TCSCELL 8 کاربر سایت Mar 26, 2010 #301 نوشته شده توسط Dreadlord: بیشتر... WOW!!! عجب چیزه خدایی شده! هر کی ندونه بازی چیه هم فقط به خاطر Boxاش میگیره!!!:biggrin1:
نوشته شده توسط Dreadlord: بیشتر... WOW!!! عجب چیزه خدایی شده! هر کی ندونه بازی چیه هم فقط به خاطر Boxاش میگیره!!!:biggrin1:
NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 26, 2010 #302 راحت ميتونه نامزد بهترين Boxshot بشه . خيلي جذاب و گيراست :biggrin1:
spiderkiller Never Surrender کاربر سایت Mar 26, 2010 #303 دوستان شما رو نمیدونم اما یک حس شومی به من میگه کار بازی تمومه اما دارن یکسری کارای امنیتی روش میکنن که باز ما جهان سومی ها نتونیم بازی کنیم. خدا میدونه شاید قفل wave 15 زدن روش
دوستان شما رو نمیدونم اما یک حس شومی به من میگه کار بازی تمومه اما دارن یکسری کارای امنیتی روش میکنن که باز ما جهان سومی ها نتونیم بازی کنیم. خدا میدونه شاید قفل wave 15 زدن روش
NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 26, 2010 #305 نوشته شده توسط BLACK.HAWK: یه پا godfather هستش.:biggrin1: بیشتر... توهين كردي ؟ :biggrin1:
wolverin کاربر سایت Mar 26, 2010 #306 بچه هاخیلی باکس شاتش خوشکله الان که دیدم داره گریم میگره واقعا تحمل بازی نکردن مافیا واسپلینتر سل و الن ویک ادمو به کشتن میده:biggrin1:
بچه هاخیلی باکس شاتش خوشکله الان که دیدم داره گریم میگره واقعا تحمل بازی نکردن مافیا واسپلینتر سل و الن ویک ادمو به کشتن میده:biggrin1:
Dreadlord کاربر سایت Mar 26, 2010 #309 نوشته شده توسط moer: دوستان بازي براي چه تاريخي مياد ؟ بیشتر... اوایل شهریور....
Fenris Wolf کاربر سایت Mar 27, 2010 #310 من که دستگاهو تازه خریدم(360)مافیا2 بدون مشکل فریمور و اپدیت و این چیزا اجرا میشه؟:confused:
Fenris Wolf کاربر سایت Mar 28, 2010 #311 نوشته شده توسط jaki: من که دستگاهو تازه خریدم(360)مافیا2 بدون مشکل فریمور و اپدیت و این چیزا اجرا میشه؟:confused: بیشتر... کسی نیست جواب منو بده
نوشته شده توسط jaki: من که دستگاهو تازه خریدم(360)مافیا2 بدون مشکل فریمور و اپدیت و این چیزا اجرا میشه؟:confused: بیشتر... کسی نیست جواب منو بده
moer کاربر سایت Mar 28, 2010 #312 نوشته شده توسط jaki: کسی نیست جواب منو بده بیشتر... عزيز فعلا كه مشخص نيست .... ولي اگه قفل جديد روش نباشه اجرا ميشه
نوشته شده توسط jaki: کسی نیست جواب منو بده بیشتر... عزيز فعلا كه مشخص نيست .... ولي اگه قفل جديد روش نباشه اجرا ميشه
Fenris Wolf کاربر سایت Mar 28, 2010 #313 نوشته شده توسط moer: عزيز فعلا كه مشخص نيست .... ولي اگه قفل جديد روش نباشه اجرا ميشه بیشتر... خدا خیرت بده:cheesygri این جور که بوش میاد شاخ جی تی ای4 رو میشکونه:biggrin1:
نوشته شده توسط moer: عزيز فعلا كه مشخص نيست .... ولي اگه قفل جديد روش نباشه اجرا ميشه بیشتر... خدا خیرت بده:cheesygri این جور که بوش میاد شاخ جی تی ای4 رو میشکونه:biggrin1:
TCSCELL 8 کاربر سایت Mar 28, 2010 #315 نوشته شده توسط mehdi_iron: سلام بازي قراره براي ريجن pal بياد؟بقيه ريجن ها چي؟ بیشتر... بله.مگه میشه برا بقیه ی ریجن ها نیاد!!!
نوشته شده توسط mehdi_iron: سلام بازي قراره براي ريجن pal بياد؟بقيه ريجن ها چي؟ بیشتر... بله.مگه میشه برا بقیه ی ریجن ها نیاد!!!