Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
دوست من اکثر بحث ها مربوط گرافیک خود بازی بوده! ;)
و این بحث ها حاشیه بازی حساب میشه! :d
بحث در مورد سیستم مورد نیاز این بازی شما بگو باید کجا باشه؟!جز تاپیک خودش!؟؟ :d
خب عده از دوستان گرامی کارت هایی خریدند که اطلاع از قدرت واقعی ان ها ندارند و احتیاج به راهنمایی دارند!
اخه عزیزم بحث از حالت تبادل نظر در مورد گرافیک بازی در اومده رفت سمت 1 چیزای دیگه کسی برای اولین بار این تاپیک رو باز کنه فک میکنه اینجا بحث و تبادل نظر پیرامون کارت گرافیک و راهنمای خرید اونه این بحثا و راهنمایی ها رو باید 1 ادم حرفه ای انجام بده که این وضع پیش نیاد که بعضیا بیان بگن انویدیا اشغال بپرم سر کوچه ATI بگیرم و بر عکس در این مورد تو این تاپیک من 1 نفر رو قبول دارم که 1000 بار به همه گفتم به خود ایشون پ.خ بدن در مورد کارت بهشون کمک کنه ایشون تستر در مورد کارن انویدیا , ati و فیزیک و.... اطلاعات مناسب در این مورد رو دارن.
اقای : amir_metal007
حالا بازم بیاین از کسایی که 480 رو جعبش هم ندیدن راهنمایی بخواین که پرفورمنس کارت چطوره.....

آخرین ویرایش:
اخه عزیزم بحث از حالت تبادل نظر در مورد گرافیک بازی در اومده رفت سمت 1 چیزای دیگه کسی برای اولین بار این تاپیک رو باز کنه فک میکنه اینجا بحث و تبادل نظر پیرامون کارت گرافیک و راهنمای خرید اونه این بحثا و راهنمایی ها رو باید 1 ادم حرفه ای انجام بده که این وضع پیش نیاد که بعضیا بیان بگن انویدیا اشغال بپرم سر کوچه ATI بگیرم و بر عکس در این مورد تو این تاپیک من 1 نفر رو قبول دارم که 1000 بار به همه گفتم به خود ایشون پ.خ بدن در مورد کارت بهشون کمک کنه ایشون تستر در مورد کارن انویدیا , ati و فیزیک و.... اطلاعات مناسب در این مورد رو دارن.
حالا بازم بیاین از کسایی که 480 رو جعبش هم ندیدن راهنمایی بخواین که پرفورمنس کارت چطوره.....

دوست عزیز به همین خاطر بنده یه اطلاع کلی گذاشتم تا دیگه این بحثها پیش نیاد

در ضمن من خودم یه زمانی تستر بودم
و از اقوام تست میگرفتم
بهتره دیگه بحث گرافیک بازی رو ادامه ندیم>:d<

----
وحید جان علامت مساوی بر دار کجای این کارت ها با هم مساوی هستند! =))
وحید چیز خاصی امشب نخوردی؟! :d

حالا منظورم مساویه مساوی که نبوده
منظورم تقریبا هم رده هستن

چرا عزیز عدس پلو خوردم

بعضی ها هم که میگن اولین نفر بودن برام افتخار داره باید بگم که داره خیلی سال منتظر این بازیم مثل خیلی گیمرای قدیمیه دیگه حالا مگه کسی مشکلی داره؟؟؟؟

نه خیلی هم عالیه اگه باشی ولی تا جایی که من یادمه شما ساعت 3 صبح 9 آگوست گفتی بچه ها اومد .ولی ما که نفهمیدیم چی اومد ؟ البته ببخشید که ربطی به بحث نداشت :d
demo روزه 10 آگوست ساعت 10 به وقت اروپای مرکزی ریلیز شد .
ولی از حق نگزریم تنها کسی که واقعا بیصبرانه مثل من بیدار موند کسی نیست جز bburzum .البته من 3 ساعت از ایران جلوترم. ... اون موقع ساعت 6 صبح بود به وقت من .
حالا برای اینکه پستم بی ربط با موضوع نباشه یه سوال دارم ....
بچه ها این بازی نسخه ی 3D داره ؟ من شنیدم داره می خوام ببینم این فقط رو NVEDIA کار میکنه ؟ یا قراره با عینک 3D بدنش ؟

نه خیلی هم عالیه اگه باشی ولی تا جایی که من یادمه شما ساعت 3 صبح 9 آگوست گفتی بچه ها اومد .ولی ما که نفهمیدیم چی اومد ؟ البته ببخشید که ربطی به بحث نداشت :d
demo روزه 10 آگوست ساعت 10 به وقت اروپای مرکزی ریلیز شد .
ولی از حق نگزریم تنها کسی که واقعا بیصبرانه مثل من بیدار موند کسی نیست جز bburzum .البته من 3 ساعت از ایران جلوترم. ... اون موقع ساعت 6 صبح بود به وقت من .
حالا برای اینکه پستم بی ربط با موضوع نباشه یه سوال دارم ....
بچه ها این بازی نسخه ی 3D داره ؟ من شنیدم داره می خوام ببینم این فقط رو NVEDIA کار میکنه ؟ یا قراره با عینک 3D بدنش ؟
نه عزیزم جمله من رو 1بار دیگه ببین علامت تعجب اخرش بود من که خبر ندادم 1 از بچه ها بالای همون پست من نوشته بود برید استیم رو چک کنید ببینید اومده یا نه که من تعجب کردم چون خبر نداشتم دمو روی pc میاد از همون ساعت هم خودتون شاهدین دیگه بیدار بودم و دان کردم.

اینجا تاپیک مافیا2 هستش وگرنه با شما خیلی بحث ها میشه کرد! ;)
روی جمله اخرتم خوب فکر کن! :d

آقا با 8500 اور شده و رم 2 و cpu core 2 due 2.2 GH بازی رو بالا آوردم:d
فریم هم خوب هست:d 15
عالیه!اصلا شک نکن! :d

نه عزیزم جمله من رو 1بار دیگه ببین علامت تعجب اخرش بود من که خبر ندادم 1 از بچه ها بالای همون پست من نوشته بود برید استیم رو چک کنید ببینید اومده یا نه که من تعجب کردم چون خبر نداشتم دمو روی pc میاد از همون ساعت هم خودتون شاهدین دیگه بیدار بودم و دان کردم.

100% شاهدم . بر منکرش لعنت :d

راستی بچه ها برین اسلحه فروشی یارو فروشنده رو تا حد مرگ بزنین!بعد می تونین اسلحه ها رو مفتی ور دارین! :d

جداا
چه خوب :d
تو بازی های مشابه این سبک من همیشه این حرکت رو امتحان میکردم اما فقط تفنگ شخصی خود فروشنده رو میتونستم بردارم .
خیلی حال کردم.ممنون

دوستان راستی یه چیزی رو کشف کرده بودید ، زیاد رانندگی کنید ، چراغ بنزین روشن میشه ، باید بریز بنزین بزنید (البته گاز)
من همیشه همچنین آرزویی توی gta داشتم که توی mafia پیدا ـش کردم .
عالیه .
ممنون .

gtx260-275 : تنظیمات روی high فیزیک off فریم عالی! و فیزیک رو روی medium بزارید هم میشه یه جورایی بازی کرد اما فریم موقع انفجار ها فریم خیلی پایینی میده

gtx 285-460-465 :تنظیمات روی high فیزیک روی medium

البته GTX 275 و GTX 285 بیشتر از 5-6 فریم با هم فرق ندارن پس 275 رو با high و فیزیک medium می شه راحت بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or