Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
با این سیستم بازی چگونه اجرا خواهد شد؟
8800 GTX
Q6600
4G RAM
انشاا.....شلوارمان در خواهد آمد یا راحت High اجرا خواهد شد!؟

فیزیک رو که فکر کنم باید off کنی .
و در مورد بقیه به زووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور میتونی high بذاری ، medium خیل یخوب میشه.
توی رزولوشن متوسط .
--------------------------
شلوارتان در خواهد آمد:))=))=)):))

سلام.
دوستان یک سوال داشتم....................
ایا برای کسی اتفاق افتاده در خروج از بازی ارور لعنتی dont send بیاد؟....................این ارور اصلا به بازی تاثیر نداره و الان در خروج از بازی اومد.........ولی من خیلی خیلی حساسم..............
ممنون میشم کسی جواب بده
ارور dont send مربوط به ویندوز میشه و به بازی ربطی نداره.

و در مورد بقیه به زووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور میتونی high بذاری ، medium خیل یخوب میشه.
توی رزولوشن متوسط .
شلوارتان در خواهد آمد:))=))=)):))
برادر من چرا الکی این بنده خدا را میترسونی ؟؟
با این سیستم بازی چگونه اجرا خواهد شد؟
8800 GTX
Q6600
4G RAM
انشاا.....شلوارمان در خواهد آمد یا راحت High اجرا خواهد شد!؟
دوست عزیز شما با این سیستم راحت میتونی بازی را با اخرین تنظیمات به جز physics بازی کنی.

دوستان با این سیستم ما چی؟میشه high بازی کرد؟
gts 250 1g
2g ram
مام فیزیک نداریم؟؟

nvidia فیزیک داره و شما هم انویدیا هستید .
اما یه خورده رم ـت ضعیفه .
میتونی با فیزیک مدیوم یا آف تنظیمات خوب بگیری اگه رم گیر نده !>:x

عزیزم جای سوال بازی رو بگیر خ.دت تست کن نتیجرم بذار تا باقی بدونن با سیستم شما چطور بوده.
برادر Burzum ینده سرعت اینترنتم یاری نمیکنه تا دمو را بگیرم!بنده خودم هم آگاهی دارم که سوالم بسیار بسیار کلیشه ای بود و کاربران از این قبیل سوالها بدشان میاید ولی بگذار به پای اینترنت عقب افتاده ما!
و در مورد بقیه به زوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووور میتونی high بذاری ، medium خیل یخوب میشه.
توی رزولوشن متوسط .
شلوارتان در خواهد آمد
یعنی آنقدر بازی خر هست که سیستم ما هم جوابگوی تنظیمات High نخواهد بود!
دوست عزیز شما با این سیستم راحت میتونی بازی را با اخرین تنظیمات به جز physics بازی کنی
سپاس!کلا فیزیک را میخواهم چیکار گور پدرش!

بابا کافیه دیگه !اینجا دوباره شد با چه سیستمی میشه اجرا کرد !!!!!!!!! میشه یا نمیشه خودتون میفهمید دیگه ! /:)
چند روز دیگه نسخه اصلی میاد !

خداییییییییییییییییییییی .
بابا گرافیک ـش پایینه .:-/
عزیزم 1000 جور کار میشه کرد که این بازی رو این دوستمون انجام بده صفحه قبل 1 از دوستان 1راه حل برای کاهش 30 درصدی فیزیک گذاشته و کار امده به غیر از اون اور کلاک(هم CPU,هم GPU )و اخرین ورژن DX و اخرین ورژن کارت همه اینها تاثیر داره+ ....

دوستان با این سیستم ما چی؟میشه high بازی کرد؟
gts 250 1g
2g ram
مام فیزیک نداریم؟؟
باس رم خیلی مهمه اما 2 گیگ به نظر من خوبه اگه از وین 7 استفاده کنی خیلی بهتر بازی میکنی وین 7 به غیر از ساپرت DX11 رم رو با رم کارت گرافیک شیر میکنه خیلی توضیحش طولانی ولی در کل فکنم رو های ردیف باشی.

عزیزم 1000 جور کار میشه کرد که این بازی رو این دوستمون انجام بده صفحه قبل 1 از دوستان 1راه حل برای کاهش 30 درصدی فیزیک گذاشته و کار امده به غیر از اون اور کلاک(هم CPU,هم GPU )و اخرین ورژن DX و اخرین ورژن کارت همه اینها تاثیر داره+ ....

آره با 7600 هم میشه بازی کرد ، همه چی رو low کرد و رزو لوشن رو پایین ترین.
اما اگه برای کسی زیبایی های بازی مثل همون افکت های لباس مهم باشه ، این هم براش مهمه .
-----------
امیدوارم منظور ـم رو گرفته باشی .:x

من 23august دارم میرم dubai.چند روز طول میکشه که از تاریخ release بازی بگذره که تو دبی هم بشه بازی رو گیر اورد.من تا 29 اونجام.به دستم میرسه تو این چند روز که هستم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or