Mehrdad Bayern
کاربر سایت
نه این محدودیت نداره مثل مجلات ...ببینم این اچیومنت محدودیت نداره. مثلا تو فلان چپتر باید اینها را پیدا کنیم مثل مجله ها؟!
من هم بازی را روی هارد یک بار دیگه تموم کردم ولی اچیومنتش را نداد؟؟؟ همه مراحل الآن تو قسمت انتخاب چپتر طلایی هستمن بازی رو روی hard تموم کردم ولی آچیومنتش رو نداد.
مرحله ی آخر رو هم دوباره رفتم باز هم نداد چیکار باید کنم؟
مرسی دادا حال دادی همشو پیدا کردم ولی این 63 خدائی بد جائی بوود :dآره عزیزم چرا نمیشه
توی عکس زیر 63 میشه شماره 1.. این سخترین پوستر بازی هست.. شما وقتی به اونجا میرسید هیچ پوستری پیدا نمیکنید چون پوستر دقیقا بالای پشت بام اون ساختمان 3 طبقه قرار داره تنها راه رسیدن به اونجام هم به این شکل هست که یک پل ماشین رو بزرگ بالای سرت میبینی باید با ماشین بری بالای پل و یک جوری تنظیم کنی که با ماشین پرواز کنی بالای ساختمان و پوستر رو پیدا کنی..
من هم بازی را روی هارد یک بار دیگه تموم کردم ولی اچیومنتش را نداد؟؟؟ همه مراحل الآن تو قسمت انتخاب چپتر طلایی هست
مرسی دادا حال دادی همشو پیدا کردم ولی این 63 خدائی بد جائی بوود :d
این میتونه در حالت معمولی خیلی سخت باشه و پلیس ها زود شما رو بکشن. اگر در شهر بگردید متوجه یه ماشین زرهی خواهید شد که پشتش کلمه Security هک شده. این ماشین ضد گلوله هست. سوار این ماشین بشید و به راحتی اچیومنت رو بگیرید. دقت کنید که در طول این 10 دقیقه نباید حتی یک لحظه هم از چشم پلیس دور بشید و نوار آبی شروع به چشمک زدن نکنه.
من بازی رو روی hard تموم کردم ولی آچیومنتش رو نداد.
مرحله ی آخر رو هم دوباره رفتم باز هم نداد چیکار باید کنم؟
لطفا جواب بدیدبرای گرفتن این اچیومنت:Sell 5 vehicles to Derek at the dock. وقتی رفتم پایین کجا ببرم بهش بفروشم.یعنی مایک میبردی ماشین رو له میکردی.این چی؟
برای گرفتن این اچیومنت:Sell 5 vehicles to Derek at the dock. وقتی رفتم پایین کجا ببرم بهش بفروشم.یعنی مایک میبردی ماشین رو له میکردی.این چی؟
نه ، همون جا که بردی پایین شهر بعد یه جا هست حالت بالا بر رو داره . رو زمینه برو همون جا ماشین رو ببر روش پیاده شو فقط هم ماشین های کلاس بالا رو می خره ، دقت کنی پیداش می کنی .