Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
سلام.
حتما خیلی از شما ها مایل هستید که از حجم پردازش فیزیک بازی تا حد ممکن کم کنید و فریم های بیشتری بگیرید با توجه به اینکه از فیزیک بازی به صورت قابل توجه ای کاسته نشه . خب امروز من به شما راهی رو یاد می دم که این کار رو برای شما انجام میده . در حقیقت با انجام این کار شما می تونید اون قسمت از فیزیک بازی رو که زیاد به چشم نمیباد و به نظر من اصلا به چشم نمیاد و در آپشن فیزیک بازی هم قابل تغییر نیست رو به نوعی disable و خاموش کنید تا پردازنده گرافیک شما بتونه به پردازش سایر المان های اصلی در بازی برسه و از افت فریم همزمان با اجرای فیزیک نه به صورت 100 درصد بلکه تا حد قابل قبولی کم کنه .

برای این کار کافیه به دایرکتوری دموی بازی رفته و آدرس زیر رو دنبال کنید:

\Steam\steamapps\common\mafia ii – public demo\edit\APEX

در پوشه آخر شما دو فولدر رو خواهید دید .اسم یکی از این دو فولدر cloth یا به زبان فارسی لباس هست .یادتون باشه که قبل از پاک کردن این فولدر حتما ازش backup بگیرید تا در صورت لزوم دوباره استفاده کنید.

این فولدر مجموعه ی تمامی حالات لباس های تمامی مردمی هست که شما اون ها رو می بینید در واقع این فولدر حاوی توابع فیزیک لباس کراکترهاست که کم هم نیستند و حجم 25 تا 30 درصدی پردازش فیزیک در بازی مربوط به همین فولدر و توابع اون میشه .

حالا این کار رو انجام بدید + اینکه درایور جدید فیزیک انویدیا رو هم به ورژن 9.10.0513 رو هم نصب کنید + آخرین درایور گرافیک رو . حتما تفاوت های زیادی رو مشاهده خواهید کرد.

لینک دانلود درایور جدید فیزیک انویدیا ب آدرس :
http://downloads.guru3d.com/nVIDIA-PhysX-System-Software-9.10.0513_d2582.html

• Like
Reactions: bburzum
سلام.
حتما خیلی از شما ها مایل هستید که از حجم پردازش فیزیک بازی تا حد ممکن کم کنید و فریم های بیشتری بگیرید با توجه به اینکه از فیزیک بازی به صورت قابل توجه ای کاسته نشه . خب امروز من به شما راهی رو یاد می دم که این کار رو برای شما انجام میده . در حقیقت با انجام این کار شما می تونید اون قسمت از فیزیک بازی رو که زیاد به چشم نمیباد و به نظر من اصلا به چشم نمیاد و در آپشن فیزیک بازی هم قابل تغییر نیست رو به نوعی disable و خاموش کنید تا پردازنده گرافیک شما بتونه به پردازش سایر المان های اصلی در بازی برسه و از افت فریم همزمان با اجرای فیزیک نه به صورت 100 درصد بلکه تا حد قابل قبولی کم کنه .

برای این کار کافیه به دایرکتوری دموی بازی رفته و آدرس زیر رو دنبال کنید:

\Steam\steamapps\common\mafia ii – public demo\edit\APEX

در پوشه آخر شما دو فولدر رو خواهید دید .اسم یکی از این دو فولدر cloth یا به زبان فارسی لباس هست .یادتون باشه که قبل از پاک کردن این فولدر حتما ازش backup بگیرید تا در صورت لزوم دوباره استفاده کنید.

این فولدر مجموعه ی تمامی حالات لباس های تمامی مردمی هست که شما اون ها رو می بینید در واقع این فولدر حاوی توابع فیزیک لباس کراکترهاست که کم هم نیستند و حجم 25 تا 30 درصدی پردازش فیزیک در بازی مربوط به همین فولدر و توابع اون میشه .

حالا این کار رو انجام بدید + اینکه درایور جدید فیزیک انویدیا رو هم به ورژن 9.10.0513 رو هم نصب کنید + آخرین درایور گرافیک رو . حتما تفاوت های زیادی رو مشاهده خواهید کرد.

لینک دانلود درایور جدید فیزیک انویدیا ب آدرس :
http://downloads.guru3d.com/nVIDIA-PhysX-System-Software-9.10.0513_d2582.html

دست شما درد نكنه . !!!

سلام

کسی لینک سالم و مستقیم و پارت پارت از این بازی نداره.....

اومدم اونای راپید شیر رو دانلود کردم بعد از دانلود 2 پارت بقیش پاک شد

اگه میشه چند تا لینک سالم و مدت دار و مستقیم بدین...

ممنون

سلام.
دوستان یک سوال داشتم....................
ایا برای کسی اتفاق افتاده در خروج از بازی ارور لعنتی dont send بیاد؟....................این ارور اصلا به بازی تاثیر نداره و الان در خروج از بازی اومد.........ولی من خیلی خیلی حساسم..............
ممنون میشم کسی جواب بده

دوستان به نظرتون من با سیستمم کیفیت بهتری نسبت به x360 میگیرم یا نه؟

vga: 8800 gt 512

ram: 4 gb

cpu: core 3 dou e7300 3 mb

به نظر من ، نه

سلام.
ایا برای کسی اتفاق افتاده در خروج از بازی ارور لعنتی dont send بیاد؟....................این ارور اصلا به بازی تاثیر نداره و الان در خروج از بازی اومد.........ولی من خیلی خیلی حساسم..............
ممنون میشم کسی جواب بده
برای من اولین بار داد ، اما دیگه نه.

سلام.
ممنون میشم کسی جواب بده
بیخیال بابا !!!!!من هنوز نتونستم بازیش کنم شما میگی حساسی رو dont send? چیزه خاصی نیست اگه بیاد و دوباره به راحتی بره تو بازی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or