Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
ویتو رو دیگه نخواهیم دید ، اما نشون میده که 5 سال بعد شده و ....

آقا شما بازی joes advanture رو تموم کردی؟ اون مرحله که میگه ماشین پلیس باید بدزدی رو چه جور باید انجام داد؟ من هر ماشین پلیسی که میگیرم ماشینه wantedمیشه. میگه نباید ماشین wanted باشه. پس باید چه کار کرد.
راستی یه چیزی. بازی من الان رو 260 درصده هر مرحله که میرم 40 درصد اضافه میشه چرا؟

این dlc بهتر از قبلیهاست و حیفه مافیابازها از دستش بدن فقط برای من چند تا سوال وجود داره که امیدوارم دوستان جوابشو بدونند !
یکی اینکه ویتو مگه بعد از اون دزدی زندان نیفتاد پس چرا در دموی اول این dlc نشون میده که ویتو رو از خونش میان دستگیر می کنن !؟!؟
دوم هم اینکه اگر کسی تواناییش رو داره ترجمه ی چکیده ای از داستان این dlc رو بذاه تا با زوایای بیشتر داستان بازی آشنا بشیم .

آقا شما بازی joes advanture رو تموم کردی؟ اون مرحله که میگه ماشین پلیس باید بدزدی رو چه جور باید انجام داد؟ من هر ماشین پلیسی که میگیرم ماشینه wantedمیشه. میگه نباید ماشین wanted باشه. پس باید چه کار کرد.
راستی یه چیزی. بازی من الان رو 260 درصده هر مرحله که میرم 40 درصد اضافه میشه چرا؟
دوست عزیز شما باید یک تاکسی بدزدی نه ماشین پلیس(cab)

• Like
Reactions: Quantic Dream
یکی اینکه ویتو مگه بعد از اون دزدی زندان نیفتاد پس چرا در دموی اول این dlc نشون میده که ویتو رو از خونش میان دستگیر می کنن !؟!؟
اون دزدی واسه خیلی وثت پیش ها هست ، و از زندان در میاد ، و به دلایل اون پاپوش خا دوباره میافته زندان .

فعلا من پیدا نکردم ، اما تمام عکس های جو رو دارم اگه خواستی بگو برات بذارم .
بذار عزیز
دوست عزیز شما باید یک تاکسی بدزدی نه ماشین پلیس(cab)
منم دقیقا همین اشتباه کرده بودم اومده بودم بپرسم. خیلی جالب بود

بذار عزیز
لینک دانلود ـش (از مدیا فایر ، بهترین هاستینگ) رو برات PM کردم ، اینجا درست نیست ، چون ... ، کس دیگه ای خواست بگه براش PM کنم ...

بچه ها من یک اشتباه وحشتناک کردم !!!!
توی نقشه روی یکی از ستاره ها رفتم و توی بازی به سمت اون ستاره رفتم و حرف J اومد و گفت E بزنم منم زدم حالا بازی اومده از اول !!!! حالا باید چیکار کنم راهی نداره برگردم به همون جایی که قبل از زدن ستاره بودم !!!؟

ببخشید اینو باید چیکار کنم من
مرحله اول رو رفتم
تو شهر 3 ستاره دیگه هم بودن که هر سه تارو رفتم الان دیگه ستاره جدیدی نمیاد همون سه تا هستن
یعنی بازی همین بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or