AZMAC
کاربر سایت
اطلاعات خوبی بود.دستتون درد نکنه.خوب من همین الان تموم کردم. اول از همه بگم که فوق العاده کوتاه بود و فکر کردم تازه شروع شده و یکهو دیدم زد to be continue و ضد حال خوردم:d
خوب حجم بازی 1055 مگ هست. داستان بازی چیز خاصی رو بازگو نمیکنه اما آخرش خیلی باحال تموم میشه و نمیگم تا برای هر کی که دمو رو می خواد بازی کنه کاملا تازگی داشته باشه.
اول از همه در مورد گیم پلی میگم چون خودم روی این قسمت حساس هستم. می تونم بگم عالی هست. لذت استفاده از همون تفنگ های قدیمی که تو Mafia داشتیم رو این جا احساس می کنیم. دوربین بازی با اینکه یک عده میگن بد هست ولی به نظر من عالی کار شد و در هنگام مبارزه ها و عوض کردن کاور کاملا پویا هست. سیستم Health بازی هم دور نقشه است اما با کاور گرفتن پر میشه و بسته ای برای ارتقای Health ندارید. رانندگی بازی هم عالی هست و بسیار طبیعی و با سرعت 120 تا نمی تونید بپیچیدو مسیر رو ادامه بدید. در بازی زمانی که شما تحت تعقیب پلیس قرار میگیرد که Wanted در بالای نقشه اضافه میشه و با دیده شدن توسط پلیس آن ها شما را تعقیب می کنند و این تعقیب و گریز دارای سه ستاره یا درجه می باشد.
گرافیک بازی هم خوب بود و هم بد. به نظر من انفجارهای بازی عالی بود و تو قسمت پایانی بازی که یک سری بخش های in-game رو نشون میداد شاهد افکت آب فوق العاده عالی و همین طور در یک صحنه سریع و گذرا شاهد برف بودیم که به نظرم خوب بود. البته برای دیدن آب می تونید به وان حمام هم برید که به نظرم خوب بود. تو محیط وقتی به ماشین تیر میزنید اثرش میمونه اما روی شیشه من چیزی ندیدم. افکت خون بازی هم به نظرم عالی بود به طوری که تو یک صحنه شخصی رو می کشید و خون از سر و صورتش میپاشه بیرون:d تنها نکته چند تا افت فریم کوچیک تو بازی در طبقات بالایی ساختمان بود که تو بازی اصلی خیلی خیلی بعید هست، وجود داشته باشه.
موسیقی بازی هم عالی بود البته چیز زیادی قرار داده نشده بود. صداگذاری هم به نظرم خوب بود و من همخونی بین لب کارکترها و صحبت هاشون رو تشخیص میدادم. تنها مشکلش به نظرم کوچک بودن بیش از اندازه سایز subtitle بود که کمی اذیت می کرد.
حال و هوای بازی هم دقیقا شما رو به اون لحظات دل انگیز Mafia 1 میبرد به طوری که تو خود دمو شاهد تعقیب و گریز، دفاع از دوستان خود در برابر حمله، حس انتقام جویی بود و در بخش پایانی که به صورت دمو نشون میدادن صحنه هایی از بازی نشان داده شد که به نظرم نوید یک بازی فوق العاده رو میده که داستان غنی داره و باعث لذت تمام دوستاران این سری میشه. امیدوارم که مشکلات کوچیکی که تو این دمو بوده برطرف شده باشه و شاهد یک شاهکار دیگه باشیم.
موفق باشید
در مورد اینکه میگید موقعی که به شیشه تیر می زنید اثری نمی بینید.چندی پیش یه ویدئو از گیم پلی بازی دانلود کردم که اثر تیر بر شیشه میمونه(فکر کنم ویدئو مربوط به نسخه ی نهایی هست)

:d