* بازی از حالت FREE خارج شده *
تشکر از دوست خوبمون @FUTURE برای اطلاع رسانی
آخرین ویرایش:
البته من مافیا 3 رو به بهونه اینکه هیچوقت تمومش نکردم احتمالا بگیرم. ولی اشتیاقی واسه 2 نذاشته
برا همیشه میمونه؟
چون من اکانت ساختم رفتم تو صفحه بازی یه گزینه دانلود بود فقط نه اد تو کارتی نه پورچیسی هیچی
مگه پورت شده؟ Mafia 2.PS3 رو کردن Mafia 2.PS4یکی از بدترین پورت های نسل با اختلاف افت فریم به حدی زیاده که یه سری جاها نمیشه بازی کرد. به خودشون حتی زحمت ندادن کنترل بازیو اپدیت کنن
نگیر داداش، نگیر. جز اعصاب خوردی چیزی نداره نسخه سوم. لول دیزاین مزخرف، باگ های عجیب غریب. تکرار مکررات.
تنها نکته مثبت اش اینه که الان دی ال سی های 3 رو مجانی کردن . من خودش رو از رو پلاس هکی دارم . ناراحت بودم کامپلیت اش پیدا نمیشه و گرونه که خدا رو شکر مشکل حل شد . آقا شما ناراحت نباش . دعا کن سر ریمیک هم همچین سوتی ای بدن .بچه ها گفتن اگر نسخه 2 و 3 رو داشته باشید، ریمیک 1 رو رایگان میدن، قسمت 3 رو از پلاس رایگان گرفتم 2 هم که دیشب طی یک گفتگو با کاربران متحدانه 30 چوق خریدیم! اوه نه.. مسئله اینجاست که نسخه 3 روی اکانت اصلیه و 2 روی اکانت فرعی، گفتم از مالزی خرید نکنیم سرمون کلاه میره
رو همه کنسول ها به صورت ۳۰ فریم اجرا میشه.دوستان نسخه شماره 2 چند فریمه روی ps4 ؟
این اخیر اینا سوتی نیست دیگه به نظر عمدی میاد هم رد دد داشت هم این هم دوم هم یکی دیگه که یادم نیست نمی شه این همه سوتی اونم 1 دفعه امسال با همتنها نکته مثبت اش اینه که الان دی ال سی های 3 رو مجانی کردن . من خودش رو از رو پلاس هکی دارم . ناراحت بودم کامپلیت اش پیدا نمیشه و گرونه که خدا رو شکر مشکل حل شد . آقا شما ناراحت نباش . دعا کن سر ریمیک هم همچین سوتی ای بدن .