S.dante
کاربر سایت
میتونی لینک بدی ؟سلام یکی از بچه ها تو p30world زحمت داستان رو داره میکشه و چپتر -چپتر توضیح میده هرکس مثل من زبانش ضعیفه می تونه یه سر بزنه
من رفتم توی p30world ولی داستان مافیا رو توش پیدا نکردم
میتونی لینک بدی ؟سلام یکی از بچه ها تو p30world زحمت داستان رو داره میکشه و چپتر -چپتر توضیح میده هرکس مثل من زبانش ضعیفه می تونه یه سر بزنه
منم این مشکلو داشتم.ولی فقط تو چپتر دو همونجایی که جو میاد ویتو را از ایستگاه قطا سوار می کنه بود.بعدش دیگه نیست.یکمی صبر کن جو به مقصد برسه یه کات سنس می بینی بعدش باید درست شده باشه.سلام دوستان!
منم با کلی ذوق و شوق بازی رو گرفتم اما 360 خیابان ها و آسفالت رو رندر نمی کنه!! :d فقط آدما و ساختمونا معلومن می خواستم ببینم شما هم این مشکلی داشتید؟
میتونی لینک بدی ؟
من رفتم توی p30world ولی داستان مافیا رو توش پیدا نکردم
سلام دوستان!
منم با کلی ذوق و شوق بازی رو گرفتم اما 360 خیابان ها و آسفالت رو رندر نمی کنه!! :d فقط آدما و ساختمونا معلومن می خواستم ببینم شما هم این مشکلی داشتید؟
شما روی اون لینک و کلا برید اینجا کلیک می کردی توضیحات هم نوشته! با فیلم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز واسه مجلات چند صفحه پیش نوشتم
هر یه سری مجله تو هر Chapter هست / اینطور نیست که شما با یه نقشه 50 تا مجله رو در بیاری ...
شما برو این لینک توضیحات داره فیلم هم داره!:SHADOW میشه بگی تو صفحه چند گذاشتی؟؟
اینا چرا 21 بیشتر نیست؟؟
روز نامه ها فقط عکس دارنمن هر چی دیدم نشد توی بازی روزنامه خرید خوند ؟؟!!
ماشین باید بری پیش بروسکی(همون B توی نقشه)بعد ماشین رو ببری تو دستگاه پرسیا کجا میشه ماشین خرید ؟ من حتی یک جا خوندم میشه ماشین فروخت کجا باید برم ماشین بفروشم ؟؟ فکر کنم باید برم توی همون بخش b درسته دیگه ؟؟
نه , خدارو شکردر کل توی کاواره نمیره و صفا نه ؟؟؟؟!!!:d
میشه دقیقا بگی کجا؟ من پیدا نکردم. لطف کنی بزاری ممنون میشم.دوست عزیز واسه مجلات چند صفحه پیش نوشتم
هر یه سری مجله تو هر Chapter هست / اینطور نیست که شما با یه نقشه 50 تا مجله رو در بیاری ...