M.M.O جدید از بلیزارد

Sweet Jesus

کاربر سایت
جف کاپلان سرپرست تیم طراحی بازی World of Warcraft و کارگردان عنوان Wrath of the Lich King در تالارگفتگوی WoW خبر از ساخت یک MMO جدید داد.
کاپلان در این پست گفته است که از WoW کناره می‌گیرد تا روی MMO جدید Blizzard کار کند.
کاپلان هیچ اطلاعاتی درباره این عنوان جدید نداد اما افزود: World of Warcraft فوق‌العاده قوی است و این باعث می‌شود تلاش سختی برای بهتر بودن MMO بعدی داشته باشیم.

درود
یه مکان هایی تو بازی WOW به اسم DUNGEON یا مثلا برای RAID که باید یه گروه بشید.که به DPS برای تکمیل گروه نیازه.حالا کلا میبینید که تو هر زمانی برای رفتن به DUNGEON به DPS نیازه.چه همون 2 سال پیش(هر موقع میتونید DPS فلان جا بشید) چه الان.پس این جمله هیچ معنایی نمیتونه داشته باشه که عمر WOW داره تموم میشه.!!
همینطور که میدونید wotlk آخرین expansion ه wow هست . حالا هر چقدر هم که بخوان patch های جدید اضافه کنن ولی نمیتونن این حقیقت رو که بازی داره یکنواخت میشه رو تغییر بدن .
dungeon و raid و BG و PVP Arena ها دیگه جوابگوی اون نیازی رو که player داره نیستند . شما باید از نگاه دیگران هم به این موضوع نگاه کنی . منظور احسان این نبود که مثلا جایی برای DPS وجود نداره (dummy های توی capital city ها هستن دیگه :دی ) منضور اینه که دیگه استایل DPS و tank و healer داره خسته میکنه همه رو .
هر کاراکتر میتونه ست لباس و لوازم داشته باشه که T7 هم یه ست هست که البته قرار تو پچ جدید t8 هم بیاد.خوب هر کی دوست داره میتونه ست داشته باشه حتی همون 2 سال قبل مثلا ست T2 بود و ست T3 نبود باید میگفتیم عمر WOW دیگه تموم شد؟!!!که این بازم هیچ معنایی برای تموم شدن عمر wow نمیده.
محبوب بودن wow بیشتر به خاطر استایلش بازیش هست تا upgrade هایی که میاد براش ( dungeon یا item ها ) بلاخره تا یه حدی میشه با یه شیوه بازیکن رو جزب کرد و بعد از یه مدت دیگه خسته کننده میشه این شیوه .
می ره سراغ WORLD OF DIABLO . این نظر منه. چون کار کردن روی این سبک و سیاق رو خوب بلده.
به نظرم بهترین عاقلانه ترین کار و ایده برای MMO همینه چون SC هنوز باید صبر کرد دید توی شماره 2 چکار میکنه و چطور خودشو نشون میده و چطور استقبال میشه ازش . و البته یه موضوع دیگه هم هست که ساختن یه MmoRpg به سبک fantasy به مراتب بیشتر کار شده روش تا حالا و ریسکش پایین رفته تا سبک sci-fi که اگه اینها تونسته باشن استایل بازی مناسب این سبک رو توی mmo بیابن SC شاید بتونه همون موفقیت wow رو به دست بیاره توی mmo .

Last edited by a moderator:
سلام

خوب برای دوستان دیگه که اشتباه متوجه نشن....
یه مکان هایی تو بازی WOW به اسم DUNGEON یا مثلا برای RAID که باید یه گروه بشید.که به DPS برای تکمیل گروه نیازه.حالا کلا میبینید که تو هر زمانی برای رفتن به DUNGEON به DPS نیازه.چه همون 2 سال پیش(هر موقع میتونید DPS فلان جا بشید) چه الان.پس این جمله هیچ معنایی نمیتونه داشته باشه که عمر WOW داره تموم میشه.!!
هر کاراکتر میتونه ست لباس و لوازم داشته باشه که T7 هم یه ست هست که البته قرار تو پچ جدید t8 هم بیاد.خوب هر کی دوست داره میتونه ست داشته باشه حتی همون 2 سال قبل مثلا ست T2 بود و ست T3 نبود باید میگفتیم عمر WOW دیگه تموم شد؟!!!که این بازم هیچ معنایی برای تموم شدن عمر wow نمیده.
در کل من منظورم این نیست که عمر wow داره تموم میشه یا نه.یا مثلا بگم که رو به تموم شدن نیست...

خب این محمدرضا یی که احسان ازش حرف می زنه ، منم. حالا بزارین یه چیزی بگم. شاید احسان داره بد منظورو میرسونه.

ببین برادر، توی TBC خودشونو خفه میکردن می رفتن مثلا BT برای T6 ، طرف خودشو حلق اویز می کرد که بتونه یکی از اون ست رو بگیره. ولی الان مثلا برای گیلد ما Naxx شده هویج. ما ساعت 11 به وقت تهران Raid رو شروع می کنیم و الان به جایی رسیده که ساعت 2:30 صبح Naxx 10 رو تموم می کنیم. کل باس ها رو می زنیم. حتی یک نفر هم توی این Raid نمیمیرن. تازه Naxx 25 رو هم ساعت 11 شروع می کنیم و ساعت 3 به جایی می رسه که فقط 2 تا باس اخر موندن. الان هیچ کدوم از باس ها مشکل نیست . فقط تنها یه باس هست که یکم مشکل داره اونم Malygos روی hc ـس. الان فکر می کنین MT گیلد ما با 30K ،HP می یاد Dung میره !!!! نه. فقط MT گیلد ما فقط توی Calender خودشو نشون می ده و لاغیر. OS رو هم شده For Fun .

نه. WoLK به اندازه TBC جذاب نیست. البته اینو هم بگما. بازی باز های WoW خیلی حرفه ای هستن. خیلی. برای همین انگار دارن ، برای تفریح و وقت پر کردن بازی می کنن ( البته منو فاکتور بگیرین )

من n00b ـی بیش نیستم توی Wow ولی میخوام یه چیزایی بگم.

احسان از بیخ و بُن باهات مخالفم.... من که تورو میشناسم سریع یه بازی دلت رو میزنه :دی
حالا نمیتونم برات توضیح بدم ولی چند روز دیگه سریال ـه میاد برات تشریح میکنم :دی

من نمیدونم شما Wow بازی کردید یا نه ولی انقدر این دنیا وسعت داره که خیلی جاهاش بلا استفاده مونده... با اومدن WoTLC کلا میشه گفت Outland با تمامی نقاط استفاده نشده اش به قبرسون تبدیل شده....

قضیه Dungeon و Raid هم کاملا مشخصه و با هر پچ فکر میکنم که اضافه میشن...

این بحث Outland رو من بارها گفتم. این Outland شده شهر ارواح. باید روی Outland کاربشه باز. البته بیلیزارد مطمئنا از من وارد تره.

درود

همینطور که میدونید wotlk آخرین expansion ه wow هست . حالا هر چقدر هم که بخوان patch های جدید اضافه کنن ولی نمیتونن این حقیقت رو که بازی داره یکنواخت میشه رو تغییر بدن .
dungeon و raid و BG و PVP Arena ها دیگه جوابگوی اون نیازی رو که player داره نیستند . شما باید از نگاه دیگران هم به این موضوع نگاه کنی . منظور احسان این نبود که مثلا جایی برای DPS وجود نداره (dumme های توی capital city ها هستن دیگه :دی ) منضور اینه که دیگه استایل DPS و tank و healer داره خسته میکنه همه رو .

محبوب بودن wow بیشتر به خاطر استایلش بازیش هست تا upgrade هایی که میاد براش ( dangeon یا item ها ) بلاخره تا یه حدی میشه با یه شیوه بازیکن رو جزب کرد و بعد از یه مدت دیگه خسته کننده میشه این شیوه .

به نظرم بهترین عاقلانه ترین کار و ایده برای MMO همینه چون SC هنوز باید صبر کرد دید توی شماره 2 چکار میکنه و چطور خودشو نشون میده و چطور استقبال میشه ازش . و البته یه موضوع دیگه هم هست که ساختن یه MmoRpg به سبک fantasy به مراتب بیشتر کار شده روش تا حالا و ریسکش پایین رفته تا سبک sci-fi که اگه اینها تونسته باشن استایل بازی مناسب این سبک رو توی mmo بیابن SC شاید بتونه همون موفقیت wow رو به دست بیاره توی mmo .

کاملا با حرفت موافقم علی جان ..

دادا ما همچنان منتظر Mage شما هستیما. بچه ها اماده ان. خودتو زودتر برسون به لولی که می خوایم. از خیر DK هم بگذر. Auchindoun شده پر DK .

یا علی ...

WoW هم بالاخره تموم می شه اینو قبول دارم اما هنوز خیلی جا داره...11 million عدد کمی فکر نکنم باشه
دقیقا همین حرف ها قبل از Patch 2.3 زده می شد و حتی قبل تر تا جایی که من یادمه یا از بقیه ی Guildie هام شنیدم....شایعاتی که بعد از WOTLK هم قرار هست ساخته بشه رد شده اما معلوم هم نیست آخرین پچ کی بیاد؟ فعلا که با اومدن Achievement ها توی بازی کلا بازی از نو شروع شده (believe it or not) یا Rank های جدید توی سایت wowjutsu.com برای مثال همین 1D,2D,3D OS ;)
فعلا که نمی شه کاری کرد جز صبر کردن حد اقل برای Ulduar که ببینیم چی از آب در میاد اما توصیه می کنم حتما این لینکی که این زیره رو بخونین یادتونم باشه اگه WOTLK خیلی آسونه علتش اینه که UD قرار سخت باشه پس باید حداقل گیر رو براش به دست بیاریم naxx یه یاد بود از classic هست نه بیشتر....
http://www.wowinsider.com/2007/02/12/the-end-of-wow/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or