Mad Hatter نیز به لیست دشمنان Batman اضافه شد

trainer

کاربر سایت
Batman_arkham_origins_mad_hatter.jpg

درود

Mad Hatter نیز به لیست دشمنان Batman در Batman: Arkham Origins اضافه شد . این تاییدیه در مجله این ماه OXM صورت گرفت

این موضوع توسط کاربر سایت Photobucket به نام rileywhite97 اعلام شده است . عکس منتشر شده نشان دهنده Batman است که گلوی Mad Hatter را گرفته است

Hatter برای اولین بار در Batman: Arkham City معرفی شد اما نقش بسیار کمی در بازی بر عهده داشت .

Batman Arkham Origins در ماه اکتبر برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

منبع خبر

سپاس و بدرود

آخرین ویرایش:
بی صبرانه منتظر این بازیم. مطمئنا یه بازی ـه بزرگ دیگه از WB رو شاهدیم. شخصیت جوکر هم که تو E3 نشون دادند برگشته بزرگترین سوپرایز بود برای این بازی.

با اضافه شدن Villains به بازی مشکلی ندارم اما این یارو یکی از مضخرف (مزخرف؟ :دی) ترین دشمنای بتمنه.
درکل امیدوارم Warner M روند پیشرفت راک استیدی رو خراب نکنه:دی

این شاهکار واسه کنسولای نسل بعد تایید نشده؟

این شاهکار گرافیکش در حد نسل بعد و حتی آخرای نسل فعلی هم نیست !
با اینکه واقعا فن بتمن هستیم و بیشتر 10 بار arkham city رو تموم کردیم و هرچی secret و تروفی داشت مالوندیم(اینو گفتم نگید نوب ! :|:d) لی واقعا من بر این باورم که این نسخه به هیچ وجه نمیتونه موفقیت های نسخه قبل رو تکرار کنه !

چیزی من از گیم پلی این بازی دیدم(game spot) دیدم نشون پتانسیل بسیار بالایی برای متای بالای 90 داره حداقل گیم پلی که فوق العاده بود و گرافیک هم واسه اخر نسل قابل قبول

با توجه به چیزایی که ازش دیدم عمرن در حد Arkham City نمیتونه موفق بشه ، چون پیشرفت AC نسبت به AA خیلی بیشتر از AO نسبت به AC بوده . به نظرم این خیلی شبیه به همین Arkham City ـه ... متا در بهترین حالت : 85 :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or