Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
ای بابا ، یعنی من intel دارم و ati . چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
خوب نمیشه ؟
نه عزیزه من این که من گفتم پیشنهاد به کسی بود که سیستم نداره شرکت ATI و AMD قرار داد بستند و سیتم هاشون رو به حد خیلی عالی با هم ساز گار کردند منظورم کارتهای گرافیکشون با سی پی یو هاشونه هیچ مشکلی نداره CPU شما Intel باشه اصلا ربطی نداره اونی که من گفتم منظورم ساز گار تر بودن بود.
نه عزیز من اینجورهام که فکر می کنی نیست به نظر من بیشتر سر قضیه فیزیک بازی شرکت انودیا می خواد کارت هاش تبلیغ کنه برای خریدن .سر بازی مترو هم سیستم های خیلی بالای معرفی کردند و گفتند بازی سیستم های فوق حرفه ای می خواد ولی با یک سیستم خوب هم بازی راحت اجرا شد .
من کاملا با این دوستمون موافقم 1000% همینه که ایشون فرمودن.

دوستان من از بحث های سخت افزای چیزی سر در نمیارم.
اصلا در مورد گرافیک این بازی چیزی نفهمیدم.
آیا این گرافیکی که من دارم مناسبه:
1 gb 9600 gt ddr3.
من فکر میکنم شما بتونین تو 1حالت خوبی بازی رو اجرا کنید کاش CPU تون رو هم مینوشتین.ولی خیالتون راحت کارتتون خیلیم خوبه.

در تاریخ بازی های PC همیشه شاهد بزرگنمایی هایی در مورد بازی که هنوز RELEASE نشده از سال ها پیش تا کنون بوده ایم بازی هایی که اگر چه از کیفیت ساخت بهری ای نبرده بودند و همچنین در مورد معدود بازیهایی که گرافیک چشمگیری داشتند همیشه این اغراق در موردشان بوده و هست که احتیاج به سخت افزاری این چنین و آن چنان دارند .شاید در مورد اندکی از آنها و انگشت شمار می توان ادعای شرکت سازنده را در مورد HIGH-END بودن سخت افزار برای اجرای آن بازی بخصوص پذیرفت اما در مورد بسیاری دیگر این فقط یک ابزار تبلیغاتی در دست سازندگان و دست اندر کاران صنعت بازی های رایانه ایست که از قبل از زمان انتشار با دروغ فراکنی و تبلیغات فراوان سعی در جذب مخاطبین خود و به وجود آوردن تعداد زیادی از علاقه مندان برای پیش فروش بازی خود هستند . اما مافیا هر چند خبری و نشانه ای از HIGH-END بودن لااقل در مقایسه با بازی های هم سبک خود از جمله GTAIV ندارداما به علت برخی تکنولوژی های ساخت در آن از قبیل فیزیک انویدیا بسیاری از PC GAMER ها رو به نقد این بازی و به چالش کشوندن فیزیک آن و در نهایت نتیجه گیری های غیر منطقی از آن و تعبیر نادرست از این بازی وا داشته که نشان از تبلیغ فوق العاده آن در چندین ماه قبل از انتشار به دست سازنده دارد . هر چند شرکت سازنده هنوز هیچ سیستم پیشنهادی چه MINIMUM و ]چه HIGH-END برای آن منتشر نکرده اما شاهد بزرگنمایی عده ای در به رخ کشیدن سخت افزار این بازی هستیم . اگر قرار باشد مافیا 2 هم مانند GTA IV یک بازی خوش ساخت باشد البته با افزودن چندین و چند PATCH باید بگوییم با همان سخت افزار مورد نیاز برای اجرای GTA IV مافیا 2 هم به راحتی اجرا خواهد شد مگر آنکه مافیا 2 از آن دسته بازیهایی باشد که به قول خودمان الکی سنگین است و شرکت سازنده به علت درج و خریداری حق امتیاز از انویدیا برای به کار گیری فیزیک در آن مخصوصا از برند و سخت افزاری در ساخت آن بهره گرفته که منجر به به کار گیری آن نوع خاص سخت افزار در آن بازی برای PERFORMANCE بهتر شود که منظور همان سری کارت های انویدیا GTX460 به بالا می باشد باید بگوییم که بله اشاره به این سری از کارت ها در سیستم پیشنهادی شاید نشانی از HIGH-END بودن این بازی باشد اما پیش تر این بازی رابه سمت انحصاری شدن پیش برده و این یعنی از بین بردن بسیاری از انتخاب ها برای PC GAMER ها در به کار گیری سخت افزار نا منطبق و یا سخت افزار مورد علاقه در اجرای این بازی.
فیزیک این بازی اگر فقط در حد چندین انفجار و در پی آن به هوا بلند شدن چند تکه POLYGON بی کیفیت و کاغذ به هوا و یا شکسته شدن چند تکه مقوا به عنوان شیشه باشد چیز جدیدی نیست و نوآوری نداشته اگر چه در بسیاری دیگر از بازیها شاهد اینگونه شکسته شدن و فیزیک بوده ایم . آنچه که مافیا 2 را متمایز خواهد کرد به نظر من گذشته از گرافیک پر حرف و مسئله دار آن (البته فعلا تا قبل از انتشار) داستان و سیر روند داستانی بازیست و امیدوارم در آن از :

دیالوگ های مرسوم و کلیشه ای
دموهای بی کیفیت
پرداختن بیش از حد به جزییات کسل کننده
منوی در هم و برهم و گنگ
پایان بی محتوا و بی نتیجه
سینماتیک خنده آور و کند کراکترها

خبری نباشد.

باید منتظر بود و دید که آیا تبلیغات باز هم موفق می شود و باعث فروش سخت افزار های غول های بزرگ دنیا همچون انویدیا و یا ATI اینتل و AMD خواهد شد و یا اینکه این بازی در حد یک اسم باقی می ماند و با یک سخت افزار خوب و نه صرفا HIGH-END می توان PERFORMANCE خوبی از آن شاهد بود .

آخرین ویرایش:
این حرف های شما نشان از بی آگاهی شما در مورد ویژگی های این بازی هست اگه شما تریلر فیزیک بازی رو دیده باشید دیگه دلیلی برای گفتن این حرف ها ندارید در ضمن چند روز پیش 2K سیستم حداقل و پیشنهادی بازی رو اعلام کرد که به نظر من در مقایسه با GTA IV خیلی بهتر عمل کرده.
در ضمن اگه 2K بخواد با وعده های الکی بازی خودش رو بزرگ کنه تا همه بخرنش نمیاد دموی بازی رو 14 روز قبل از عرضه خود بازی برای دانلود بزاره چون اگه بازی بد باشه همه با بازی کردن دمو از خریدنش پشیمون میشن و این نشان از اعتماد به نفس باای 2K داره.
اون GTA IV که یک پورت مضخرف بود! اصلا بازی اولش قرار نبود روی PCبیاد!ولی این بازی روی PCبنا شده-نمیشه سیستم هاشون رو مقایسه کرد.

هیچ وقت این فکر رو نکنید که این بازی نصف GTA هم بفروشه ولی من امید وارم نصف بیشتر بشه:دی:x

------------
یک سوال -
من سیستمم خوبه ولی گرافیکم به اون صورت خوب نیست- روی نرمال به بالا میتونم اجرا کنم؟
Cpu i5 750
GT9800 asus
4 Gb RAM 1600

بقیه قطعات فکر نمیکنم زیاد مهم باشه.

راستی اگه پول جور کنم یه کارت بهتر از N-Vidia بگیرم،اوضاعم چقدر بهتر میشه؟ مثلا یدونه کارت تو حدود 200توم+(پول فروش کارت فعلیم)
مثلا با 460 چقدر میتونم بهتر بکشم بازی رو؟

آخرین ویرایش:
دوستان یک چیزی تو زهن من فرو نمی ره و هر چه فکر می کنم مگه بازی چقدر سنگین هست که برای اجرا کردن روی نهایت گرافیگ یک 480 وبرای فیزیک یک 9800 می خواد ؟؟؟

اون GTA IV که یک پورت مضخرف بود! اصلا بازی اولش قرار نبود روی PCبیاد!ولی این بازی روی PCبنا شده-نمیشه سیستم هاشون رو مقایسه کرد.

هیچ وقت این فکر رو نکنید که این بازی نصف GTA هم بفروشه ولی من امید وارم نصف بیشتر بشه:دی:x

------------
یک سوال -
من سیستمم خوبه ولی گرافیکم به اون صورت خوب نیست- روی نرمال به بالا میتونم اجرا کنم؟
Cpu i5 750
GT9800 asus
4 Gb RAM 1666

راستی اگه پول جور کنم یه کارت بهتر از N-Vidia بگیرم،اوضاعم چقدر بهتر میشه؟ مثلا یدونه کارت تو حدود 200توم+(پول فروش کارت فعلیم)
460 میکشه بازی رو منتها اگه بخوای فیزیک رو بهترین تنظیمات بزاری کم میاره احتمالاً
این سیستم خودمه...
فکر نکنم بتونم رو آخرین تنظیمات فیزیک بازی کنم:دی
====
intel core i7 920 2.67GHz
motherboard asus p6t delux v2
6 گیگ هم رم
گرافیک هم gtx 295
مانیتور هم که 22 اینچ و با رزولوشن 1920*1200 باید بازی کنم...
نمیشه بازی کرد با آخرین تنظیمات فیزی؟!!!:دی
حالا یه چند روز دیگه دانلود میکنم،ببینم چطوریه:d

یک سوال -
Cpu i5 750
GT9800 asus
4 Gb RAM 1666

من فکر نکنم مشکلی داشته باشی فکر کنم بتونی حتی بازی رو در حد بالایی بازی کنی (البته اگه کارتت DDR 3 باشه) البته الترا منظورم نیست...
تحقیق کن ببین چه سبکی دوست داری منتظر چه بازی هایی هستی و ساپرت و از همه مهمتر چه موتوری دارن....
فقط گرافیک مهمه برات یا حتما میخوای چیپ فیزیک هم داشته باشی به نظر شخص بنده کارت ati با هزینه ای که میخوای مناسب و میتونی 1کارت 4850 DDR5 بگیری که در مقایسه با این محصول تو این قیمت و این گرافیک چیزی به اندازه این کارت در رده انویدیا نیست....
البته نظر من که شخصی و در موردش وارد هیچ بحثی نمیشم اینه ATI رقیب سرسخته Nvidia ست و همیشه گرافیکی که کارتای گرون قیمت Nvidia دارن رو با ساختار بهتر و خیلی ارزون تر میده وساپرت فوق العاده ای با هاوک داره که دلیلش مشخصه اما در عوض Nvidia هر روز از 1چیز جدید پرده برداری میکنه چیپ فیزیک , عینک 3D و .....
مثلا چند بازی اینده مثل دارک سایدر و دد رایزینگ و خیلی بازیهای دیگه ساپرت ATI دارن که در راه هستند.
و بازیهایی هم هستند مثل سری انریل و یازیهایی که موترشان انریل و از فیزیک انویدیا استفاده کردند فول ساپرت این شرکتند و اگر ATI داشته باشی و مثلا در سری بازی انریل و یا میرور ادج فیزیک رو ان کنی تخریب دیوار یا شیشیه را داشته باشی با افت فرم خیلی خیلی زیادی مواجه میشی ولی اگه کارتت انویدیا باشه و چیپ فیزیکم داشته باشی میتونی صحنه های جالب و عالی ببینی هم اینطور که اگه کسی کارت ATI داشته باشه میتونه تخریب رو در حد نهایت که در موتور هاوک وجود داره ببینه که به نظرم ار Nvidia physics خیلی تمیز تر واقعی تر و بهتره و کسی که انویدیا داره با افت فرم رو به رو میشه این رو با 1کارت 4670 و 1 از کارتهای سری gtx انویدیا با دو سیستم 1سان(mbord,cpu,manitor) تست کردم با اخرین درایور هر دو کارت در بازی ساباتور در اولین انفجار بدون افت فریم و فکر میکنم حدود 65 FPS از بازی با کارت ATI.ولی با افت فریم و در حدود 30-20 FPS وشاید کمتر در کارت انویدیا دیدم.
که 4670 تقریبا 250 هزار تومان بود اون موقع و اون کارت انویدیا تازه وارد حدود 600 هزار تومن قیمتها خیلی با هم اختلاف داشت ولی باز دروستش یادم نیست.
موفق باشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
این از اون بازی هاست که فقط با pc میچسبه و آدم دوست داره تمام جزییات و تکنیک و فیزیک رو تا حد اکثر رزولوشن ببینه.اینجور بازی ها توی این نسل کم پیدا میشن که نسخه pc فراتر از کنسول ساخته شده باشه.

این از اون بازی هاست که فقط با pc میچسبه و آدم دوست داره تمام جزییات و تکنیک و فیزیک رو تا حد اکثر رزولوشن ببینه.اینجور بازی ها توی این نسل کم پیدا میشن که نسخه pc فراتر از کنسول ساخته شده باشه.
دوست عزیز فک نمیکنی اشتباه میکنی معمولا بازی هایی که هم برای کنسول میاد هم پی پیسی تو گرافیک pc حرف اول رو داره ها.......;)
بیخودی که ادم نمیره 1 ملیون پول کارت گرافیک بده.....

من فکر نکنم مشکلی داشته باشی فکر کنم بتونی حتی بازی رو در حد بالایی بازی کنی (البته اگه کارتت DDR 3 باشه) البته الترا منظورم نیست...
تحقیق کن ببین چه سبکی دوست داری منتظر چه بازی هایی هستی و ساپرت و از همه مهمتر چه موتوری دارن....
فقط گرافیک مهمه برات یا حتما میخوای چیپ فیزیک هم داشته باشی به نظر شخص بنده کارت ati با هزینه ای که میخوای مناسب و میتونی 1کارت 4850 DDR5 بگیری که در مقایسه با این محصول تو این قیمت و این گرافیک چیزی به اندازه این کارت در رده انویدیا نیست....
البته نظر من که شخصی و در موردش وارد هیچ بحثی نمیشم اینه ATI رقیب سرسخته Nvidia ست و همیشه گرافیکی که کارتای گرون قیمت Nvidia دارن رو با ساختار بهتر و خیلی ارزون تر میده وساپرت فوق العاده ای با هاوک داره که دلیلش مشخصه اما در عوض Nvidia هر روز از 1چیز جدید پرده برداری میکنه چیپ فیزیک , عینک 3D و .....
مثلا چند بازی اینده مثل دارک سایدر و دد رایزینگ و خیلی بازیهای دیگه ساپرت ATI دارن که در راه هستند.
و بازیهایی هم هستند مثل سری انریل و یازیهایی که موترشان انریل و از فیزیک انویدیا استفاده کردند فول ساپرت این شرکتند و اگر ATI داشته باشی و مثلا در سری بازی انریل و یا میرور ادج فیزیک رو ان کنی تخریب دیوار یا شیشیه را داشته باشی با افت فرم خیلی خیلی زیادی مواجه میشی ولی اگه کارتت انویدیا باشه و چیپ فیزیکم داشته باشی میتونی صحنه های جالب و عالی ببینی هم اینطور که اگه کسی کارت ATI داشته باشه میتونه تخریب رو در حد نهایت که در موتور هاوک وجود داره ببینه که به نظرم ار Nvidia physics خیلی تمیز تر واقعی تر و بهتره و کسی که انویدیا داره با افت فرم رو به رو میشه این رو با 1کارت 4670 و 1 از کارتهای سری gtx انویدیا با دو سیستم 1سان(mbord,cpu,manitor) تست کردم با اخرین درایور هر دو کارت در بازی ساباتور در اولین انفجار بدون افت فریم و فکر میکنم حدود 65 FPS از بازی با کارت ATI.ولی با افت فریم و در حدود 30-20 FPS وشاید کمتر در کارت انویدیا دیدم.
که 4670 تقریبا 250 هزار تومان بود اون موقع و اون کارت انویدیا تازه وارد حدود 600 هزار تومن قیمتها خیلی با هم اختلاف داشت ولی باز دروستش یادم نیست.
موفق باشی.
ممنون،من خیلی ادم،عقده گرافیکی نیستم!کلا داستان گیمپلی ،صدا گزاری،فیزیک و بعد گرافیک مد نظرمه(توی گیم ها کنسولی فیزیک رو فاکتور میگیرم:دی)
فعلا با همین 9800 زندگی میکنم،انشاا... همون سال دیگه که 470 میگیرم،یکمی ارزون بشه بسته
من کلا با PCبازی نمیکنم،برای چیزهای دیگه گرفتم+ 2 تا بازی-1کی گرشاسب ایرانی و اونیکی مافیا:دی:x

این سیستمی که این بازی میخواد یه 1.5 میلیونی فک کنم خرج داشته باشه ! و شاید بیشتر !

ولی هم با 360 بازیش میکنم هم اگه سیستم کشید با همین PC هم میزنیمش !

خوب بله بالاترین گرافیک روی pc هست.(اگه روی درجه آخر تنظیم کنید)
کلا خیلی خوشم اومد که مثل بقیه شرکت ها pc رو تحقیر نکردن. فراموش نکردن که با pc اوج گرفت mafia.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or