Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

واسه فروش بيشتره ديگه!

در ضمن فقط تو ريليز اوّل بازی اينکد وجود داره و بعدش ديگه بايد با قيمت 10 دلار بخريد!
خوب یعنی پشت قاب اونایی که کد دارن می نویسه که کدی هم توش هست یا نه؟ چون باید بشه یک جوری فهمید. ولی من هنوز هم فکر می کنم برای کسایی کد داده میشه که پیش خرید کردن

دوستان حالا که بحث تاپیک منحرف شده من هم یک چیزی بگم:d
شنیدم قراره یک قابلیت قرار بده واسه PLus که بشه Psn ID رو تغییر داد! چیزی شنیدین در این مورد؟
آره من هم این رو شنیده بودم که احتمال داره بشه. البته اگه سیستمش قرار بگیره فکر می کنم برای کاربرهای عادی هم بزارن با این تفاوت که اونا باید پول بدن. البته اگه بیاد
 
خوب یعنی پشت قاب اونایی که کد دارن می نویسه که کدی هم توش هست یا نه؟ چون باید بشه یک جوری فهمید. ولی من هنوز هم فکر می کنم برای کسایی کد داده میشه که پیش خرید کردن

نه کلاً توش هست اينجا نوشته:
The Betrayal of Jimmy is not included on the disc – new copies of the game will contain a voucher to download it. If you pick the game up used, you’ll be able to purchase the DLC for $9.99

SOURCE
 
اون هایی که پلاسن دمو رو گرفتن هرچه زودتر بیان توضیح بدن ببینیم چیه قضیش .. :d
برای غیر پلاسا (!) دقیق کی میاد ؟!؟
:-/
برای غیر Plusها مثل اینکه فردا میاد.

من سعی می کنم یک سری توضیح تا شب بزارم ولی فعلا گذاشتم این دانلودهای مربوط به Uncharted 2 انجام بشه برای همین خیلی نتونستم بازی کنم. ولی از 10 دقیقه دیگه میرم پاش یک توضیح میزارم
 
حجمش چقدره؟
یک گیگ تقریبا. برای غیر پلاس ها هم فردا بعد از ظهر به وقت ما در دسترس هست.
من که خودم ندیدم ولی بروبچ خارجی تو فرومها میگن نسخه های کنسولی سطح پایین تری نسبت به PC دارن. نسخه ی PS3 هم خیلی بهتر از 360 هست. بازی روی PS3 رو 720P اجرا میشه ولی روی 360 subHD هست. توی هر دو نسخه هم tearing هست و هم افت فریم ولی نسخه ی PS3 خیلی بهتره و مشکل خاصی نداره. در واقع اگه بخوایم سه نسخه رو مقایسه کنیم وضعیت مشابه Dragon Age:Origins میشه. ولی در مجموع نظرات در مورد خود بازی مثبته.
البته میگم من خودم بازی نکردم ولی فردا هر دو نسخه رو امتحان میکنم اگر مشکل خاصی پیش نیاد.
پ.ن: اینا رو اون یکی تاپیک نگفتم که تلفات نداشته باشیم :d
 
خوب من همین الان تموم کردم. اول از همه بگم که فوق العاده کوتاه بود و فکر کردم تازه شروع شده و یکهو دیدم زد to be continue و ضد حال خوردم:d

خوب حجم بازی 1055 مگ هست. داستان بازی چیز خاصی رو بازگو نمیکنه اما آخرش خیلی باحال تموم میشه و نمیگم تا برای هر کی که دمو رو می خواد بازی کنه کاملا تازگی داشته باشه.

اول از همه در مورد گیم پلی میگم چون خودم روی این قسمت حساس هستم. می تونم بگم عالی هست. لذت استفاده از همون تفنگ های قدیمی که تو Mafia داشتیم رو این جا احساس می کنیم. دوربین بازی با اینکه یک عده میگن بد هست ولی به نظر من عالی کار شد و در هنگام مبارزه ها و عوض کردن کاور کاملا پویا هست. سیستم Health بازی هم دور نقشه است اما با کاور گرفتن پر میشه و بسته ای برای ارتقای Health ندارید. رانندگی بازی هم عالی هست و بسیار طبیعی و با سرعت 120 تا نمی تونید بپیچیدو مسیر رو ادامه بدید. در بازی زمانی که شما تحت تعقیب پلیس قرار میگیرد که Wanted در بالای نقشه اضافه میشه و با دیده شدن توسط پلیس آن ها شما را تعقیب می کنند و این تعقیب و گریز دارای سه ستاره یا درجه می باشد.

گرافیک بازی هم خوب بود و هم بد. به نظر من انفجارهای بازی عالی بود و تو قسمت پایانی بازی که یک سری بخش های in-game رو نشون میداد شاهد افکت آب فوق العاده عالی و همین طور در یک صحنه سریع و گذرا شاهد برف بودیم که به نظرم خوب بود. البته برای دیدن آب می تونید به وان حمام هم برید که به نظرم خوب بود. تو محیط وقتی به ماشین تیر میزنید اثرش میمونه اما روی شیشه من چیزی ندیدم. افکت خون بازی هم به نظرم عالی بود به طوری که تو یک صحنه شخصی رو می کشید و خون از سر و صورتش میپاشه بیرون:d تنها نکته چند تا افت فریم کوچیک تو بازی در طبقات بالایی ساختمان بود که تو بازی اصلی خیلی خیلی بعید هست، وجود داشته باشه.

موسیقی بازی هم عالی بود البته چیز زیادی قرار داده نشده بود. صداگذاری هم به نظرم خوب بود و من همخونی بین لب کارکترها و صحبت هاشون رو تشخیص میدادم. تنها مشکلش به نظرم کوچک بودن بیش از اندازه سایز subtitle بود که کمی اذیت می کرد.

حال و هوای بازی هم دقیقا شما رو به اون لحظات دل انگیز Mafia 1 میبرد به طوری که تو خود دمو شاهد تعقیب و گریز، دفاع از دوستان خود در برابر حمله، حس انتقام جویی بود و در بخش پایانی که به صورت دمو نشون میدادن صحنه هایی از بازی نشان داده شد که به نظرم نوید یک بازی فوق العاده رو میده که داستان غنی داره و باعث لذت تمام دوستاران این سری میشه. امیدوارم که مشکلات کوچیکی که تو این دمو بوده برطرف شده باشه و شاهد یک شاهکار دیگه باشیم.

موفق باشید
 
منم یه مقاله ای در موردش نوشتم(عکس هاش رو هم خودم گرفتم)(نسخه PC) از اینجا بخونید.
فردا هم که نسخه PS3 رو گرفتم یه مقایسه بین هر دو نسخه انجام میدم تا معلوم بشه کدوم بهتر عمل کرده!
 
منم یه مقاله ای در موردش نوشتم(عکس هاش رو هم خودم گرفتم)(نسخه PC) از اینجا بخونید.
فردا هم که نسخه PS3 رو گرفتم یه مقایسه بین هر دو نسخه انجام میدم تا معلوم بشه کدوم بهتر عمل کرده!
خوب فکر کنم معلوم باشه که نسخه PC بهتر هست. البته طبق حرف هایی که دوستان تو بخش PC همین سایت زدن.

در ضمن به دوستانی که می خوان بدونند این دمو ارزش دانلود کردن رو داره یا می خوان اطلاعاتی در مورد این دمو به دست بیارن توصیه می کنم فردا بررسی اختصاصی سایت بازیسنتر رو در این مورد بخونند.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or