Mafia II Achievemets Guide

آقا فردین عکسی که واسه گرفتن مجله ها گذاشتید خیلی خیلی حجمش بالاست بی زحمت حجم پایین تر قرار بدید تا واسه منم لود بشه

در ضمن واسه اینکه همه مجله ها رو بگیرم باید از اول بشینم بازی کنم یا اینکه اگه یک چپتر رو لود کنم میتونم توی شهر همشون رو بگیرم؟

آقا فردین عکسی که واسه گرفتن مجله ها گذاشتید خیلی خیلی حجمش بالاست بی زحمت حجم پایین تر قرار بدید تا واسه منم لود بشه

در ضمن واسه اینکه همه مجله ها رو بگیرم باید از اول بشینم بازی کنم یا اینکه اگه یک چپتر رو لود کنم میتونم توی شهر همشون رو بگیرم؟
از چپتر 2 شروع کن به از اول بازی کردن ...

قبل ـش ببین چه مجلاتی رو گرفتی که بعدش گمراه نشی ! چون شماره ها قاطیه ...

بچه ها من تو یه ماموریت بین چپتر 13 و 14 یه ماموریت هست میگه Earn $55.000 For Bruno جایی هم نیست که بریم باید چیکار کنم قبلش که گفته بود پول در بیاری رفتم B و ماشینارو پرس کردم پول گیرم اومد ولی اینو کجا باید برم ؟ :((:((

بچه ها من تو یه ماموریت بین چپتر 13 و 14 یه ماموریت هست میگه Earn $55.000 For Bruno جایی هم نیست که بریم باید چیکار کنم قبلش که گفته بود پول در بیاری رفتم B و ماشینارو پرس کردم پول گیرم اومد ولی اینو کجا باید برم ؟ :((:((
با اینکه اینجا جاش نیست ولی جواب مبدم

برو به همون B توی نقشه بعدش ماشین ها رو بفروش تا پولو به دست بیاری از مغازه ها هم میتونی دزدی کنی

من تمام چپتر ها رو روی هارد تموم کردم ولی بهم اچیومنتش رو نداد..حالا تکلیف چی هست..؟
یه بار چپتر سلکت را بیار و ببین همش روی هارد تموم شده یا نه
پ.ن: این بازی یکم آچیومنتهاش باگ داشت، که اگه برای شما هم اینطوری شده باهش باید از اول بازی کنی :)

یه بار چپتر سلکت را بیار و ببین همش روی هارد تموم شده یا نه
پ.ن: این بازی یکم آچیومنتهاش باگ داشت، که اگه برای شما هم اینطوری شده باهش باید از اول بازی کنی :)

همه رو روی هارد رفتم البته از NEW GAME استفاده نکردم و چپتر به چپتر رفتم
از اول رفتن هم که عمراً دهنمون صاف شد با این بازی.

من تمام چپتر ها رو روی هارد تموم کردم ولی بهم اچیومنتش رو نداد..حالا تکلیف چی هست..؟

برای منم دقیقاً همینجوری شد ... نمیدونید چه حسی داشتم وقتی اچیومنت رو نداد :|
ولی بیخیال نشدم، حس دوباره رفتم رو هم اصلاً نداشتم، پس رفتم سیو 100 درصد بازی رو ریختم و یه مرحله رو روی هارد رفتم و اچیومنت رو داد :d

Pedal to the Metal / 10G
Travel at 125 mph.

آخر چپتر 11 ، برید ماشین لئو تا ته Upgrade کنید. بعد برید به پلی که دو قسمت شهر رو به هم وصل میکنه و از روی آب رد میشه. اونجا میشه این اچیومنت رو گرفت.

سلام
من از همه جا رد شدم ولی اینو نداد
چیکار کنم؟؟؟؟:(

سلام

شما باید با سرعت 125 مایل رانندگی کنید
بهترین مکان هم همون پل بلند و مستقیمی که دو خشکی رو بهم وصل میکنه هست فقط باید بری یک ماشین خوب پیدا کنی و بری تو تعمیر گاه و اون رو تقویت کنی تا به این سرعت برسی.

سلام
یه ماشین هست خیلی زاقارته ولی سرعتش از همه اونا بیشتره ...
تو بالاشهره
تو نمایشگاه ماشین برید میبینید ... یه ماشین هست بالاترین سرعت رو داره
اون پیدا کنید برید تیون ـش کنید بعد از اون طرف پل شروع کنید که انتهاش بسته هست ...
یعنی میرسه ب یه 3 راهی ....

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or