Dinosaur
Loyal Member
دوستان پستهای بعدی در زمینه مقایسه بازی توی کنسولها و PC پاک میشه. اگه علاقه مند به مقایسه (به صورت منطقی) هستین جای مخصوص به خودش رو داره.
آخرین ویرایش:
فیزیک بازی خوبه ولی به پای PC نمیرسه(حالا نریزید سرم چون میخوام توضیح بدم اینو گفتم) ، ولی متاسفانه گرافیک بازی میتونست از این بهتر باشه برای PS3 و تا حدودی بیروح میزنه ، فیزیک بازی مشکلی نداره ، وقتی ماشین ها منفجر میشن مثل نسخه PC ، ذرات ریز و درشت روی زمین میریزند ، دیوار ها و شیشه ها هم عالی تخریب میشن ، اما من اون چیزی که از Apex توی این نسخه انتظار داشتم رو ندیدم.کسی سوال من رو جواب نمیده در مورد فیزیک پرسیده بودم بگین نرم دان کنم خودم ببینم رو کنسول چطوره.
نسخه 360 بازی که حتما قبل از تاریخ انتشار جهانی در اینجا قابل دسترسه اما خب برای نسخه PS3 باید کمی صبر کنـــید..:d..
ای بابا مگه خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟! هََمَمون باید نسخه 360 رو بازی کنیم..آخه نسخه PS3 چهار تا چمن کمتر داره که خیلی تو روند بازی تاثیر داره باو دست کم نگیر..:d..PS3شم زود تر ميآد20 آگوست ميتونيد بازی کنيد!
اتفاقا خیلی هم خوب تاثیر داره ، درسته که داستان مهم ترین قسمت بازیه ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!ای بابا مگه خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟! هََمَمون باید نسخه 360 رو بازی کنیم..آخه نسخه PS3 چهار تا چمن کمتر داره که خیلی تو روند بازی تاثیر داره باو دست کم نگیر..:d..
اتفاقا خیلی هم خوب تاثیر داره ، درسته که داستان مهم ترین قسمت بازیه ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!
دقیقا اتفاقی که توی بازی GTA IV باعث موفقیت بینظیرش شد(گرچه شاید داستانی به کاملی و زیبایی مافیا 2 نداشته باشه)
مشکل فقط هم اون 4 تا چمن نیست ، پررنگ بودن بیش از حد محیط(بطوری که توی چشم میزد در مقایسه با سایر نسخه ها) و مشکلات دیگه ای هم وجود داره. که امیدوارم در نسخه اصلی اصلاح بشن!
جالبه تا دیروز PS3 مات تر بود حالا یهویی الان روشن تر شد...واقعا جالبه در ضمن...:اتفاقا خیلی هم خوب تاثیر داره ، درسته که داستان مهم ترین قسمت بازیه ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!
دقیقا اتفاقی که توی بازی GTA IV باعث موفقیت بینظیرش شد(گرچه شاید داستانی به کاملی و زیبایی مافیا 2 نداشته باشه)
مشکل فقط هم اون 4 تا چمن نیست ، پررنگ بودن بیش از حد محیط(بطوری که توی چشم میزد در مقایسه با سایر نسخه ها) و مشکلات دیگه ای هم وجود داره. که امیدوارم در نسخه اصلی اصلاح بشن!
ولی اگه سایر عوامل(حتی جزئی و کوچک) هم بتونن عالی از آب در بیان اونوقت میشه از داستان بازی نهایت لذت رو برد!

بله دیگه وقت جوابی نیست...باید هم چزت و پرت بگین...اشکال نداره عوضش حالا دیگه میدونی![]()