعا ممنون میشمخدای من!من را از دست ظاهر بین های پیرو آشغال GTA آزاد بگردان!کی گفته بود مافیا مثل GTA هست؟
سلام یکی از بچه ها تو p30world زحمت داستان رو داره میکشه و چپتر -چپتر توضیح میده هرکس مثل من زبانش ضعیفه می تونه یه سر بزنه
دوست عزیز تاپیکو اشتباه اومدی اگه به عنوان نگاه کنی نوشته MAFIA II .واقعا در کل چند ساله گیمر هستی؟GTA نباید با مافیا مقایسه شه؟پس Alan wake باید مقایسه شه؟تا حالا واژه open world games خورده به گوشت؟ تو خیلی راحت میتونی نمره Mafia 2 VS GTA IV تو سایت گیم اسپات ببینی,اگه مافیا۲ رو تموم کردی بیا پست بده تا درک کنی باگ های نفرت انگیز Mafia 2 رو. واقعا نه نه جدی تو Mafia 2 رو بهتر از GTA IV میدونی؟سوژه خنده عمرم در اومد خیلی خندیدیم ایول>:d<ظاهر بین! نهایت جزئیات mafia مجله های مسخرشه؟در صورتی که GTA IVبعد این هه مدت بازم توش جزئیات جدید پیدا میشه.خواهشا اگه کسی اطلاعات نداره از بازی پست نده!واقعا ممنون میشم
من هرچی بیشتر مافیا بازی میکنم-به این نتیجه میرسم اصلا در حدی نیست که GTA مقایسه بشه...........واقعا در کل چند ساله گیمر هستی؟GTA نباید با مافیا مقایسه شه؟پس Alan wake باید مقایسه شه؟تا حالا واژه open world games خورده به گوشت؟ تو خیلی راحت میتونی نمره Mafia 2 VS GTA IV تو سایت گیم اسپات ببینی,اگه مافیا۲ رو تموم کردی بیا پست بده تا درک کنی باگ های نفرت انگیز Mafia 2 رو. واقعا نه نه جدی تو Mafia 2 رو بهتر از GTA IV میدونی؟سوژه خنده عمرم در اومد خیلی خندیدیم ایول>:d<ظاهر بین! نهایت جزئیات mafia مجله های مسخرشه؟در صورتی که GTA IVبعد این هه مدت بازم توش جزئیات جدید پیدا میشه.خواهشا اگه کسی اطلاعات نداره از بازی پست نده!واقعا ممنون میشم
تو کلا چند سالت هست؟مافیا داستان خطی داره,همه انتظار داشتن مثلا بیان وسط بازی بری مثلا کازینو یا مثلا بری چه می دونم ...خونه و بری الکی ماشین بدزدی و یک نفر را وسط خیابون بکشی پلیس هیچ غلطی نکنه.نخیر<مافیا این نیست......هر بازیه open world که GTA نمی شه.تو یکمی برو تو سایت بچرخ ببین نظرات چیه.بعد بیا اینجا پستی که اصلا به شما ربطی نداره را نقل قول کنه و چرت و پرت بگوواقعا در کل چند ساله گیمر هستی؟GTA نباید با مافیا مقایسه شه؟پس Alan wake باید مقایسه شه؟تا حالا واژه open world games خورده به گوشت؟ تو خیلی راحت میتونی نمره Mafia 2 VS GTA IV تو سایت گیم اسپات ببینی,اگه مافیا۲ رو تموم کردی بیا پست بده تا درک کنی باگ های نفرت انگیز Mafia 2 رو. واقعا نه نه جدی تو Mafia 2 رو بهتر از GTA IV میدونی؟سوژه خنده عمرم در اومد خیلی خندیدیم ایول>:d<ظاهر بین! نهایت جزئیات mafia مجله های مسخرشه؟در صورتی که GTA IVبعد این هه مدت بازم توش جزئیات جدید پیدا میشه.خواهشا اگه کسی اطلاعات نداره از بازی پست نده!واقعا ممنون میشم
فك كنم بايد عضو سايتش شي تا نشون بدهمن نمیتونم این لینکی که گذاشتی رو ببینم.بهم میگه که دسترسی به این پست امکان پذیر نیست
بی زحت از ایجاد کننده تاپیک خواهش کن که اینجا هم یک تایک واسش بزنه
مرسی