Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
مافیا 2 واقعا فوق الادست! اما نه واقعا در اون سطحی که ما انتظار داشتیم! اگه ساخت بازی اینقدر طول نمیکشید و اینا همه تاخیر نمیخورد انتظار ما تا این سطح از بازی بالا نمیرفت! در کل ازش بازی کردن رو داره! بخصوص وقتی که با 4-5 تومن میشه تهیش کرد!! :d پس معطل نکنید!! :d

سلام من هم از شرکت باران که در اصفهان هست خریدم همه اش رو سانسور کرده حتی پشت منوی بازی هم یه صفحه سیاه میاد کفرمو دراورده )x :(( :-o
حالا بگزریم
من DLC این بازی که 70 مگه رو قرار دادم ولی وقتی میخاد بره تو بازه هنگ می کنه و وقتی DLC رو حذف می کنم درست میشه مشکل چیه؟

حتما جای اشتباهی کپی کردی .
راستی لینک اون دانلود dlc رو بده .
چون من یه پک dlc 5تایی دانلود کردم 45مگ بود ، نه 70؟!!!!!!!!!!!!!!!

من با نظرات Crystal Vamp موافقم بحث گرافیکی تعدد داشتن لوکشن ها طراحی های زیبا (البته جایی مشکلات ریزی هم داشت) و از همه مهمتر داستان واقغی و درگیر کننده که خیلی وقته تو بازی ها همچین داستانی نیست.
این بازی سبک اپن ورد هستش ولی GTA نیست هر کدوم جذابیت خودشون رو دارن و از همه مهمتر اینه که GTA از زمان نصب بازی تا تموم کردنش 100 دفه باید بیای تو نت پچ بگیری گرافیکش پر ایراده از داستان شاهکار و درگیر کننده ای برخوردار نیست فقط تنوع ماموریت داره و دقیقا همونی رو نشون میده که بازی کن میخواد دنیای مجازیش واقعا مجازیه.
GTA من رو یاد Zbazi میندازه
اما MAFIA میاد ترو درگیر ماجرا میکنه و اونطوری که تو میخوای جلو نمیره اونطور که نویسنده میخواد جلو میری.
اونجا که نشون میده داری 1 از اعضای مافیا میشی و از خونت برای پیمان استفاده میکنن گیمر حس میکنه 1 از اعضای خانواده واقعی و بزرگ مافیاس که همه پشت همن مثل GTA توهم گنگستر بودن نداره یا مثل ac تو 1پسر سوسول نیستی که 1دفه ای میتونی مثل مارمولک بالا میری مثل 1 قاطل خفن ادم میکشی مثل 1 دزد فرز دزدی میکنی
همه بازیهای اپن ورد جذابیت خودشون رو دارن مافیا شاید نسبت به بازی های هم سبکش کاستیهایی داشته باشه اما میشه گفت نقاط قوت هم داره و به عنوان 1بازی در حد و مرتبه مافیا 10 از 10 میگیره.
این پست بهترین جواب برای خیلیاس.

من هم بازی رو 2 روزه تموم کردم...نظرم رو مثله اکثر دوستان بگم:

بازی مثله شماره اول فوق العاده است ولی مهمترین چیزی که امتیازات این بازی رو کم کرده ، گیم پلی کوتاه و قدیمی بازی است(نمیگم بد) بازی از بیشتر جهات همون راهه شماره اول رو پیموده...کنترل ، داستان ، طراحی مراحل ، ........

گرافیک بازی فوق العاده است و 100 درصد از بازی های Open World امروزی بهتره(حتی از GTA ) روزها واقعا شهر طبیعی و چشم نوازه...

صدای بازی هم مثله شماره اول عالی بود...ولی موسیقی بازی با اینکه خوب بودن ولی اصلا به پای شماره اول نمیرسید

ضعف ها: باگ هایی که تو شماره اول دیده میشد و برطرف نشدن...انمیشن شخصیت ها(بعضی مواقع) منوی خیلی ساده...موسیقی ضعیف تر نسیت به شماره اول

نکات مثبت: داستان عالی ،گرافیک،Real بودن بازی ، وفادار بودن به شماره اول ، رانندگی ،

ولی باز هم مافیا مافیا بود و منو ارضا کرد(خیلی ی ی کوتاه بود:()

نمره:9.5

Last edited by a moderator:
سلام دوستان یک سوال داشتم اونم اینه که این dlc ها که گذاشتید چی هست و کلا چه کار میکنه و طریقه ی نصبش رو لطفا توضیح دهید یک خواهش دیگه هم دارم که کل dlc هارو یک جا میتونین بذارین خیلی پراکنده شدن

سلام دوستان یک سوال داشتم اونم اینه که این dlc ها که گذاشتید چی هست و کلا چه کار میکنه و طریقه ی نصبش رو لطفا توضیح دهید یک خواهش دیگه هم دارم که کل dlc هارو یک جا میتونین بذارین خیلی پراکنده شدن
اینها ماشین و لباس به بازی اضافه می کنن
دانلود کنید توی آدرسی که دوستان دادن کپی کنید

بازی امروز تموم شد.
رکورد بنده 8 ساعت شد.

بازی به جز chapter 8 جای دیگه ای گیر نداشت و اون هم با تعویض کرک که صد البته skidrow نبود حل شد.

آخرش چه بی سر و ته بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or