Apóllōn
کاربر سایت
پس این یورو گیمر ملعون چی میگه..؟!:dنه از اين خبرا نيست!مجانيه
![]()
select UK retailers" will provide free downloadable content to those who pre-order the Collector's Edition.
پس این یورو گیمر ملعون چی میگه..؟!:dنه از اين خبرا نيست!مجانيه
![]()
select UK retailers" will provide free downloadable content to those who pre-order the Collector's Edition.
خوب یعنی پشت قاب اونایی که کد دارن می نویسه که کدی هم توش هست یا نه؟ چون باید بشه یک جوری فهمید. ولی من هنوز هم فکر می کنم برای کسایی کد داده میشه که پیش خرید کردنواسه فروش بيشتره ديگه!
در ضمن فقط تو ريليز اوّل بازی اينکد وجود داره و بعدش ديگه بايد با قيمت 10 دلار بخريد!
آره من هم این رو شنیده بودم که احتمال داره بشه. البته اگه سیستمش قرار بگیره فکر می کنم برای کاربرهای عادی هم بزارن با این تفاوت که اونا باید پول بدن. البته اگه بیاددوستان حالا که بحث تاپیک منحرف شده من هم یک چیزی بگم:d
شنیدم قراره یک قابلیت قرار بده واسه PLus که بشه Psn ID رو تغییر داد! چیزی شنیدین در این مورد؟
خوب یعنی پشت قاب اونایی که کد دارن می نویسه که کدی هم توش هست یا نه؟ چون باید بشه یک جوری فهمید. ولی من هنوز هم فکر می کنم برای کسایی کد داده میشه که پیش خرید کردن
The Betrayal of Jimmy is not included on the disc – new copies of the game will contain a voucher to download it. If you pick the game up used, you’ll be able to purchase the DLC for $9.99
برای غیر Plusها مثل اینکه فردا میاد.اون هایی که پلاسن دمو رو گرفتن هرچه زودتر بیان توضیح بدن ببینیم چیه قضیش .. :d
برای غیر پلاسا (!) دقیق کی میاد ؟!؟
![]()
یک گیگ تقریبا. برای غیر پلاس ها هم فردا بعد از ظهر به وقت ما در دسترس هست.حجمش چقدره؟
خوب فکر کنم معلوم باشه که نسخه PC بهتر هست. البته طبق حرف هایی که دوستان تو بخش PC همین سایت زدن.