Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

کسی سوال من رو جواب نمیده در مورد فیزیک پرسیده بودم بگین نرم دان کنم خودم ببینم رو کنسول چطوره.
فیزیک بازی خوبه ولی به پای PC نمیرسه(حالا نریزید سرم چون میخوام توضیح بدم اینو گفتم) ، ولی متاسفانه گرافیک بازی میتونست از این بهتر باشه برای PS3 و تا حدودی بیروح میزنه ، فیزیک بازی مشکلی نداره ، وقتی ماشین ها منفجر میشن مثل نسخه PC ، ذرات ریز و درشت روی زمین میریزند ، دیوار ها و شیشه ها هم عالی تخریب میشن ، اما من اون چیزی که از Apex توی این نسخه انتظار داشتم رو ندیدم.
در کل روی PS3 خوب بود اما میتونست از این بهتر هم باشه.

من نميدونم دوستان دمو رو بازی ميکنن فقط آدم ميکشن يا ميخونن چی مينويسه؟

اوّلش مينويسه اين مرحله فقط برای demo طراحی شده و جزو بازی اصلی نيست و يادمه اوّلين تريلر های بازی از اين مرحله بود پس اگه ايرادی ميبينيد حتماً نبايد تو نسخه اصلی هم باشه !

• Like
Reactions: Desert-Eagle
ای بابا مگه خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟! هََمَمون باید نسخه 360 رو بازی کنیم..آخه نسخه PS3 چهار تا چمن کمتر داره که خیلی تو روند بازی تاثیر داره باو دست کم نگیر..:d..
اتفاقا خیلی هم خوب تاثیر داره ، درسته که داستان مهم ترین قسمت بازیه ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!
دقیقا اتفاقی که توی بازی GTA IV باعث موفقیت بینظیرش شد(گرچه شاید داستانی به کاملی و زیبایی مافیا 2 نداشته باشه)
مشکل فقط هم اون 4 تا چمن نیست ، پررنگ بودن بیش از حد محیط(بطوری که توی چشم میزد در مقایسه با سایر نسخه ها) و مشکلات دیگه ای هم وجود داره. که امیدوارم در نسخه اصلی اصلاح بشن!

اتفاقا خیلی هم خوب تاثیر داره ، درسته که داستان مهم ترین قسمت بازیه ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!
دقیقا اتفاقی که توی بازی GTA IV باعث موفقیت بینظیرش شد(گرچه شاید داستانی به کاملی و زیبایی مافیا 2 نداشته باشه)
مشکل فقط هم اون 4 تا چمن نیست ، پررنگ بودن بیش از حد محیط(بطوری که توی چشم میزد در مقایسه با سایر نسخه ها) و مشکلات دیگه ای هم وجود داره. که امیدوارم در نسخه اصلی اصلاح بشن!

پر رنگی بامبول جديده؟ خوبه ميگفتين نسخه ps3 مات تره!

اون عکس های دمو رو ول کن مقايسه از رو نسخه اصلی گزاشتم اونو ببين!

جالبه تا دیروز PS3 مات تر بود حالا یهویی الان روشن تر شد...واقعا جالبه در ضمن...:

ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!
:)):))
نمیدونستم گل و چمن تو داستان بازی انقدر تاثیر گذارند..

ویرایش...

اشکال نداره عوضش حالا دیگه میدونی;)
بله دیگه وقت جوابی نیست...باید هم چزت و پرت بگین...

آخرین ویرایش:
جالبه تا دیروز PS3 مات تر بود حالا یهویی الان روشن تر شد...واقعا جالبه در ضمن...:
این برداشت شخصی من از دموی PS3 بود ، در ضمن من میگم رنگ ها خیلی تند و زننده هستن مات بودن یه مساله جداست!
:)):))
نمیدونستم گل و چمن تو داستان بازی انقدر تاثیر گذارند..
اشکال نداره عوضش حالا دیگه میدونی;)

ای بابا , من که اگر گرافیک بازی در حده Counter Strike هم باشه , بازی رو به حرمت شماره قبلیش که واقعا باهاش زندگی کردم میخرم :x:d
البته برای ایکس باکس , برای ps3 فقط بازیهای خاص مثه mw2 که باید با بچه ها آن باشیم و بازیهای انحصاری :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or