احتمالا تا شب قرارش میدن. به نظر من که کار عالی هست که دارن انجام میدن. این سیستم اگه همین جوری بمونه و چیزهای جدیدی هم بهش اضافه بشه واقعا به نسبت قیمتش خیلی ارزش داره. دمو زودتر، Beta tester سونی، بازی مجانی و ....پس برای اونایی که plus نیستن کی میاد؟
فردا همین موقع ها میاد.پس برای اونایی که plus نیستن کی میاد؟
از یه نظر خوبه اما این رو هم در نظر بگیرید که اونایی که X360 و PC دارن بدون هیچ پول اضافه ای همون 10 آگوست میتونن دانلودش کنند اما PS3 داران باید پول این سیستم رو بدن در واقع واسه کابرای عادی که نمیخوان از این سیستم استفاده کنن خیلی بد شده.حتمالا تا شب قرارش میدن. به نظر من که کار عالی هست که دارن انجام میدن. این سیستم اگه همین جوری بمونه و چیزهای جدیدی هم بهش اضافه بشه واقعا به نسبت قیمتش خیلی ارزش داره. دمو زودتر، Beta tester سونی، بازی مجانی و ....
احتمالا تا شب قرارش میدن. به نظر من که کار عالی هست که دارن انجام میدن. این سیستم اگه همین جوری بمونه و چیزهای جدیدی هم بهش اضافه بشه واقعا به نسبت قیمتش خیلی ارزش داره. دمو زودتر، Beta tester سونی، بازی مجانی و ....
بحث PC رو که اصلا بهتره کنار بزاریم.از یه نظر خوبه اما این رو هم در نظر بگیرید که اونایی که X360 و PC دارن بدون هیچ پول اضافه ای همون 10 آگوست میتونن دانلودش کنند اما PS3 داران باید پول این سیستم رو بدن در واقع واسه کابرای عادی که نمیخوان از این سیستم استفاده کنن خیلی بد شده.
فکر نکنم دست اینا باشه صدرا، البته بازی ها انحصاری قضیش فرق داره. 2k میگه من تو این تاریخ اجازه انتشار دمو رو میدم و اینا فقط می تونند با تاخیر برای کاربرهای عادی بزارن. اگه یک هفته زودتر برای سونی میدادن صدای مایکرو در میومدولی برهان اگه مثلاً يه هفته زود تر بزارن بهتره نه اينکه چند ساعت زود تر!

مايکرو بره بميرهفکر نکنم دست اینا باشه صدرا، البته بازی ها انحصاری قضیش فرق داره. 2k میگه من تو این تاریخ اجازه انتشار دمو رو میدم و اینا فقط می تونند با تاخیر برای کاربرهای عادی بزارن. اگه یک هفته زودتر برای سونی میدادن صدای مایکرو در میومد![]()
فکر کنم اعلام کردن این کد در صورتی در دسترس خواهد بود..که بازی رو پیش خرید کنین..ما که همون 11 آگوست بازی ميکنيم چون 1 تا 7 ميزارم که از ترافيکم کم نشه
مايکرو بره بميره
راستی ميدونيد تو جعبه بازی تو همه نسخه های PS3 يه کد برای دانلود مجانی DLC اوّل بازی که انحصار PS3 هم هست وجود داره!
پس اون وقت چرا کد گذاشتن؟! :d میترسیدن طرف از لایو بیاد دانلودش کنه؟! :dنه از اين خبرا نيست!مجانيه
![]()