M.M.O جدید از بلیزارد

Sweet Jesus

کاربر سایت
جف کاپلان سرپرست تیم طراحی بازی World of Warcraft و کارگردان عنوان Wrath of the Lich King در تالارگفتگوی WoW خبر از ساخت یک MMO جدید داد.
کاپلان در این پست گفته است که از WoW کناره می‌گیرد تا روی MMO جدید Blizzard کار کند.
کاپلان هیچ اطلاعاتی درباره این عنوان جدید نداد اما افزود: World of Warcraft فوق‌العاده قوی است و این باعث می‌شود تلاش سختی برای بهتر بودن MMO بعدی داشته باشیم.

یک چیز کلی
مطمئنا و با قاطعیت عنوان World of Warcraft یک عنوان دائمی خواهد بود .
_

راجب این M.M.O جدید
کلا Blizzard تو سبکهایی که بیشتر کار میکنه مثل M.M.O , Strategy انقدر عنوانهای قوی ساخته که حتی کار رو برای خودش هم که اگر بخواد یک عنوان جدید و متفاوت در این سبکها بسازه مشکل کرده .

ولی مطمئنا Blizzard با وسواس کاری و اصول و تجربه فراوان امیدواریم عنوان خوبی بسازه و یک دنیای جدید و متفاوت خلق کنه .

سلام

یکم به روند بازی سازی بیلیزارد دقت کنین. این نظر منه ها .

WC3
WC3:FT
WoW
WoWTBC
WoWWoLK
ST2
DIABLO3

نظرمن اینه که بیلیزارد به خاطر اینکه SC2 به صورت Trilogy می خواد بیاد. می ره سراغ WORLD OF DIABLO . این نظر منه. چون کار کردن روی این سبک و سیاق رو خوب بلده.

این یه نظره ها. فکرم نمیکنم بیلیزارد بره سراغ یه IP جدید. چون همین عناوین از نظر داستانی خیلی غنی هستن. فقط باید با ذهن های فعال و خوش فکر های بیلیزارد یکم قوام پیدا کنه.

یا علی ...

من نظرم اينه كه بليزارد ميره سراغ دنياي Starcraft. البته بعد از عرضه ي Starcraft II.
دقيقا مثل زماني كه Warcraft III رو ساخت و تعداد بسيار زيادي با اين دنيا آشنا شدند رفت سراغ ساختن يك MMO از اين دنيا.
يه دليل ديگه هم اين كه سه شماره ي قبلي Warcraft در سبك استراتژيك بودند ولي Diablo يك RPG يه. (البته دليل خوبي نيست :biggrin1: ولي حداقل Starcraft سبكش استراتژيكيه.)
به نظر من ساختن يك MMO از يه بازي استراتژيكي بهتر درمياد تا يه بازي RPG.

مطمئنا و با قاطعیت عنوان World of Warcraft یک عنوان دائمی خواهد بود .
همین دیشب که با محمدرضا(Hell) قرار داشتم بحثمون این بود که WoW دیگه داره به پایانِ کار میرسه
حقیقتِ امر هم همینه خب دیگه نهایت WoW اینه که Full T7 بشی بعدش چی؟! میری مثلا" DPS ـه فلان جا میشی؟خو بعدش چی؟
باید قبول کنیم که دیگه دوره ی WoW داره سر میاد.
منم دوست دارم یه MMO تو قالب StarCarft بدن بیرون

پ.ن1:هرطور فکر میکنم به جایی نمیرسم که چطوری با مِتزن ـه کبیر باید وداع کرد؟!:(
پ.ن2:خدا رو شکر Act بیحیالِ WoW شد و برای پول پارو کردن داره میره سراغِ یه عنوان دیگه

حقیقتِ امر هم همینه خب دیگه نهایت WoW اینه که Full T7 بشی بعدش چی؟! میری مثلا" DPS ـه فلان جا میشی؟خو بعدش چی؟

البته میشه حالا با فکرها و ایده های جدید و نو یکاریش کرد

ولی به هرحال اگر بگیم دوره World of Warcraft داره تمام میشه پس با این حال Blizzard باید به فکر خلق یک دنیای جدید و متفاوت با World Of Warcraft باشه .

همه چیز امکان داره .

همین دیشب که با محمدرضا(Hell) قرار داشتم بحثمون این بود که WoW دیگه داره به پایانِ کار میرسه

پ.ن2:خدا رو شکر Act بیحیالِ WoW شد و برای پول پارو کردن داره میره سراغِ یه عنوان دیگه
خوب برای دوستان دیگه که اشتباه متوجه نشن....
میری مثلا" DPS ـه فلان جا میشی؟خو بعدش چی؟
یه مکان هایی تو بازی WOW به اسم DUNGEON یا مثلا برای RAID که باید یه گروه بشید.که به DPS برای تکمیل گروه نیازه.حالا کلا میبینید که تو هر زمانی برای رفتن به DUNGEON به DPS نیازه.چه همون 2 سال پیش(هر موقع میتونید DPS فلان جا بشید) چه الان.پس این جمله هیچ معنایی نمیتونه داشته باشه که عمر WOW داره تموم میشه.!!
دیگه نهایت WoW اینه که Full T7 بشی بعدش چی؟!
هر کاراکتر میتونه ست لباس و لوازم داشته باشه که T7 هم یه ست هست که البته قرار تو پچ جدید t8 هم بیاد.خوب هر کی دوست داره میتونه ست داشته باشه حتی همون 2 سال قبل مثلا ست T2 بود و ست T3 نبود باید میگفتیم عمر WOW دیگه تموم شد؟!!!که این بازم هیچ معنایی برای تموم شدن عمر wow نمیده.
در کل من منظورم این نیست که عمر wow داره تموم میشه یا نه.یا مثلا بگم که رو به تموم شدن نیست...

آخرین ویرایش:
من هرچی فکر میکنم میبینم نمیشه شرکتی دست از بازی World of Warcraft بر داره . چون این همه عظمت و دنیای بزرگی خلق کرده . این همه طرفدار داره . اینهمه مشترک داره

فروش 2.4 میلیون نسخه تو 24 ساعت سر World of Warcraft: Wrath of The Lick King گواه این مسئله هست .

شرکتهای دیگه تو این سبک وقتی اسم World of Warcraft رو میشنوند به بدنشون لرزه میفته . یکی از دلایل اصلی که وارد این سبک زیاد نمیشن اینه که در واقع با امپراطوری World of Warcraft طرف هستند .
اگر اشتباه نکنم تا حالا میانگین امتیازات سری World of Warcraft زیر 90 نبوده .
همیشه فروش عالی داشته و رکوردها رو این عنوان جابجا کرده .
_

ولی اگر روزی احساس بشه که تکراری شده یا رو به اتمام هست باید با فکرها و ترفندهای مختلف نکات مثبت جدیدی بهش اضافه کنند . چون واقعا حیف هست بازی که به این حد رسوندیش رو ولش کرد
_

و یک دنیای جدید و متفاوت در کنار این عنوان خلق بشه خوبه , و رو Starcraft هم بیشتر مانور بدن

من هرچی فکر میکنم میبینم نمیشه شرکتی دست از بازی World of Warcraft بر داره . چون این همه عظمت و دنیای بزرگی خلق کرده . این همه طرفدار داره . اینهمه مشترک داره

فروش 2.4 میلیون نسخه تو 24 ساعت سر World of Warcraft: Wrath of The Lick King گواه این مسئله هست .

شرکتهای دیگه تو این سبک وقتی اسم World of Warcraft رو میشنوند به بدنشون لرزه میفته . یکی از دلایل اصلی که وارد این سبک زیاد نمیشن اینه که در واقع با امپراطوری World of Warcraft طرف هستند .
اگر اشتباه نکنم تا حالا میانگین امتیازات سری World of Warcraft زیر 90 نبوده .
همیشه فروش عالی داشته و رکوردها رو این عنوان جابجا کرده .
_

ولی اگر روزی احساس بشه که تکراری شده یا رو به اتمام هست باید با فکرها و ترفندهای مختلف نکات مثبت جدیدی بهش اضافه کنند . چون واقعا حیف هست بازی که به این حد رسوندیش رو ولش کرد
_

و یک دنیای جدید و متفاوت در کنار این عنوان خلق بشه خوبه , و رو Starcraft هم بیشتر مانور بدن
اگر خوب به قضیه نگاه کنیم میبینیم که دیگه تقریبا وقتشه...بلیزارد هم هیچوقت بدون برنامه پیش نرفته و همیشه پاش رو جای محکمی گذاشته...
ولی من زیاد با این امر موافق نیستم که لرزه به اندام بقیه شرکت ها میفته...برای مثال Guild Wars و ncsoft...
ولی نمیشه انکار کرد که خیلی بازی محبوب و پرطرفداری هست.

من n00b ـی بیش نیستم توی Wow ولی میخوام یه چیزایی بگم.

احسان از بیخ و بُن باهات مخالفم.... من که تورو میشناسم سریع یه بازی دلت رو میزنه :دی
حالا نمیتونم برات توضیح بدم ولی چند روز دیگه سریال ـه میاد برات تشریح میکنم :دی

البته میشه حالا با فکرها و ایده های جدید و نو یکاریش کرد

ولی به هرحال اگر بگیم دوره World of Warcraft داره تمام میشه پس با این حال Blizzard باید به فکر خلق یک دنیای جدید و متفاوت با World Of Warcraft باشه .

همه چیز امکان داره .
من نمیدونم شما Wow بازی کردید یا نه ولی انقدر این دنیا وسعت داره که خیلی جاهاش بلا استفاده مونده... با اومدن WoTLC کلا میشه گفت Outland با تمامی نقاط استفاده نشده اش به قبرسون تبدیل شده....
یه مکان هایی تو بازی WOW به اسم DUNGEON یا مثلا برای RAID که باید یه گروه بشید.که به DPS برای تکمیل گروه نیازه.حالا کلا میبینید که تو هر زمانی برای رفتن به DUNGEON به DPS نیازه.چه همون 2 سال پیش(هر موقع میتونید DPS فلان جا بشید) چه الان.پس این جمله هیچ معنایی نمیتونه داشته باشه که عمر WOW داره تموم میشه.!!
قضیه Dungeon و Raid هم کاملا مشخصه و با هر پچ فکر میکنم که اضافه میشن...

اگه جواد n00b من كه ديگه Super N00b م تو Wow
--
ولي به نظر من يكم محيطش تكراري شده يعني ديگه اون محيط Warcraft خسته كنندس . ( يه چنتا دوست دارم كه 2.3 ساله بازي ميكنن اونم اين نظرو دارن )
حرفي از يك n00b در Wow :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or